Blog

Sibi Blažić ostvarila holivudski san: Srpkinja u zagrljaju superheroja

Sibi Blažić ostvarila holivudski san: Srpkinja u zagrljaju superheroja

Pre nego što je upoznao fatalnu Srpkinju, holivudski glumac Kristijan Bejl (46) nije verovao u brak. Mislio je da se nikada neće oženiti.

-Nikada mi nije padalo na pamet da se oženim jer su svi u mojoj porodici razvedeni - rekao je glumac iz Velsa.

A onda se na jednoj holivudskoj zabavi upoznao sa Sibi Blažić (50) i, odjednom, brak mu je delovao kao fantastična ideja. 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Christian Bale Updates (@loveyou_christian) дана 26. Окт 2019. у 10:19 PDT

Bivša manekenka, čije je pravo ime Srbislava, rođena je u Čikagu u porodici srpskih emigranata, Nadežde i Slobodana, koji su se iz Beograda u Ameriku preselili šezdesetih godina prošlog veka.

Krajem devedesetih Srbislava je bila zaposlena kao lična asistentkinja tada velike zvezde, glumice Vinone Rajder. Upućeni u tadašnje odnose Rajderove i Bejla kažu da se on godinama bezuspešno udvarao Vinoni.

Želeći da ga zadrži u "prijateljskoj zoni", nekadašnja devojka Džonija Depa na jednu od svojih žurki pozvala je Bejla, koji je tada bio glumac u povoju kome je pomagala da dobije ulogu u jednom filmskom ostvarenju. Bila je to ljubav na prvi pogled.

Pročitajte: Kristijan Bejl ekskluzivno za magazin „Story“ - Nisam savršen kao što misle

Kristijan i Sibi na premijeri filma "Mašinist" 2004. godine

Kristijan je imao 26 a Srbislava 30 godina kada su odlučili da odu u Las Vegas i venčaju se. I od tada traje njihova ljubavna priča. Doduše, nije uvek bila "med i mleko" tokom dve decenije braka, koje su se navršile ove godine. Velike se tajne i brojne muke kriju iza njihovih osmeha na brojnim svetskim premijerama. Ono što je poznato, junak "Betmena" je veoma zahvalan Sibi, najviše zbog toga što je uspela da smiri njegovu preku narav, o kojoj se godinama piše po tabloidima. Takođe, očinstvo je u glumcu raskošnog talenta probudilo nežniju i zaštitničku stranu. 

– Ništa ne može da vas pripremi za očinstvo. To je najbolja stvar na svetu. Ne želim da propustim nijedan čas ćerkinog odrastanja – rekao je umetnik o naslednici Emelin (14), malo pre rođenja sina Džozefa (5). Retko daje intervjue u kojima govori o privatnom životu, najviše zbog porodičnog skandala koji se dogodio 2008. godine. Ali je u jednoj od retkih izjava o porodici pre deset godina rekao: 

– Neverovatno sam ponosan na svoju porodicu. Potpuno sam postao deo roditeljskog klišea u kom bih samo pričao o naslednicima, iako bi javnost trebalo da se bavi drugim segmentom mog života, a to je gluma.

Iz ljubavi prema Sibi, tera decu da uče srpski, slavi sve srpske običaje u domu, primio je pravoslavnu veru i svoju očinsku figuru pronalazi u njenom tati

Njegova povučenost kada su teme o privatnom životu u pitanju datira otkako je veliki porodični skandal bacio mrlju na njegovu besprekornu radnu biografiju. U julu 2008, uoči londonske premijere filma „Mračni vitez“, u kom je glumio Betmena, Bejl se toliko posvađao s majkom Dženi i sestrom Šeron, da su one pozvale policiju.

U medijima je tada objavljeno da je povod za sukob bilo to što su njegove majka i sestra ružno govorile o njegovoj Sibi, a pričalo se da ga je razbesnelo i to što je njegova sestra tada od slavnog brata tražila pozajmicu od 150.000 evra. Bejla, koga kolege često opisuju kao glumca eksplozivne naravi, postupak majke i sestre toliko je izveo iz takta da ih je obe izbacio iz hotelske sobe.

One su pozvale policiju koja ga je privela, proveo je nekoliko sati u stanici i tek onda pušten uz kauciju. Posle toga su ga tužile za napad, a onda je policija potvrdila da su naprasno povukle tužbu. Kristijan je tvrdio da ih nije napao, a slučaj je obustavljen. Priča se da od tada ne govori ni sa jednom od njih dve. 

Pročitajte: Zbog prelepe Srpkinje Kristijan Bejl se odrekao i rođene majke

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели {Cyd Marie} (@cosmosmarie5) дана 22. Сеп 2020. у 6:14 PDT


S druge strane, na svakoj dodeli nagrada, kojih ima mnogo u poslednjih deset godina, zahvaljuje najvećoj životnoj podršci, voljenoj Sibi, odnosno Sandri, kako u je Americi često prijatelji zovu. Iz ljubavi prema njoj, tera decu da uče srpski, slavi sve srpske običaje u domu, primio je pravoslavnu veru i svoju očinsku figuru pronalazi u njenom tati koji ga često javno hvali.

– Iako se smatra da moj zet ima preku narav, on je zapravo vrlo smiren čovek – rekao je Srbislavin otac Slobodan. 

 

Komentari (0)

Loading