Story Café

Zorana Jovanović Zorannah: Svaka ljubav ima ROK TRAJANJA, KOD MENE JE SVE PO ZASLUZI!

Zorana Jovanović Zorannah: Svaka ljubav ima ROK TRAJANJA, KOD MENE JE SVE PO ZASLUZI!

story

Blogerka, koja je nedavno objavila treću knjigu, otkriva da je stvorila novi život nakon raskida s fudbalerom Danijelom Miličevićem, kako je svesna da će u budućnosti morati da potraži drugo zanimanje i da je odavno ne zanima šta o njoj drugi misle...

Blogerke i jutjuberi zauzimaju sve veći deo javnog prostora, a oni koji se teško mire s tom činjenicom dobili su novi “okidač” za nerviranje. Blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah (28), prošle nedelje objavila je svoju treću knjigu “Golden Sky”, za koju kaže da je nastavak prethodne “Vanilla Sky”. Zadržala je sve likove, osim momka u kog je glavna junakinja bila zaljubljena, jer su na kraju prošlog romana raskinuli. Na pomalo dvosmisleno pitanje da li bivši mladići moraju da budu izbačeni i iz knjiga, odgovorila je smejući se:

- Hoću da knjiga bude realna, a kad je realna, tako mora da bude. U drugom delu je Marka zamenio Filip.

Oni koji vas znaju, čitajući “Vanilla Sky”, pitali su se da li ste, u stvari, vi „devojka s Dedinja“ o kojoj pišete. U kojoj meri ste ono što se vama događalo pripisali glavnoj junakinji?

- Uglavnom pišem o onome što znam. Junakinja je sušta suprotnost meni, uprkos određenim sličnostima. Eto, ona se u drugom delu zabavlja sa sportistom, ali on je košarkaš i priča je drugačija od moje.

Zanimljivo je da često nećete da kažete ni reč o svom privatnom životu, a onda na “YouTubeu” ispričate da ste posle raskida danima plakali. Šta vas je navelo da “otvorite dušu”?

- Kad stalno slušate slične, a pogrešne priče, mada je toliko toga očigledno, približite se tački pucanja. Postoje situacije kada morate da adresirate neke reči da bi određeni ljudi prestali da se bave vama. Besmisleno je kada se razgovori vrte oko veze koja je prestala da postoji pre godinu dana. Normalno je da za to vreme stvorite novi život, koji sa starim nema nikakve veze.

Zvuči čudno kad kažete „blokirala sam ga, ne želim da ga nikada više vidim“, jer ste uvek bili vrlo tolerantni.

- Kod mene sve ide po zasluzi.

Ceo tekst pročitajte u JUBILARNOM broju magazina STORY koji je u prodaji do 5. marta...