Story Café

Ana Ivanović: SVADBA Dragane i Miloša sada je PRIORITET

Ana Ivanović: SVADBA Dragane i Miloša sada je PRIORITET

Svadba ćerke fudbalskog asa Dragana Džajića i brata nekadašnje najbolje teniseke sveta Ane Ivanović već se u medijima naziva venčanjem godine, a mi ekskluzivno otkrivamo sve detalje priprema za taj događaj, zbog kojeg je i sama Ana odložila svoje obaveze i posvetila se njegovoj organizaciji...

Dok većini muškaraca samo treba da javite vreme i mesto, žene o svom danu venčanja maštaju još dok su devojčice, tek dovoljno velike da su prvi put čule bajku o princu i princezi. Već negde od tog trenutka rađaju se snovi i ideje o velikom danu, a maštanje nikada zapravo ne prestaje. Očekivao bi onda čovek da je naš model i modna dizajnerka Dragana Džajić (27) do sada osmislila svaki detalj sopstvene ceremonije, ali kako se datum 25. maj približava mlada se, kao što bi svaka druga, nalazi pred večitim pitanjem da li je sve pripremljeno dovoljno pažljivo i temeljno. Oni koji dovoljno dobro znaju prilike u dvema porodicama reći će vam da je Dragana najvažniji detalj ostvarenja ovog sna ispunila kada je upoznala mladoženju Miloša Ivanovića (27) sa kojim će ponosna i srećna stati pred oltar u Hramu Svetog Save u Beogradu. Kada su u pitanju sve ostale okolnosti velikog dana, mladenci ne brinu previše.

Ipak, saznajemo da je u slavnim sportskim porodicama ovih dana apsolutno sve podređeno najsrećnijem danu ćerke fudbalskog asa Dragana Džajića i brata nekadašnje najbolje svetske teniserke Ane Ivanović, pa stoga ni pomenute zvezde sporta nisu izostavljene u svim pripremama. Ana je svoju bajku iz snova već doživela kada se pre skoro tri godine udala u Veneciji za Bastijana Švajnštajgera, a sada svoje iskustvo želi da prenese budućoj snaji sa kojom je od početka izgradila odličan odnos. Ono što će ovoj svadbi biti zajedničko sa Aninom svakako je glamurozna nota i želja da sve bude upriličeno sa merom, ukusom i stilom.

Ostatak teksta i detalja ovog glamuroznog venčanja pročitajte u novom broju magazina STORY koji je u prodaji do 16. aprila!