Story Café

Ceca Ražnatović: Ovo je muškarac koji me nikad nije izneverio

Ceca Ražnatović: Ovo je muškarac koji me nikad nije izneverio

story

Naša najveća muzička zvezda ove godine slavi deceniju saradnje s poznatim beogradskim šminkerom Dušanom Lazićem koji joj je u međuvremenu postao jedan od najboljih prijatelja, pa su jedno drugome veliki životni oslonac

Veliki je broj javnih ličnosti koji će vam reći da u svetu šou-biznisa ne postoje prava prijateljstva te da se svi odnosi stvaraju radi interesa. Da nije uvek tako i da postoje izuzeci, najbolji su primer najpopularnija balkanska pevačica Ceca Ražnatović (44) i njen šminker i jedan od najboljih prijatelja Dušan Lazić Laza (35). Ovaj tandem punih deset godina funkcioniše bespekorno, a osim što poslovno sarađuju, jedno drugme su veliki životni oslonac. Za svoj prvi susret tvrde da je bio sudbinski, a danas dele sve lepe, ali i one manje lepe trenutke. Koliko dobro funkcionišu, pokazaće 3. aprila i u "Kombank dvorani" kada će Lazić održati prvi master clas u Beogradu gde će demonstrirati svoje znanje, a Ceca će se naći u ulozi njegovog modela.

CECA RAŽNATOVIĆ : Biće to spektakularno druženje kakvo još nije viđeno na ovim prostorima. Pre nas, to su uradili samo Kim Kardašijan i njen šminker Mario Dedivanović. To je odlična prilika za sve profesionalce da usavrše svoj rad, ali i za obične žene koje žele da upoznaju svoje lice i nauče da se našminkaju.

DUŠAN LAZIĆ : Počastvovan sam što će Ceca biti moj model, pre svega zato što sarađujemo punih deset godina pa će ovo biti odlična prilika da proslavimo naš prvi jubilej. Ona je moj najlojalniji klijent i znam da s njom nema mesta za greške - rekao je šminker, dok je Ceca za magazin "Story" otkrila kako je izgledao njihov prvi susret.

C. R. : Moj susret s Lazom bio je sudbinski, a dogodio se sada već davne 2009. Sećam se da sam u to vreme dugo tražila odgovarajućeg šminkera, a onda mi je moj drugi dugogodišnii saradnik, fotograf Miloš Nadaždin, rekao: "Upoznao sam čoveka koji će ti se dopasti". Pozvao ga je da dođe na jedno snimanje i sećam se da sam ugledala veoma mladog momka, koji je tek prešao dvadesetu. Kada me je našminkao, shvatila sam da je on osoba kakvu sam dugo tražila. Od tada je zadužen za moj izgled za sva javna pojavljivanja, ali i za sva bitna privatna slavlja.

Lazo, po čemu vi pamtite prvi susret sa Cecom?

D. L. : Kada sam dobio poziv da šminkam Cecu, sećam se da sam uzeo svoj kofer, koji je u to vreme bio mnogo manji nego danas, i da sam otišao na set. Tamo je bilo četrdesetak ljudi, ali bez obzira na gužvu, odmah sam ugledao Cecu koja je sedela u dnu prostorije. Prišao sam joj i predstavio se, a ona me je umilno pogledala. Kada sam je našminkao, pogledala se u ogledalo i rekla: "Bravo, od sada si ti moj šminker." Bilo je to ostvarenje svih mojih ambicija u tom trenutku.

Kada je vaš odnos prevazišao termin "poslovni" i dobio epitet prijateljskog?

C. R. : Kada radite s nekim, upućeni ste na tu osobu i između vas mora da postoji "hemija". Svi moji bliski saradnici ujedno su mi i prijatelji, pa tako i Laza. Naše energije poklopile su se još od starta, a da nas intuicija nije prevarila, dokaz je prijateljstvo koje traje punih deset godina.

Ostatak intervjua možete pronaći u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji do 2. aprila