Celebrity News

Duško Tošić razvod stopirao, ali ne i OVO (FOTO)

Razvod Duško Tošić pokrenuo pa stopirao

Duško Tošić razvod stopirao, ali ne i OVO (FOTO)

Instagram/Nika Tošić

Razvod Duško Tošić pokrenuo je pre više od dve godine preko svog pravnog zastupnika.

Čim je njegova supruga, pevačica Jelena Karleuša, dobila obaveštenje na pomenutu temu, oglasila se putem svoje platforme na Instagramu.

U svojoj tadašnjoj objavi pop diva kazala je da je Duškova odluka bila da okončaju brak, da njihovu porodicu on više ne posmatra kao svoju, isto tako, istakla je da ona njega još uvek voli.

Pročitajte: Duško uslikan u privatnom avionu sa brinetom koju svi dobro znate - Grli je, voli i beskrajno joj veruje - Ovo je prava stvar

Nije prošlo dugo stopiran je razvod, Duško Tošić, naime, odlučio je iz nepoznatih razloga da povuče tužbu upućenu supruzi, o čemu je takođe ona lično izvestila svoje pratioce na Instagramu tvrdeći da bivši fudbaler, danas sportski agent, bez nje ne može da živi.

Attila KISBENEDEK/Profimedia, Antonio Ahel/ATAImages

 

Da li je baš to razlog stopiranja brakorazvodne parnice ili je možda u pitanju podela miliona na bankovnom računu a zarađenih u braku, niko sa sigurnošću ne može da tvrdi.

Ono što je činjenica je da Duško i Jelena žive u fiktivnom braku. Emocija tu više nema, bar od strane sportiste a obostrani cilj im je da ćerke Atinu i Niku izvedu na pravi put, te da njima obezbede svetlu budućnost.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Upravo zbog svojih naslednica, koje po njenom mišljenju treba da imaju topli porodični dom, da zajedno sa roditeljima proslavljaju praznike i rođendane, Jelena nije lično podnela zahtev iako je zasigurno to mnogo puta do sada poželela da uradi.

Smatra Jelena, kao dete razvedenih roditelja, da je posao oca i majke da deci stvore srećno detinjstvo, što ona i Duško neosporno čine.

Nisu se razveli, iako se prognozira da će se to verovatno dogoditi kada njihove naslednice napune 18 godina.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Tada će odnos zaraćenih supružnika biti daleko jednostavniji.

Trenutno je on raznolik, što se može zaključiti na osnovu Jelenih intervjua. Nekada ona o suprugu govori u superlativu, nekada izjavama nastoji da sroza ceo muški rod.

Na sve te njene izjave Duško je putem advokata u početku reagovao, a onda je odlučio da ignoriše.

Pročitajte: Otkriveno sa kim je Duško Tošić u Dubaiju, Jelena Karleuša hitno reagovala

Kod kuće je, navodno, samo koliko mora da bude. Stalno putuje po gradovima Evrope, traži nove talente koji će mu omogućiti da devizni račun dodatno uveća, dosta posećuje i Tursku, gde je ostavio značajan trag, takođe odlazi u Dubai, a sva ta putovanja ne bi mu bila toliko draga da na njih ne vodi ćerke.

Instagram

 

Čini se da mu je plan da neprimetno i zauvek ode iz vile na Dedinju, za koju je izvojio oko 2,5 miliona evra, a to što ćerke vodi sa sobom, dok one zasebno putuju sa Jelenom očigledno mu je taktika da i njih i Jelenu što lakše pripremi za ono što sledi, a to je konačan krah porodice.

 

 

Komentari (0)

Loading