Horoskop

Nedeljni horoskop do 14. aprila 2024. godine: Ribe srljaju u problem, Devicama zvezde nisu naklonjene

Nedeljni horoskop do 14. aprila 2024. godine

Nedeljni horoskop do 14. aprila 2024. godine:  Ribe srljaju u problem, Devicama zvezde nisu naklonjene

Shutterstock

Nedeljni horoskop do 14. aprila 2024. godine pročitajte u nastavku

 

Ovan

 

dnevni horoskop

Posao: Veoma naporna radna sedmica očekuje većinu osoba rođenih u astrološkom znaku Ovna. Praktično od prvog do poslednjeg radnog dana za očekivati je da se ređaju brojne obaveze, ali na polju komunikacije i organizacije vrebaju vas veće poteškoće i iznenadni problemi na koje možda ni ne računate.  

Sve to će vam skraćivati fitilj na „nulu“ pa su zbog toga logične impulsivne i čak prgave reakcije. Ako vam je u interesu da izbegnete veće nesporazume sa poslovnim okruženjem i oštrije sukobe stavova, onda se potrudite da bar dva – tri puta udahnete duboko pre izgovorenih reči. 

Zajedljive komentare nemojte ignorisati, zaštitite sebe, ali ako je moguće bez otvorene verbalne konfrontacije. Potrudite se da sami bolje sagledate novonastale okolnosti i ništa ne forsirajte.

Ljubav: Da nije prethodno navedenih osetljivih tačaka u sferi komunikacije, onda bi ova sedmica mogla da se okarakteriše kao sasvim solidna za zauzete Ovnove na polju ljubavi. 

Posebno osetljiv period je u prvoj polovini sedmice, situacija  može da se zakomplikuje zbog nekih  tajni između vas i partnera, što može isplivati u prvi plan i poljuljati postojeće odnose.

Slobodni Ovnovi, nije najpovoljniji period za ozbiljnije ljubavne priče, možete steći pogrešnu predstavu o osobi koja vam se dopada, ili da je ta osoba na neki način tajnovita

Zdravlje: Tokom celog perioda što se zdravlja tiče možete imati problema sa glavoboljama, sinusima i osetljivim grlom.

Bik

 

dnevni horoskop

Posao: Komplikovana radna sedmica nalazi se pred tipičnim predstavnicima znak Bika. Biće dosta izazova u međuljudskim odnosima, zbog nepotpunosti u informisanju i razmeni podataka.

Prekoračenje zadatih rokovo je gotovo neizbežno, zato pokušajte da sebe u toj situaciji zaštitite maksimalno moguće. To može doneti dosta nervoze i napetosti, prvenstveno zbog vremenskih zastoja koji vas takođe očekuju.

Sve u sferi organizacije i komunikacije zahtevaće pre svega dodatne napore u međuljudskim odnosima. Izbegavajte koliko je moguće verbalne konflikte. Krajem sedmice biće vam neophodna dodatna ozbiljnost i disciplina kada je posao u pitanju i verovatno pomoć.

Ljubav: Što se tiče dešavanja na polju ljubavnih odnosa, pred vama je dosta turbulentan period u kom bi trebalo da izbegavate nepotrebne rasprave, da kontrolišete ljubomoru i trudite se da dobrom energijom ulepšate vaš emotivni odnos.

Potrudite se da do kraja sedmice maksimalno istolerišete partnerove postupke koji mogu biti jako agresivni, prouzrokovani nekim glasinama. Budite spremni na rasprave. Slobodni Bikovi, nije isključeno da upoznate vrlo interesantnu novu osobu, mada je velika verovatnoća da zbog raznih razloga i pre svega zauzetosti te osobe, ne bude ništa konkretnije osim flerta.

Zdravlje: Tipični pripadnici sazvežđa Bika u ovoj sedmici mogu imati probleme sa glavoboljama i oscilacijama krvnog pritiska.

 

Nedeljni horoskop do 14. aprila 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

 

Blizanci

dnevni horoskop

Posao: Još jedna radna sedmica u znaku kreni – stani, čeka najtipičnije Blizance. Zbog bitno promenjenih organizaciono – tehničkih okolnosti, koje vam baš ne idu na ruku, biće usporena realizacija, poneko ponavljanje trivijalnih poteza, i logično zbog svega dosta nerviranja.

