Celebrity News

Konačno uhvaćeni: Leonardo u društvu 23 godine mlađe devojke (foto)

Konačno uhvaćeni: Leonardo u društvu 23 godine mlađe devojke (foto)

O, da... Konačno uhvaćeni na delu.

Najpoznatiji holivudski glumac Leonardo DiKaprio i poznata argentinska manekenka Kamila Morone u vezi su već godinu dana, ali su tek sada viđeni zajedno u trenucima dok razmenjuju nježnosti na Koačela festivalu.

Leo, jedan on najpopularnijih neženja u Holivudu, pre samo nekoliko meseci napunio je 43 godine, pa se tada i spekulisalo o sada već, dobro poznatoj vezi sa lepom manekenkom. Da li je ona ta izabranica koja će ukrasti njegovo srce i konačno sa njom stati na ludi kame, vreme će pokazati, ali činjenica da su njih dvoje uhvaćeni su u strastvenim poljupcima, romantičnim pogledima i zagrljajima, mnogo govori.

Iako su pokušali ostati anonimni, nije im to pošlo za rukom te zbog gladnih fotoretportera, Leonardo je stidljivo nosio kapuljaču na glavi ne bi li se sakrio od znatiželje paparaca.

Inače, ova argentinska lepotica zaštitno je lice za Topshop, Desigual, a i zanimljiva je činjenica da je baš ona snimila akcijski film "Smrtonosna želja" sa najpoznatijim doajenom holivudskih filmova, Brusom Vilisom.