Celebrity News

Milica Milša na dan suprugovog rođendana otkrila ko je zapravo OTAC NJENOG SINA Antonija (FOTO)

Otac deteta Milice Milše enigma je za javnost

Milica Milša na dan suprugovog rođendana otkrila ko je zapravo OTAC NJENOG SINA Antonija (FOTO)

Instagram/mlicamilsa

Više od dve i po decenije javnost, a ujedno i mediji, pokušavaju da doznaju ko je otac deteta Milice Milše.

Glumica, koja je još na studijama ostala u drugom stanju, na tu temu nikada nije želela da govori uprkos činjenici da je vrlo otvorena po pitanju privatnosti.

Pročitajte: Slavlje u domu Milice Milše i Žarka Jokanovića! Glumica lije suze radosnice - Samo je ovo čekala otkako joj je sin doktorirao (FOTO)

Koliku bliskost gaji sa fanovima najbolje svedoči njena prisna komunikacija putem Instagrama. To što na svom profilu deli porodične momente, kako joj dom izgleda, gde putuje, šta od jela konzumira, pa i to kakav odnos ona i suprug, scenarista Žarko Jokanović, grade sa njenim jedincem Antonijem Isakovićem.

Kod simpatične glumice sve je vrlo transparentno, nažalost podatak ko je otac deteta Milice Milše još uvek je velika tajna i čini se da će tako ostati do daljeg.

 

 

Zašto glumica izbegava da podeli ovaj podatak, da li je svom nasledniku o ocu pričala, stoji li iza svega toga neki traumatični događaj, niko ne zna niti sa sigurnošću može da tvrdi.

Posle toliko godina čini se da bi odgovori na sva ova pitanja bili suvišni.

Kada se stekne uvid u to koliko se Žarko i Antonije vole, s kakvim poštovanjem i privrženošću se jedan prema drugome ophode, stiče se utisak da u njihovoj porodici nema nikakvih problema, niti potrebe za ovim podatkom.

 

 

Milici je evidentno pošlo za rukom da spoji oca i sina, koji, nažalost, nemaju biološku sponu, ali su po svakoj drugoj osnovi gotovo isti.

Antonije, koji je već sada na doktorskim studijama, bio je vrlo mali kada se Žarko oženio Milicom, stoga mu očinska figura nikada nije nedostajala, a ako se malo bolje pogledaju njegove fotografije i zaviri u profesionalni plan mladića, reklo bi se da je niko drugi do scenarista zaslužan za njegove uspehe na svim poljima.

Pročitajte: Milica Milša smršala preko 15 kilograma! Otkrivamo tajni sastojak njene dijete - Kilogrami se tope ko ludi... (FOTO)

Naravno, Milica je kao majka bila uvek uz njega, ali kako su dečaci privrženiji očevima, tako se između Žarka i Antonija stvorila neraskidiva veza, zbog koje nema više sumnje da je on u svakom smislu njegov jedini otac.

 

 

Sve navedeno dramska umetnica potrvrdila je danas kada je suprugu putem društvenih mreža čestitala rođendan, dok je u pozadini objavila splet porodičnih fotografija na kojima su, između ostalog, i slike Žarka i Antonija - oca i sina koji možda to nisu biološki, ali sudbinski svakako jesu. 

Komentari (1)

Loading
Miki

08:44 09.05.2024

Rijetko antipatican par,glumica u pokusaju i ovaj lik koji pokusava,ali nikako ne uspijeva da bude poznat!