Celebrity News

Neopisiva radost u domu Miše Dragičevića! Olja fotkom potvrdila PREDIVNE vesti: Čestitke samo pljušte, sestra Tamara plače od sreće

Miodrag Dragičević i Olivera Bacić presrećni

Neopisiva radost u domu Miše Dragičevića! Olja fotkom potvrdila PREDIVNE vesti: Čestitke samo pljušte, sestra Tamara plače od sreće

Jovanka Bojković

Miodrag Dragičević i Olivera Bacić su jedan od onih parova koji u javnosti uvek izazivaju pozitivne komentare i predivne reakcije.

Pročitajte: OPA! OVA GLUMICA je ušla u bračni život Miše Dragičevića i Olje Bacić i više ništa neće biti isto (FOTO)

 

Neretko na njihovim "Instagram" profilima imamo prilike da vidimo predivne fotke na kojima par pozira zaljubljeno, a njihovi pratioci s oduševljenjem isčekuju interesantne objave, te u komentarima uglavnom dominiraju komplimenti.

Instagram

 

Lepi, mladi i harizmatični glumci pored toga što uživaju u zajedničkom životu i u ulozi roditeljstva koju, čini se, se lakoćom obavljaju, oni ne zapostavljaju ni svoje profesionalne obaveze i jedno drugom najveća su podrška i vetar u leđa.

Pročitajte: Svega par meseci od rođenja ćerke, SLAVLJE u domu Miodraga Dragičevića i Olje Bećić! Nasmejani primaju čestitke (FOTO)

Upravo tome može da posvedoči i najnovija zajednička fotografija na kojoj Miodrag Dragičević i Olivera Bacić sa širokim osmesima na licu poziraju, a istu je na svom profilu podelila glumica zadovoljna uspešnom sezonom na daskama koje život znače.

 

 

- Savršen kraj sezone - na Instagramu je ponosno napisala lepa umetnica držeći u rukama predivan buket cveća dok je za njen osmeh najviše zaslužan upravo Miša, koji ne propušta priliku da je podrži u svemu.

 

Komentari (0)

Loading