Story Café

Milica Dabović: Plakala sam kada sam saznala da ću dobiti sina

Milica Dabović: Plakala sam kada sam saznala da ću dobiti sina

Doskorašnja košarkašica Milica Dabović (35) nedavno je sa sestrom Anom bila na Azurnoj obali gde su provele nekoliko bajkovitih dana, a po povratku s mini-odmora saznala je najlepšu vest – da će u decembru postati majka dečaka. Atraktivna sportistkinja ne krije da ju je u tom trenutku preplavila bura emocija i da nije mogla da sakrije suze, a slično je reagovao i njen emotivni partner Vuk, kao i najstarija sestra Jelica, koji su takođe prisustvovali pregledu.

– Po povratku u Beograd otišla sam na pregled i moja lekarka konačno je videla bebin pol. Bilo je krajnje vreme pošto sam već u petom mesecu trudnoće. Kada mi je rekla da ću dobiti sina, suze su mi krenule niz lice. Bila sam neizmerno srećna, ali dobro sam se isplakala. Vuk, moja i njegova familija takođe su veoma radosni što će naše porodice krajem godine postati bogatije za jednog dečaka. Nas dvoje već smo smislili ime, ali još je rano da otkrijemo kako će se beba zvati - ispričala je buduća mama koja tvrdi da se još nije navikla na drugo stanje i da ima utisak da se s njenim telom ništa ne dešava.

Bivša kapitenka ženske košarkaške reprezentacije, otkrila je za "Story" i da sa partnerom ne razgovara o braku i zajedničkom životu, već puštaju da im se stvari spontano dešavaju.

– Uopšte ne razmišljam o braku s Vukom niti pričamo o tome. Sada mi je najvažnije da trudnoća protekne u najboljem redu i da rodim zdravo dete. Još nismo počeli ni da živimo zajedno jer on radi u Austriji i živi na relaciji Beograd–Beč. Kako ćemo funkcionisati kada se dete rodi, još nismo odlučili, ali sigurna sam da ćemo spontano naći najbolje rešenje.

Ostatak intervjua pronađite u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji do 2. avgusta