Celebrity News

KO TE FINANSIRA KAD SE NISI UDALA? Na Instagramu osuli paljbu po našoj blogerki, a ona im ŽESTOKO UZVRATILA! (foto)

KO TE FINANSIRA KAD SE NISI UDALA? Na Instagramu osuli paljbu po našoj blogerki, a ona im ŽESTOKO UZVRATILA! (foto)

Blogerka Zorana Jovanović ima armiju fanova, ali i onih koji joj nisu naklonjeni, te se neprestano suočava sa različitim kritikama i zamerkama. Najčešće joj zameraju luksuzan stil života, a zanimljivo je da joj uglavnom ne veruju da novac zarađuje u potpunosti sama i to od društvenih mreža.

Uprkos činjenici da je poznato da je putem Jutjuba i Instagrama moguće zaraditi pristojan novac, posebno ako si tome maksimalno posvećen i to ti je primarni poziv, određeni broj ljudi i dalje je skeptičan po tom pitanju. Ovaj skepticizam na svojoj koži najčešće osećaju domaće blogerke kojima se redovno prišivaju nezahvalne etikete, a mnogi od njiihovih pratilaca veruju da je novac kojim raspolažu jednostavno zaradio neko drugi.

https://www.instagram.com/p/BvUUIlcgabQ/

Upravo ovakvi komentari najčešći su ispod fotografija i vlogova popularne Zorannah, no ona se do sada nije obazirala na njih.

Ipak, nedavno je rešila da odbrusi jednoj devojci na komentar "Odakle ti pare? Ko te finansira kada se nisi udala?", a atraktivnoj blogerki zasmetala je insinuacija da je moguće imati novca samo ukoliko si udata, pa je usledio odgovor u ironičnom duhu.

- Super su te vaspitali ako misliš da žena može da ima pare isključivo udajom. Svaka čast - odbrusila joj je ona.