Story Café

Ana Pendić: Sarin osmeh za nas nema cenu

Ana Pendić: Sarin osmeh za nas nema cenu

Voditeljka televizije Pink Ana Pendić nedavno je sa suprugom Vojkanom Radošem i njihovom ćerkom bila na letovanju u Grčkoj, a po povratku otkrila nam je da nakon dužeg perioda u kome je bila posvećena porodici planira da se ozbiljnije posveti karijeri

Otkako su pre tri i po godine postali roditelji devojčice Sare, voditeljka emisije “Paparazzo lov” Ana Pendić (40) i njen suprug, direktor na televiziji B92 Vojkan Radoš (42), sve su podredili svojoj mezimici. Ponosni roditelji trude se da udovolje svim željama voljene ćerke, pa su tako i svi odmori i porodična uživanja podređeni njenim potrebama. Nedavno su po drugi put posetili “Potidea Palace resort” na Halkidikiju gde su letovali i prošle godine. Luksuzni hotel s mnogo sadržaja za najmlađe ispostavio se kao najbolje rešenje za njih troje, a dok je supružnicima najviše prijala odlična hrana, Sara je imala priliku da se druži s mnogo svojih vršnjaka.

– Odlučili smo da, kao i prošle godine, letujemo u prelepom rizortu u Grčkoj koji je u ovom trenutku idealna opcija za nas. Relativno je blizu Beograda, pa putovanje prođe brzo, a nedavno je i kompletno renoviran te prati sve trendove u dizajnu i usluzi. Sve u “Potidea Palace resortu” podređeno je porodicama s decom, što nama najviše odgovara. Prošle godine baš smo se lepo odmorili i opustili, iako je Sara imala samo dve i po godine, pa zato ovog puta nismo mnogo razmišljali gde ćemo provesti letovanje – počinje priču jedno od zaštitnih lica TV Pink, koja nam je otkrila u čemu je njena mezimica najviše uživala:

– Hotel u kome smo letovali prvenstveno je poznat po obilju sadržaja za decu. Mališani imaju svoj mini – disko klub, sa animatorima su pravili različite maske, devojčice su imale priliku i da se šminkaju, a svakodnevno su pored bazena imali zabavljače i ljude koji vode računa o njima, tako da smo i mi stariji mogli da se opustimo pošto smo u svakom trenutku znali da su nam deca na sigurnom. Budući da je Sara dobra i poslušna devojčica, Vojkan i ja smo odmarali na odličnim plažama Halkidikija, imali smo odličnu uslugu u hotelu, a najviše nam je prijala mediteranska hrana i degustacija morskih plodova – iskrena je Ana koja kaže da je njena devojčica vrlo društvena i da je upoznala mnogo novih prijatelja:

– Sara je veoma komunikativno dete i u svakoj prilici nađe sebi drugare. Ovog puta u našem hotelu bila je i jedna njena drugarica iz vrtića s kojom se sve veme igrala, a upoznala je i jednu devojčicu iz Rusije s kojom je danima provodila vreme, a meni je bilo zanimljivo da gledam kako se njih dve igraju i sporazumevaju iako jedna drugu ne razumeju ni jednu jednu reč. Pred kraj letovanja sprijateljila se i s dve devojčice iz Srbije, pa joj nijednog trenutka nije bilo dosadno.

Moj suprug radi ozbiljan i zahtevan posao koji često donosi kući. Zbog toga su sve porodične obaveze isključivo na meni, a njegovu pomoć imam samo kada je reč o Sari

Po povratku iz Grčke, atraktivna voditeljka uživa u ostatku godišnjeg odmora, a vreme uglavnom provodi u društvu prijatelja ili s porodicom pored reke.

– Moj suprug ima brod na Savi, pa tamo provodimo dosta vremena tokom leta, ali već sada počeli smo da razmišljamo o tome da krajem sledećeg meseca još jednom odemo do Grčke. I prošle godine išli smo dva puta na more, početkom jula i krajem avgusta, što se pokazalo kao dobra opcija jer smo u septembru sveži i raspoloženi krenuli u nove radne pobede. Naša Sara obožava letovanja i da se ona pita, mi bismo već sutra ponovo negde otputovali, ali zbog poslovnih obaveza mog supruga moraćemo da sačekamo još nekih mesec dana – objašnjava Pendićeva koja tvrdi da i pored toga što uživa u letnjoj pauzi na televiziji jedva čeka da se vrati svom poslu.

– Mnogo volim ono što radim, pa samim tim uživam u poslu, tako da mi televizijske kamere i emisija “Paparazzo lov” već nedostaju. Ipak, do početka nove sezone ima još dva meseca, pa ću se za to vreme baviti porodicom, kućom, a posvetiću se i prijateljima.

Iako će njihova ćerka na jesen napuniti četiri godine, Ana tvrdi da ona i njen suprug nemaju u planu proširenje porodice, već sada žele da se posvete svojim karijerama i napredovanju u poslu.

– Prve dve godine Sarinog života bila sam joj apsolutno posvećena. Nisam radila u tom periodu, niti sam imala bilo kakvu vrstu pomoći te smo konstantno bile zajedno. Bilo je to jako naporno razdoblje, ali je mnogo lepo što sam svedočila njenom prvom osmehu, prvom zubiću, izgovorenoj reči i napravljenom koraku. Sve su to danas uspomene koje nemaju cenu i nikada ih ne bih menjala ni za šta na svetu. Ipak, i tada sam se trudila da ne izgubim kontakt sa prijateljima, kao i to da mi kosa uvek bude čista, a nokti nalakirani. Sada je došlo vreme da se Vojkan i ja ozbiljnije posvetimo svojim karijerama. Takođe, imamo u planu mnoga putovanja čak i na dalje destinacije jer Sara sada može da nas prati – objašnjava ponosna mama koja tvrdi da spada u žene koje samostalno brinu o domaćinstvu, ali da joj to ne smeta.

– Moj suprug radi ozbiljan i zahtevan posao koji često donosi kući. Zato su sve porodične obaveze isključivo na meni, a njegovu pomoć imam samo kada je reč o Sari koju voli da odvede na Adu, Kalemegdan ili neko drugo mesto gde šetaju. Ne smeta mi to, mada smatram da bi Vojkan, kao i svaki muškarac, mogao malo više da se potrudi.