Celebrity News

Duško uslikan u privatnom avionu sa brinetom koju svi dobro znate: Grli je, voli i beskrajno joj veruje - Ovo je prava stvar

Tajne Duška Tošića prošlost su

Duško uslikan u privatnom avionu sa brinetom koju svi dobro znate: Grli je, voli i beskrajno joj veruje - Ovo je prava stvar

Antonio Ahel/ATA Images

Ako ih je ranije i bilo, sve tajne Duška Tošića izašle su na videlo kada je podneo tužbu za razvod braka od pevačice Jelene Karleuše.

Karleuša u svom poznatom maniru sve detalje odnosa iznela je pred medije, te je tako za početak objavila da od razvoda nema ništa, navodno, jer bivši fudbaler bez nje ne može da živil
 

Pročitajte: Duško Tošić napustio Srbiju! Ne zanimaju ga ni Orlovat, ni vila na Dedinju: Za ovo mesto zna jako malo ljudi (FOTO)


 

Potom ga je prijavila za nasilje u porodici, kada je baš na praznik urgirala i policija, da bi opet potom govorila sve najbolje na temu svojih osećanja prema njemu.

Boško Karanović

 

Da bi za njega život dala, samo je jedna od rečenica koje su u skorije vreme izašle iz usta pop dive a tiču se njenog izabranika, koji je po svoj prilici, zbog naslednica Atine i Nike odlučio da stopira razvod.

Duško se kao tema Jeleninog razgovora našao i prilikom gostovanja u emisiji kod Snežane Dakić „Male stvari”.

Tu se ona osvrnula na emotivnu prevaru za koju je optužena, ali nije preskočila da spomene da u celoj priči ni njen suprug nije ostao nevin.

Svima je bilo jasno šta je Katleuša htela da kaže, stoga se veruje da su definitivno sve tajne Duška Tošića izašle na videlo.

Ata Image/antonio ahel

 

On se, doduše, u čitavoj porodičnoj drami drži vrlo dostojanstveno.

Za medije se ne izjašnjava. Na društvenim mrežama objavljuje isključivo probrani sadržaj, koji se tiče poslovnih zaduženja ili njegovih dama – ćerki, majke i sestre koja je od prvog dana njegova najveća podrška.

Katarina Tošić osoba je od poverenja bivšeg fudbalera, njegovo rame za plakanje ali i savetodavac.

Pričalo se svojevremeno da je čak deo imovine preneo na njeno ime, što govori u prilog ideji da u nju ima bezgranično povrenje.

Pročitajte: Nema više šta da se krije! Jelena Karleuša i Duško Tošić izašli u javnost i sve potvrdili (FOTO)

Sestra Duška Tošića danas slavi rođendan, a fudbalski menadžer joj je čestitao putem Instagrama.

Instagram/dusko tosic

 


U produžetku zajedničke fotografije iz privatnog aviona napisao je na engleskom „Srećan rođendan”.

Komentari (0)

Loading