Celebrity News

Zvali su je srpska Hale Beri: U jeku popularnosti Rada Radenović dobila sina sa biznismenom, a onda nestala! Evo kako danas izgleda (FOTO)

Rada Radenović svojevremeno je bila omiljeno TV lice, a onda je iznenada nestala iz javnosti. Šta danas radi atraktivna crnka, koju su domaći mediji svojevremeno zvali srpska Hale Beri?

Zvali su je srpska Hale Beri: U jeku popularnosti Rada Radenović dobila sina sa biznismenom, a onda nestala! Evo kako danas izgleda (FOTO)

Kada se atrkativna crnka pojavila u spotu Tošeta Proeskog "Vo kosi da ti spijam", mnogi su se zapitali ko je lepotica, a onda se ona nedugo zatim pojavila kao TV lice "Pink" televizije i očarala publiku.

Najatraktivnija voditeljka od 2002. do 2010. godine nosila je titulu najpoželjnije dame sa malih ekrana, a onda je iznenada nestala iz javnosti. 

Pročitajte: Rada Radenović progovorila o ZLOSTAVLJANJU, pa OVO rekla o MUŠKARCIMA!

Naime, Rada je tada sa crnogorskim biznismenom Dejanom Milićem dobila sina Petra, danas jedanaestogodišnjeg dečaka. Iako nikada nisu živeli zajedno, Rada je jednom prilikom otkrila da je sin Petar rođen iz velike ljubavi, a da je sa Dejanom ostala dobar prijatelj, te da on, iako malo, vreme provodi sa sinom, koji uživa podjednako u ljubavi oba roditelja.

Veliki povratak emisjom "Rada sam" Rada Radenović imala je 2017. godine, a nakon samo jedne sezone ponovo je nestala.

Pročitajte: Rada Radenović proslavila 42. rođendan, slavlje u senci velike tajne koja je isplivala na videlo

Danas, u petoj deceniji, Rada izgleda podjednako dobro, brižna je majka svome sinu, a javnim poslom više se ne bavi, pa je publika koja je nekada obožavala da je gleda na malim ekranima sada može videti samo na društvenim mrežama, gde često objavljuje svoje fotografije.

Komentari (0)

Loading