Celebrity News

Zar je morao da ode prerano?! Preminuo prvi muž Tare Šumonje, supruga Mateje Kežmana nema (FOTO)

Supruga Mateje Kežmana bila je udata za prerano preminulog Milutina Perišića Mutija

Zar je morao da ode prerano?! Preminuo prvi muž Tare Šumonje, supruga Mateje Kežmana nema (FOTO)

Supruga Mateje Kežmana, Tara Šumonja, na početku romanse sa njim, bila je udata. Prvi muž Tare Šumović, bio je sin beogradskog advokata, Milutin Muti Perišić, njen dugogodišnji prijatelj i prva ljubav.

Kako su u brak stupili jako mladi, razveli su se posle 5 godina, a Tara je svoju sreću pronašla pored Mateje. Ipak, Tara i Milutin ostali su u korektnim odnosima, te ju je vest o njegovoj preranoj smrti porazila.

Naime, Milutin Muti Perišić preminuo je 8. oktobra ove godine u Vijetnamu, u 33. godini života, a sahrana će se održati 27. novembra u Beogradu.

Instagram

 

Na ove vesti supruga Mateje Kežmana ostala je nema.

Pročitajte: Žive na planini - Mateja Kežman više nije isti čovek, a tek da mu vidite treću suprugu! Pogledajte kako danas izgledaju (FOTO)

Podsetimo, o Tarinoj ljubavi sa Mutijem, njena drugarica za medije je svojevremeno govorila ovako:

- To između Tare i Mutija jeste bila ljubav, ali klinačka. Koliko su bili nezreli pokazuje i to što su ostali svako kod svojih roditelja i nakon sklapanja braka. Viđali su se kao i pre dok su bili u vezi, izlazili sa društvom, zezali se. Inače, za venčanje su napravili žurku, svi smo se dobro napili. Tara je nosila crvenu haljinu, venčali su se 1. januara 2011. godine.

Facebook

 

 

Komentari (0)

Loading