Story Café

Katarina Grujić: Čim nema ljubavi, raskidam vezu

Katarina Grujić: Čim nema ljubavi, raskidam vezu

Pevačica Katarina Grujić, nakon rastanka od dugogodišnjeg dečka Nemanje Buhe, tvrdi da još nije srela pravog muškarca iako spada u devojke koje se u potpunosti daju partnerima i otkriva šta nikada ne bi mogla da oprosti suprotnom polu

Psi laju, a karavani prolaze, izreka je koja u svom punom značenju objašnjava emotivni put pevačice Katarine Grujić (25). Iako je do slave došla tokom takmičenja "Zvezde Granda", gde je svoj talenat pokazala milionskom auditorijumu i mada joj karijera već pet godina ide uzlaznom putanjom, poslednjih meseci njeno ime najčešće se vezuje za raskid, ljubavno razočaranje, prevaru, novu vezu na pomolu. Međutim, Katarina ne želi da govori o prekidu svoje dugogodišnje veze s Nemanjom Buhom i oštro demantuje mnogobrojne napise vezane za novu ljubav za koju kaže da joj se još uvek nije desila, mada je priželjkuje. Poslednjih nedelja posvećena je isključivo svojim nastupima u Crnoj Gori, gde se i preselila na neko vreme, dok je od septembra očekuje rad na albumu prvencu. Odmor još uvek ne planira, ali trudi se da se u pauzama od nastupa prepusti budvanskim plažama.

– Imam kuću u Budvi već deset godina, tako da sam zbog prirode posla odlučila da se na neko vreme preselim tamo. Malo radim, malo se odmaram pa sam uspela da spojim lepo i korisno. Predah u skorije vreme neću praviti jer imam unapred zakazane nastupe sve do kraja jeseni – objašnjava Katarina koja ne pati zbog razlaza sa partnerom, ali priznaje da razočaranje koje je neizbežno ponela iz prethodne veze leči napornim radom.

– Pevanje je moja jedina i najveća ljubav. Sve što u životu činim, radim zbog muzike i publike koja mi tu emociju vraća kroz neverovatnu energiju. Oni su moj nezamenljivi pokretač – kaže pevačica i dodaje da se ne kaje zbog završetka ljubavne veze jer ona već duže vreme nije dobro funkcionisala.

Oduševljavam se sitnicama i malim znacima pažnje mada moram da priznam kako uvek ja više poklanjam i priređujem iznenađenja

– Smatram da je romansa završena onog momenta kada nestanu ljubav, pažnja i poštovanje. Kao i svakoj devojci, meni je to preko potrebno i jedino pravilno što sam mogla da uradim bilo je da taj odnos okončam. Uspešna žena mora da se suoči s gubitkom svog muškarca i nastavi dalje samostalno bez stega loše veze koja može samo da je sputa u karijeri – priča proslavljena zvezda "Granda" i nadovezuje se da je njena jedina greška bila to što je, poput ptice Feniks, veoma dugo pokušavala da svoju vezu digne iz pepela.

– Veoma sam naivna u odnosima, ne samo ljubavnim već i prijateljskim, međutim, polako radim na tome da to popravim i zato ću u sledeću vezu ući mnogo mudrija. Čim nastane prvi nerešiv problem, neću se mučiti i pokušavati da ga popravim, nego ću istog trenutka povući – otkriva Katarina i dodaje da se, kada je reč o emocijama, ona u potpunosti prepušta, a isto očekuje i od partnera.

– Ko meni pruži najbolje, potrudiću se da mu dam dvostruko više. Sve što sam ikada od partnera tražila bili su podrška i poštovanje, ali do sada nisam to dobila – otvoreno o svojim bivšim vezama govori Kaća i smatra da se to dešava zato što još uvek nije srela pravog muškarca.

– Kada pored sebe budem imala pravog muškarca, biću spremna na sve da ga zadržim, a do sada nisam bila te sreće. Jedino preko čega nikada ne bih mogla da pređem, koliko god da je pravi, jeste prevara. Smatram da ako ja mogu da volim najviše, tako treba da bude i s njegove strane – otkriva mlada pevačica i kaže kako je smatraju previše zahtevnom, ali da je ona, u stvari, sušta suprotnost i zapravo za sreću traži malo.

– Oduševljavam se sitnicama i malim znacima pažnje mada moram da priznam da sam uvek ja više poklanjala i priređivala iznenađenja. Prija mi da uveseljavam najbliže ljude i pokažem im da mi je stalo do njih – ističe Katarina čiji osmeh s lica veoma brzo nestaje dok priča o novinskim napisima koji je ovih dana posebno pogađaju.

Veoma sam naivna u odnosima, ne samo ljubavnim već i prijateljskim, međutim, polako radim na sebi da to popravim i zato ću u sledeću vezu ući mnogo mudrija

– Ništa od onoga što se piše o meni nije istina, pogotovo spekulacije o prevarama. Novog dečka nemam, slobodna sam i uživam u tome. A poučena iskustvom iz prethodne veze, gledaću da moj sledeći partner bude potpuno drugačiji od onoga što sam imala u prošlosti. Dobar, duhovit, privržen i džentlmen koji poštuje žene – zaključuje zvezda "Granda".