Story Café

Recept za rešavanje bračnih problema - Ana Sević i Darko Lazić: Između nas nema tabua

Recept za rešavanje bračnih problema - Ana Sević i Darko Lazić: Između nas nema tabua

Bračni par Ana Sević (31) i Darko Lazić (25) nedavno je organizovao proslavu trećeg rođendana ćerke Lorene u jednoj popularnoj beogradskoj igraonici. Poznati roditelji potrudili su se da tog dana sve bude po meri njihove jedinice – torta i poslastice po motivima crtanog filma "Patrolne šape", zanimljiva dekoracija roze boje, baloni, animatori u kostimima Sunđer Boba i dinosaurusa. Lepa pevačica i voditeljka emisije "Neki novi klinci" nije skidala osmeh s lica, kao i njen suprug, koji s pravom nosi titulu najpopularnijeg pevača mlađe generacije. Sreća na njihovim licima ne bi izazvala pažnju da njihov bračni život od prošlog meseca nije tema mnogih medija. Priče o navodnom Aninom neverstvu s pevačem Acom Lukasom i potencijalnom razvodu para bile su sedmicama na naslovnim stranama. Iako su se našli u centru skandala, lepa brineta i njen suprug nisu želeli da komentarišu te vesti, tim pre što je njihov odnos mnogo puta do sada dovođen u sumnju. Otkad su se pre nešto više od tri godine venčali, Sevićeva i Lazić često su bili na meti tračeva, ali uvek su na sve te priče odgovarali samo osmehom.

Poslednjih nedjelja našli ste se u centru medijske pažnje zbog priča o razvodu, zbog čega niste demantovali takve vesti i mislite li da ste time samo još više podstakli priče o tome da je vašem braku došao kraj?

Darko: Znate da nikada ništa ne demantujemo, a kada neko pretera, onda se druži s našim advokatima.

Ana: Zbog našeg nereagovanja na sve gluposti koje su pisali o nama i naslove koji nemaju veze ni s tekstom, a kamoli sa istinom, svima bi trebalo da bude jasno da mi živimo naš život i gledamo svoja posla. Kao uvek do sada, nemamo komentar.

Prethodnih godina dosta se pisalo o Darkovim navodnim neverstvima, a sada je u centru pažnje bila Ana, jeste li pronašli način da zaštitite svoju porodicu od medijskih spekulacija?

Ana: Mi živimo život daleko od medija. Kada stanemo na binu i pod reflektore, tada živimo estradni život i igramo tu ulogu, ali čim se svetla ugase, prepuštamo se našem miru i porodičnoj oazi u kojoj nema žute štampe i loše energije.

Darko: Oboje smo takvi da se ne bavimo tuđim životima. Ipak, svesni smo da i pored toga mnoge zanima naš život. Pojedince čak i previše, do te mere da od njega pokušavaju da naprave svoju verziju. Ali, Ana će se složiti sa mnom, to je njihov problem.

Priče o neverstvu podstaklo je to što ste Aci Lukasu pravili društvo na snimanju emisije "Zvezde Granda", zbog čega ste bili tog dana u televizijskom studiju?

Ana: Sedam godina sam član “Grand produkcije”, a šest voditelj njihovih emisija. “Grandov” studio je moja druga kuća. Ne vidim ništa senzacionalno u tome što sam, kao i milion puta pre toga, bila na snimanju neke naše emisije.

Ostatak intrigantnog intervjua pronađite u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji do 25. jula