Celebrity News

Došlo je do prevare, pa usledio krah braka: Rade Šerbedžija priznao da je kriv za razvod

Razvod Radeta Šerbedžije usledio zbog prevare

Došlo je do prevare, pa usledio krah braka: Rade Šerbedžija priznao da je kriv za razvod

ata images/ Marija Mlađen

 

Razvod Radeta Šerbedžije dogodio se nakon brojnih pokušaja da se brak spase.

Glumac, koji je dospeo čak i do Holivuda, jedan je od onih koji stare kao vino. Kako u mladosti, tako i danas on je jako privlačan ženskom polu, što je, priznaje, umeo da koristi.

Pročitajte: Gledali ste je u omiljenim serijama a niste znali da je ova zanosna plavuša ćerka Radeta Šerbedžije (FOTO)

Dame vole njegovu naočitost, temperament, dozu romantike dok recituje poeziju, stav, karakter, a nadasve njegove glumačke bravure koje su još uvek nenadmašne.

Umesto da s godinama smanjuje tempo rada, Šerbedžija upravo suprotno čini. On i njegova supruga Lenka Udovički, sa kojom ima tri ćerke, Milicu, Ninu i Vanju, rade punom parom, što mnoge fascinira.

Amanda Edwards/Getty Images

 

Pre izvesnog vremena oni su počeli da rade na predstavama u Beogradskom dramskom pozorištu a ti komadi izuzetno su propraćeni.

Neko bi rekao da se Rade od svega već umorio, ipak diplomirao je sa svega 22 godine i odmah počeo da radi u gradskom pozorištu „Gavella”.

Osim poslovnih početaka, Šerbedžijinu mladost obeležila je i velika ljubav.

Već tokom studija zavoleo je balerinu. Tako ju je i zvao, sa 23 godina zaprosio ju je i oženio se, a kruna tog braka su sin Danilo i ćerka Lucija.

Ata Images/B.P.

 

Ne može se poreći da je i Ivanka Cerovac, glumčeva prva supruga, verovala u tu ljubav, nažalost, došlo je do kraha, a o razlozima i krivici nedugo potom govorio je dramski umetnik kroz pesmu „Hamlet mašina”.

- Iskra ili Olimpija, tako se nekako zvala i uredno i vredno prala, zatim se već kod mojih prvih sitnih neverstava počela kvariti - napisao je 1992. godine uveliko razvedeni Rade.

Pročitajte: Nedugo posle 76. rođendana - Stižu loše vesti o zdravlju Radeta Šerbedžije, Lenka mu je najveća podrška

Razvod Radeta Šerbedžije usledio je zapravo pet godina ranije, međutim, dramski umetnik i pisac celu tu zbirku pesama posvetio je prvoj supruzi, čiju sliku možete videti OVDE.

ata images/ Milan Maričić/Marija Mlađen

 

- Od nas ništa nije ostalo, osim dvoje odrasle dece koja nas svojim životima uveravaju da sve to nije bio tek san i privid - poručio je glumac bivšoj ženi sa kojom je kasnije ostao u dobrim odnosima i tako je bilo sve do 2010. godine kada je ona iznenada preminula od moždanog udara u 63. godini. 

Komentari (0)

Loading