Celebrity News

Muk i suze na Novom groblju - Ognjen Janković se potresnim rečima oprostio od Bojane: Volimo te zauvek

Bivši muž Bojane Janković održao potresan govor

Muk i suze na Novom groblju - Ognjen Janković se potresnim rečima oprostio od Bojane: Volimo te zauvek

Boško Karanović

Danas su se na Novom groblju u Beogradu okupili porodica i prijatelji, kako bi na večni počinak ispratili preminulu voditeljku Bojanu Janković.

Među prvima je na groblje stigao bivši muž Bojane Janković Ognjen, sa njihovim dvema naslednicama, Iskrom i Zojom.

Pročitajte: Školski drugovi Bojanine ćerke ispratili voditeljku na večni počinak - Zbog emotivnog prizora i kamen bi zaplakao (FOTO)

Uz suze i jecaje, porodica je ispratila Bojanu na večni počinak, a njen bivši suprug održao je potresan govor, prepun dirljivih reči:

- Bila si jedna jedina i neponovljiva. Najbolji ortak, omiljena na poslu. Bila si divna, brižna. Ti sve znaš ko nas je i koliko zvao da podeli sa nama neku anegdotu sa tobom. Hvala ti na bezbroj trenutaka sreće koji na kraju i čine tvoj život. Obožavala si muziku i da igraš. Učiš nas da pobedimo strah zbog prolaznosti.

Boško Karanović

 

- Mi se više ne bojimo ničega, spremni smo za sve što nam sledi. Znam da ti je drago što nas gledaš i slušaš ovde sve zajedno. Bojana, Boko, Boksi, svako je imao omiljeni nadimak za tebe. Mnogi su te zvali ljubavi, seko, tetka. Koliko ćeš nam faliti ti to najbolje znaš, neka te Gospod dragi zagrli. Volimo te zauvek - rekao je bivši muž voditeljke.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

 

Komentari (0)

Loading