Story Café

Ana Sević i Darko Lazić: Živimo život daleko od medija i ništa ne može da ugrozi naš brak

Autor: | 29/07/2017

Ana Sević i Darko Lazić:  Živimo život daleko od medija i ništa ne može da ugrozi naš brak


Medijska afera u kojoj se poznati par našao poslednjih sedmica, nije ih sprečila da organizuju veliku proslavu trećeg rođendana ćerke Lorene, a osmesi koji su se mogli videti na njihovim licima jasno su svima stavili do znanja da u njihovom odnosu sve besprekorno funkcioniše

Bračni par Ana Sević (31) i Darko Lazić (25) nedavno je organizovao proslavu trećeg rođendana ćerke Lorene u jednoj popularnoj beogradskoj igraonici. Poznati roditelji potrudili su se da tog dana sve bude po meri njihove jedinice – torta i poslastice po motivima crtanog filma “Patrolne šape”, zanimljiva dekoracija roze boje, baloni, animatori u kostimima Sunđer Boba i dinosaurusa. Lepa pevačica i voditeljka emisije “Neki novi klinci” nije skidala osmeh s lica, kao i njen suprug, koji s pravom nosi titulu najpopularnijeg pevača mlađe generacije. Sreća na njihovim licima ne bi izazvala pažnju da njihov bračni život od prošlog meseca nije tema mnogih medija. Priče o navodnom Aninom neverstvu s pevačem Acom Lukasom i potencijalnom razvodu para bile su sedmicama na naslovnim stranama. Iako su se našli u centru skandala, lepa brineta i njen suprug nisu želeli da komentarišu te vesti, tim pre što je njihov odnos mnogo puta do sada dovođen u sumnju. Otkad su se pre nešto više od tri godine venčali, Sevićeva i Lazić često su bili na meti tračeva, ali uvek su na sve te priče odgovarali samo osmehom.

Poslednjih nedjelja našli ste se u centru medijske pažnje zbog priča o razvodu, zbog čega niste demantovali takve vesti i mislite li da ste time samo još više podstakli priče o tome da je vašem braku došao kraj?

Darko: Znate da nikada ništa ne demantujemo, a kada neko pretera, onda se druži s našim advokatima.

Ana: Zbog našeg nereagovanja na sve gluposti koje su pisali o nama i naslove koji nemaju veze ni s tekstom, a kamoli sa istinom, svima bi trebalo da bude jasno da mi živimo naš život i gledamo svoja posla. Kao uvek do sada, nemamo komentar.

Prethodnih godina dosta se pisalo o Darkovim navodnim neverstvima, a sada je u centru pažnje bila Ana, jeste li pronašli način da zaštitite svoju porodicu od medijskih spekulacija?

Ana: Mi živimo život daleko od medija. Kada stanemo na binu i pod reflektore, tada živimo estradni život i igramo tu ulogu, ali čim se svetla ugase, prepuštamo se našem miru i porodičnoj oazi u kojoj nema žute štampe i loše energije.

Darko: Oboje smo takvi da se ne bavimo tuđim životima. Ipak, svesni smo da i pored toga mnoge zanima naš život. Pojedince čak i previše, do te mere da od njega pokušavaju da naprave svoju verziju. Ali, Ana će se složiti sa mnom, to je njihov problem.

Priče o neverstvu podstaklo je to što ste Aci Lukasu pravili društvo na snimanju emisije “Zvezde Granda”, zbog čega ste bili tog dana u televizijskom studiju?

Ana: Sedam godina sam član “Grand produkcije”, a šest voditelj njihovih emisija. “Grandov” studio je moja druga kuća. Ne vidim ništa senzacionalno u tome što sam, kao i milion puta pre toga, bila na snimanju neke naše emisije.

Da li su članci iz novina na bilo koji način uticali na vaš brak?

Darko: Ne, niti bi bilo koji članak ikada mogao da utiče na naš odnos jer znamo kako sve funkcioniše. U istom smo poslu i veoma nam je jasno kako radi medijska mašinerija.

Ana: Probleme rešavam istog trenutka jer ne volim “guranje pod tepih”. Mislim da to vodi samo ka većim poteškoćama. Kako kažu: “Žena je vrat, a muškarac glava”, ali svakako jedno bez drugog ne mogu da funkcionišu

Šta je osnova ogromnog poverenja koje imate jedno u drugo?

Ana: Prijateljstvo i to što između nas dvoje ne postoje tabu teme.

Da li je u vašem odnosu ikada bilo kriznih trenutaka?

Darko: Svaki odnos varira. Čovek nekada sam sa sobom ne može da se dogovori, a kamoli s drugim bićem.

Ana: Neslaganja su potpuno normalna stvar i sastavni deo života, ali sve dok postoji volja i želja da se ona prebrode, ništa ne predstavlja problem.

