Story Café

Milica Pavlović: Udvaranje KOJEM NISAM ODOLELA!

Milica Pavlović: Udvaranje KOJEM NISAM ODOLELA!

Nakon napornog poslovnog perioda, pevačica Milica Pavlović otputovala je u Milano da se odmori, a tamo ju je sačekalo iznenađenje kakvo ni najmanje nije očekivala...

Nakon što je krajem godine objavila treći studijski album "Zauvek", u kom je debitovala kao tekstopisac, folk pevačica Milica Pavlović (27) gotovo da nije imala ni jedan slobodan dan. Po završetku promocije usledili su promotivni nastupi širom regiona, a ubrzo je počela i sa pripremom pesama za naredni CD. Mada je uvek puna energije i često napominje da je nepopravljivi radoholik, atraktivna Leskovčanka nedavno je odlučila da napravi kratku pauzu i sa drugaricom otputuje u Milano. Tokom trodnevnog odmora posetila je mnoge znamenitosti, ali je uradila i odličan editorijal koji je podelila sa nama.

- Oduvek sam želela da posetim Milano, pre svega zbog predivne arhitekture tog grada. Imala sam priliku da odsednem u hotelu sa čije terase se pruža predivan pogled na trg Duomo i katedralu, te sam svakog jutra uz doručak, uživala u pogledu koji oduzima dah. Mada sam bila ograničena vremenom, potrudila sam se da posetim sva ona mesta koja su mi prijatelji preporučili. Obilazila sam znamenitosti, ali i ekskluzivne restorane u kojima sam prvi put probala različite specijalitete - započinje priču Milica i nastavlja:

-U jednom od lokala dočekalo me je prelepo iznenađenje. Naime, vlasnici restorana, iz samo njima poznatog razloga, poslali su mi predivnu bombonjeru i flašu šampanjca sa posvetom. Bio je to divan gest, a po mom mišljenju, slatkiši su dobar način i da nekog osvojite. Prva bih radije pristala na udvaranje muškarca koji pokušava da mi priđe sa retkom vrstom čokolade, nego onog sa buketom najlepših ruža. Da me neko pogrešno ne razume, to nema mnogo veze sa samom čokoladom koliko sa tim da se taj neko dobro raspitao o meni i da je saznao šta me čini srećnom - priča ona.

Pevačica tvrdi da muškarac koji će je osvojiti mora da poseduje lepe manire, kućno vaspitanje, ali i snagu da isprati njen tempo i borbeni karakter. Međutim, kako sama kaže, takvi momci danas su retkost.

Detaljnije u najnovijem broju magazina STORY koji je u prodaji do 16. aprila!