Story Café

Emotivna ispovest Ane Štajdohar: Zbog problema s dojenjem, doživela sam nervni slom

Autor: | 13/07/2017

Emotivna ispovest Ane Štajdohar: Zbog problema s dojenjem, doživela sam nervni slom

Nakon što je pre samo osam meseci rodila sina Lava, pevačica Ana Štajdohar (38) odlučila je da se laganim koracima i tek ponekim nastupom vrati na estradnu scenu. Razlog prekida porodiljskog bolovanja opravdava velikom ljubavlju prema muzici i svojoj publici, ali ipak priznaje da joj u tim momentima trogodišnja ćerka Nia i sinčić mnogo nedostaju. I mada je još uvek reč o samo nekoliko nastupa mesečno, ona bi volela da ne propušta ni sekund u odrastanju svojih mališana, kao i u njihovim svakodnevnim dogodovštinama i nestašlucima. U razgovoru s nama prisetila se neizmerne sreće koju su ona i njen suprug, saksofonista Nikola Demonja (33), osetili po njihovom rođenju, ali i onih manje prijatnih stvari kroz koje je morala da prođe nekoliko dana nakon porođaja.

– Nia se rodila prevremeno, tako da je bilo neophodno da određeni period provede u inkubatoru. To je potrajalo dve nedelje i priznajem da sam veoma teško prolazila kroz sve to. U jednom momentu pomešale su se razne emocije, ali prevladale su strepnja i tuga što ne mogu da je držim u naručju – otkriva Ana i dodaje da to nije bio jedini problem koji ju je tada snašao.

– Kontakt s bebom pomaže proizvodnju mleka, a pošto u prvo vreme nisam mogla da budem s njom, morala sam izuzetno mnogo da se pomučim i pokrenem taj mehanizam u svom telu. Bilo je izuzetno bolno i naporno...

Ostatak emotivne ispovesti Ane Štajdohar pročitajte u novom izdanju magazina "Story" koji je u prodaji do 19. jula