Kako prevazilazite svađe i ko prvi popusti?

Darko: Kako-kad, zavisi od situacije i teme.

S obzirom na to da ste stariji od svog supruga, jeste li vi zaslužni za stabilnost vašeg odnosa i umete li u pravom momentu da postupite mudro?

Ana: Problem rešavam istog trenutka i ne volim “guranje pod tepih”. Mislim da to vodi samo ka većim poteškoćama. Kako kažu: “Žena je vrat, muškarac glava”, ali svakako jedno bez drugog ne mogu da funkcionišu.

U jeku priča o vašem razvodu, organizovali ste proslavu trećeg rođendana ćerke, da li vam je neko od gostiju postavljao pitanja na tu temu?

Ana: Svi naši prijatelji prilično su oguglali na naslove u vezi s našim brakom, tako da se na takve stvari ne gubi energija.

Kako je protekla proslava?

Darko: Prelepo! Slavlje je bilo ispunjeno srećom, dečjim osmehom i pozitivnom energijom. Siguran sam da su deca uživala, a to je i bio naš cilj. Lorenin osmeh pokazao je da je sve bilo kako treba.

Da li je ona ovog puta istinski umela da se obraduje slavlju i da li je učestvovala u odabiru torte i dekoracije?

Darko: Lorena je dete koje se svemu raduje. To je nasledila od Ane. Ovog puta imala je želju da torta bude u znaku crtanog filma “Patrolne šape”, tako da je to bila tema rođendana.

Ana: Najveće oduševljenje i sreća na njenom licu videla se kada su ušetali animatori u kostimima dinosaurusa i crtanog junaka Sunđer Boba. To iznenađenje osmislio je Darko i bilo je pun pogodak. Njen osmeh i reakciju neću nikada zaboraviti.

Ana, spadate li u žene koje samostalno organizuju porodična slavlja ili vam pomaže suprug?

Ana: Darko je imao samo jedno zaduženje, a to je organizacija hrane za švedski sto i odlično se snašao.

Koliko gostiju ste imali?

Ana: Pozvali smo naše najbliže prijatelje i njihovu decu. Lorenin prvi rođendan pompezno je proslavljen, onako za našu dušu. Svaki sledeći biće onakav kakav ona bude želela.

Kako je protekao dan slavlja u vašem domu?

Darko: U pripremama za Loreninu žurku. Najslađi mi je bio trenutak kada je ona shvatila da je to njena proslava i da svi dolaze zbog nje.

Zbog čega ste odlučili da proslavu organizujete posle Loreninog rođendana?

Darko: Nama bitni ljudi nisu mogli da dođu na slavlje baš na dan rođendana. Zato smo pomerili proslavu za jedan dan, što je bila odlična odluka jer smo još duže slavili, a mi to obožavamo.

Znači li to da se u vašem domu slavilo i na dan rođendana?

Darko: Da, a Lorena je uživala u gašenju svećica koje smo palili više puta.

Ana: Volim rođendane i tome pridajem veliki značaj. Drago mi je što se i Lorena tome raduje kao ja. Moji rođendani ostali su mi u sećanju kao najlepši datumi i najbolje žurke. Mama se uvek trudila da to bude poseban dan za mene, a celo odeljenje jedva je čekalo proslavu. Zahvalna sam joj na tome i znam koliko je meni to značilo i koliko smo lepih uspomena stvorili zajedno. Želim da ista sećanja jednog dana ima i Lorena.

Kakva je Lorena devojčica, prepoznaje li se u njenom karakteru više mali Darko ili mala Ana?

Darko: Definitivno mala Ana, a tome svedoče i Anina mama i baka koje kažu da je ona bila ista kao naša ćerka.

Ana: Mislim da je pokupila najbolje i od njega i od mene.

Koliko su njeni rođendani emotivni za vas kao roditelje?

Ana: Sve što je u vezi s našom ćerkom za nas je emotivno. Uvek se setim tog prvog trenutka kada sam je ugledala i neverovatnog osećaja koji ne može da se opiše.

Imate li običaj da joj za svaki rođendan pripremite neki specijalni pokolon?

Darko: Ne volimo da pričamo o tome. Nikada nismo potencirali i promovisali materijalno iako smo mnogo puta u medijima bili dovođeni u takav kontekst, svakako ne našom voljom. Smatram da su detetu najbitnije pažnja, ljubav i posvećenost. To je ono čemu pridajemo značaj.

Da li biste voleli da uskoro dobijete još jedno dete? Traži li vam Lorena već sada brata ili sestru?

Ana: Lorena za sada traži da ide u igraonicu, a do te teme još nismo stigli. Ništa ne planiramo, uvek puštamo da nas život iznenadi.