Celebrity News

Žive na planini: Mateja Kežman više nije isti čovek, a tek da mu vidite treću suprugu! Pogledajte kako danas izgledaju (FOTO)

Autor: | 11/10/2022

Supruga Mateje Kežmana naslednica je uspešnog lanca poslastičarnica

Žive na planini: Mateja Kežman više nije isti čovek, a tek da mu vidite treću suprugu! Pogledajte kako danas izgledaju (FOTO)

Da supruga Mateje Kežmana nije tako aktivna na "Instagramu" mnogi verovatno već godinama ne bi znali kako izgleda slavni fudbaler koji se nakon profesionalne karijere rado povukao u život izvan domašaja javnosti. Najnovija fotografija, zato, otkriva mnogo a Kežman i njegova žena Tara Šumonja čine se srećnijim nego ikad. Imidž nekadašnje fudbalske legende, međutim, ne može proći neprimetno jer je u velikoj meri promenio soj izgled u odnosu na dane aktivnog bavljenja sportom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tara_sumonja

 

Supruga Mateje Kežmana i slavni fudbaler imaju zajedničkog sina Luku, koji je nekadašnjem sportisti čak peto dete, dok mu je Tara treća supruga. Čini se da mu je bila i "treća sreća" jer se kraj Šumonje zbilja pronašao u bračnim vodama i počeo da živi drugačijim životom. Porodica se preselila na planinu, pa Kežman već duže vreme zvanično živi na Kopaoniku gde mu prija izmeštenost od pažnje medija i gradske vreve. Jedini period kada porodica nije na planini navodno je leto, kada tradicionalno odlaze na Adu Bojanu gde takođe imaju kuću.

Pročitajte: Mateja Kežman - Zvao BIVŠU DEVOJKU DA SVEDOČI protiv bivše ŽENE

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tara_sumonja

 

Supruga Mateje Kežmana četiri godine je u braku sa sportistom, ali treba naglasiti da su zajedno i mnogo duže od toga, jer su se venčali nakon pet godina zabavljanja. Nije ni Tari ovo prvi brak. Supruga Mateje Kežmana već se udavala i to kad je imala samo devetnaest godina, a tada joj je muž bio Milutin, sin advokata Ace Perišića. Kako su kasnije opisivali njeni prijatelji, ta ljubav je ipak bila klinačka dok je kraj Kežmana ova naslednica uspešnog lanca poslastičarnica pronašla sve što joj je potrebno.

Komentari (0)

Loading