Story Café

Rođendan na rajskom ostrvu: Nina Badrić ZAPEVALA ZA SVOJU PRIJATELJICU Sandru Meljničenko (video)

Rođendan na rajskom ostrvu: Nina Badrić ZAPEVALA ZA SVOJU PRIJATELJICU Sandru Meljničenko (video)

story

Nebrojene su opcije pred vama ako ste, poput naše Sandre Meljničenko, supruga jednog od najbogatijih oligarha sveta i želite da proslavite rođendan, ali istovremeno, planiranje takve svečanosti za one koji pripadaju eliti podrazumeva i odgovornost. Naime, Sandra se ne bi bunila da je nazovemo čuvarkom glamura i ukusa, kroz svoj filantropski i umetnički angažman to je često potvrđivala i sama, a način na koji slavi i detalji u koje ulaža najviše novca, možda najbolje govore o meri njene sofisticiranosti. Zato je na lepoj Srpkinji i ovog puta bio zadatak da svima pokaže kako ona na svojim zabavama zaista čuva glamur. Dugo je razmišljala na koji način je najbolje da obeleži 42. rođendan. Bile su to slatke muke za bivšu članicu grupe „Models“, ali došla je do rešenja koje je ovaj lep povod učinilo nezaboravnim. Rođendan može biti samo jedan, ali ko kaže da se ne sme slaviti duže od 24 časa?

Sve je počelo krstarenjem po Devičanskim ostrvima u Karipskom moru, i to čuvenom jahtom Sandrinog supruga Andreja (47) „Sailing Yacht A“, unikatnoj po tome što ima tri jedra, što je dugačka čak 143 metra i što košta 450 miliona dolara. Plovidba jednim od najlepših svetskih predela trajala je sedam dana, ekipa koju je Sandra povela sa sobom posetila je Britanska Devičanska Ostrva, Sveti Bartolomej, a vrhunac jedinstvenog doživljaja usledio je proteklog vikenda kada je na ostrvu Neker upriličena spektakularna rođendanska proslava za Sandru. Reč je o ostrvu koje je u vlasništvu Ričarda Brensona, a slavlje je organizovano na plaži njegove raskošne vile. Sandrina svita brojala je više od petnaestak ljudi, a specijalno za njih osmišljeni su dekor i scenografija kakva se na takvom mestu očekuje. Od svih Sandrinih gostiju, istakla se jedna zvanica s naših prostora, inače dugogodišnja prijateljica Meljničenkove, hrvatska pevačica Nina Badrić. Ona je bila radosna što može da prisustvuje ovom značajnom događaju za njenu drugaricu u rajskoj atmosferi.

Nina je Sandri poklonila specijalno osmišljenu i dizajniranu haljinu koja je ručni rad, a imala je i mali nastup za drugaricu, kada je otpevala dve svoje pesme, a zapevala je i sa svetski poznatim bendom "Kool & the Gang".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nina Badric (@badrich) дана 23. Апр 2019. у 12:27 PDT

Ko je još od poznatih bio Sandrin gost i šta je ova lepotica sve dobila za 42. rođendan, pročitajte u prazničnom dvobroju magazina "Story" koji je u prodaji do 7. maja