Celebrity News

Miodrag Dragičević ima neobičan ožiljak na licu: Evo kako ga je zaradio

Zaštitni znak Miodraga Dragičevića

Miodrag Dragičević ima neobičan ožiljak na licu: Evo kako ga je zaradio

Ata Images

Iako ima samo 30 godina, Miodrag Dragičević odavno uživa status jednog od naših najboljih glumaca. Tome u prilog govore i brojne nagrade koje je do sada osvojio. Pojedini bi rekli da su zaštitni znak Miodraga Dragičevića odlične uloge, drugi bi izdvojili neobičan ožiljak na licu.

Ata Images

 

Kada je snimao "Čizmaše", seriju koja ga je dovela u prvi plan, mnogi nisu znali kako se zove, ali su ga prepoznavali baš po tom ožiljku.

Pročitajte: Neopisiva radost u domu Miše Dragičevića! Olja fotkom potvrdila PREDIVNE vesti - Čestitke samo pljušte, sestra Tamara plače od sreće

- Daleko od toga da mi je to smetalo - priznao je jednom prilikom mlađi brat Tamare Dragičević.

Zaštitni znak Miodraga Dragičevića njegov je saputnik od najranijih dana života. O tome kako ga je zaradio pričao je za HELLO!

- Kad sam bio mali, pao sam u vrtiću i povredio se. Pojavio se hematom, usledile su operacije i na kraju je ostao ožiljak.

Jovanka Bojković

 

Inače, sudbina je u više navrata mešala životne karte mladog glumca dokazujući istinitost izreke – nije kome je rečeno, već kome je suđeno.

- Pohađao sam Sportsku gimnaziju i ujedno trenirao košarku. Sport mi je dobro išao, čak sam dobio stipendiju koledža na Havajima, gde je trebalo da igram. Na kraju treće godine srednje škole ozbiljno sam se razboleo i zbog mononukleoze šest meseci sam proveo u kući - otkrio je Miodrag Dragičević malo poznat detalj iz svoje biografije.

Pročitajte: Svega par meseci od rođenja ćerke, SLAVLJE u domu Miodraga Dragičevića i Olje Bećić! Nasmejani primaju čestitke (FOTO)

Ograničeno kretanje i dijeta koje je morao da se pridržava tokom lečenja učinili su svoje.

- Kada sam shvatio da sam ispao iz forme, odlučio sam da upišem glumu - priznao je glumac, koji poslednjih godina uživa u porodičnoj idili sa suprugom Oliverom Bacić i ćerkom Vasilijom.

Jovanka Bojković

 

Komentari (0)

Loading