Celebrity News

Džansu Dere: Neću da budem samohrana majka

Autor: | 24/12/2017

Džansu Dere: Neću da budem samohrana majka

Jedna od najpopularnijih turskih glumica, lepa Džansu Dere (37) odlučila je da posle poslednje epizode melodrame "Majka", koju trenutno pratimo na TV Prva, ne pravi glumačku pauzu, već da odmah počne s radom na novom projektu. Tokom oporavka od operacije skočnog zgloba, Džansu je među pristiglim scenarijima pronašla, kako otkriva, savršenu priču kojoj nije odolela.

- Poznato je da nikada ne odajem previše informacija o poslu i privatnom životu, ali istina je da za nekoliko dana već počinjem sa snimanjem nove serije - kratko je prokomentarisala junakinja legendarne "Sile".

Објава коју дели Cansu Dere (@cansudere) дана 21. Мар 2017. у 7:59 PDT

Uprkos glumičinim nastojanjima da u javnost ne procure podaci o njenom sledećem angažmanu, mediji su veoma brzo saznali da je reč o melodrami koja se ovog puta neće emitovati na televiziji. Obožavaoci popularne glumice pratiće seriju svoje miljenice putem internet- platforme, što postaje vodeći trend u svetu.

- Glumom se ne bavim radi slave, a to sam i dokazala poslednjih godina. Nove uloge biram pažljivo, i uvek samo kada one u meni izazovu neku posebnu emociju. Nemam potrebu za eksponiranjem, jer se smatram, pre svega, umetnicom - ističe lepa glumica, dodajući da je njen ljubavni život samo njena stvar.

Onima koji se zanimaju za njeno emotivno stanje, Džansu poručuje da je i dalje bez jače polovine.

- Tako je već godinama, i nisam nesrećna. Ništa ne volim da radim na silu. Ni da glumim, ni da volim. Uopšte se ne opterećujem time hoću li ponovo doživeti ljubav. Naučila sam da volim sebe i da poštujem stečenu slobodu - kaže ona.

Објава коју дели Cansu Dere (@cansudere) дана 14. Апр 2017. у 11:01 PDT

S obzirom na to da je 14. oktobra proslavila 37. rođendan, Džansu se u intervjuima sve češće susreće s pitanjima da li planira da se ostvari u ulozi roditelja i da li bi bila samohrana majka, ukoliko ne bude pronašla muškarca svog života.

- Smatram da je za dete najidealnije da odrasta u porodici. Ukoliko neko izabere da bude samohrani roditelj i prihvati sve teškoće koje ta uloga donosi, onda to istinski želi. Taj čin je divan, ali takvu odgovornost nikada ne bih poželela sebi. Volela bih da moje dete ima oca - iskrena je Dereova.

Објава коју дели Cansu Dere (@cansudere) дана 30. Мај 2017. у 2:10 PDT

Објава коју дели Cansu Dere (@cansudere) дана 10. Апр 2015. у 8:44 PDT