Celebrity News

Zorica i Kemiš ne daju ćerki i zetu da dišu: Evo šta su im priredili na bračnom putovanju

Ćerka Zorice i Kemiša udata je za muzičara

Zorica i Kemiš ne daju ćerki i zetu da dišu: Evo šta su im priredili na bračnom putovanju

Ata Images/Antonio Ahel

Ćerka Zorice i Kemiša, jedino zajedničko dete muzičkog para, izuzetno je angažovana na Instagramu.

Zahvaljujući toj mreži mnogo toga se može doznati o popularnoj porodici, koja svoju intimu vrlo često iznosi pred javnost na tacni, ali pošto uvek postoji ono nešto što se taji, tu je Zlata da i to malo obelodani.

Pročitajte: Nije lako kad ti je Zorica Brunclik maćeha - Isplivali detalji odnosa Kemiševe ćerke Jelene sa pevačicom, sve puca

Zlata je do pre koju godinu bila mamino i tatino mezimče, što se promenilo nakon što se odselila od kuće i udala za muzičara Miloša Vujanovića.

Stvorila je najmlađa ćerka Zorice i Kemiša svoj život iz bajke, međutim, u roditeljsku kuću voli uvek da se vrati.

 

 

Pevačica i harmonikaš svojevremeno su za Story izjavili da su u dvorištu napravili kutak kako za decu, tako i unuke s namerom da ih makar tokom lepih dana namame da dođu i provode zajedničko vreme.

U skladu sa tim nikaga nije začudilo kada je Zlata na Instagramu objavila da je na bračno putovanje povodom rođendana, koje je prvobitno planirala samo sa suprugom, povela mamu i tatu.

Zorica i Kemiš već nekoliko dana uživaju u francuskoj kulturi, specijalitetima, šetnji Jelisejskim poljima, a Zlata je sve ovekovečila fotografijama koje je podelila sa brojinim pratiocima.

 

 

- Rođendanska tura Francuskom. Šta se desi u Parizu ostaje u Parizu - napisala je ona u opisu kolaža i desetak predivnih romantičnih slika.

Ovaj potez Zoričine naslednice mnoge je oduševio. Po njihovom viđenju to je dokaz privrženosti i neizmerne ljubavi ćerke prema roditeljima, ipak bilo je i onih koji su Zorici i Kemišu to zamerili.

Pročitajte: Varala me sa kućnim prijateljem, a upirala prst u Zoricu: Kemiš u otvorenom pismu potkačio Vesnu Zmijanac

U komentarima su se između ostalog zapitali da li je bilo neophodno da na romantično putovanje krenu sa njom i kako je zet reagovao na to što Pariz prvi put obilazi sa tastom i taštom podruku.

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Anka

19:53 29.04.2024

Pa,mama tata sve plaćaju,pa zato i idu zajedno.A i u društvu je lepse