U poslovnim dogovorima morate da se prilagođavate više nego što ste očekivali,  a moguć je ozbiljniji i veći finansijski trošak zbog nečijeg značajnijeg propusta od strane saradnika. Možete imati problema  sa nekim zakonskim procedurama, sa nekim sudskim dokumentima.

Možda poseta nekog kontrolora određenog za oblast kojom se bavite. Takođe ova sedmica nije povoljna da insistirate na originalnim, futurističkim rešenjima i da se po običaju rasplinete na više koloseka, trebaće vam maksimalna koncentracija na ono što u datom trenutku radite.

Ljubav: Zauzeti Blizanci, možete napraviti promenu, ali morate biti pažljivi u ovom period, jer  ukoliko budete previše nagli i impulsivni, tvrdoglavi,  samo možete dodatno pogoršati stvar.

Obratite pažnju tokom prvog dela sedmice da neko ne ubaci neku priču između vas i partnera što bi poremetilo vaše ionako pomalo nestabilne odnose. Potrebno je da  da uvidite da li i šta možete promeniti na bolje i da se oko svega zdušno potrudite.  

Slobodni Blizanci mogu očekivati zanimljive susrete sa novim simpatičnim osobama na raznim mestima, i u različitim okolnostima, što za većinu predstavnika ovog znaka nije nikakva nepremostiva prepreka za konkretno delovanje.

Zdravlje: Zdravlje tokom celog perioda stabilno, ne očekuju vas neke ozbiljnije poteškoće.

Rak

dnevni horoskop

Posao: Onako kako ste završili prethodnu sedmicu, trebalo bi da u sličnom ritmu nastavite u ovoj. To u suštini za većinu Rakova znači povećan obim posla koji zahteva angažovanje svih psihofizičkih resursa do iscrpljenosti kako bi krajnji rezultati bili zadovoljavajući.

Nešto nećete moći da uradite a želećete, pogotovo što imate određene rokove. Moguće je da će druga strana odreagovati, ali ovo je rešivo, koliko god na prvi pogled izgledalo kao komplikovano i teško. Obratite pažnju na  nedefinisane  dogovore ili loše projektovane ciljeve što se rokova tiče. Mogu se javiti neki krupniji problemi sa autoritetima, nerazumevanje vašeg pristupa poslu, ali ćete to rešiti.

Ljubav: Ova sedmica nema u najavi aspekte za drastične zaokrete u sferi ljubavi, ali za korigovanje sitnica vašeg partnerskog odnosa svakako ima prostora. 

Do sredine sedmice strpljenje vam neće biti jača strana, što će se odraziti na neke verbalne prepirke koje su bespotrebne.

Potrudite se da radite na sopstvenoj samokontroli, da partner ne bi previše emotivno pao. Malo se fokusirajte na svoj odnos i neke stvari pokrenite iako vam se ne rade zarad boljih odnosa u budućnosti. Slobodni Rakovi, od vas sve zavisi. Treba da se malo pokrenete, izlazite, družite, zatvoreni u kući ništa nećete postići.

Zdravlje: Iako nema razloga za veću brigu na polju zdravlja, ova sedmica zahteva od Rakova da se najviše posvete odmoru i relaksaciji jer ćete biti na ivici iscrpljenosti.

 

Lav

dnevni horoskop

Posao: Tipični predstavnici znaka Lava, u ovu radnu sedmicu ulaze sa dosta naboja i prikrivenog nezadovoljstva postojećom situacijom na polju profesionalnih delatnosti.

Promene koje su se desile u bliskoj prošlosti nikako vam neće odgovarati,  biće gomilanja i prenatrpavanja poslom, što će sasvim izvesno rezultirati greškama ma koliko se vi trudili da sve kontrolišete do detalja. Veoma turbulentan period biće za odnose sa saradnicima, a  moguć je i trajni prekid neke saradnje. Kako god da bude, trudite se da se što manje nervirate i smanjite impulsivnost, i preguraćete sa manje štete.

Ljubav: Nije loša sedmica da najtipičniji Lavovi malo pretresu svoj ljubavni život i tako dočekaju sledeći vikend u drugačijoj poziciji, nego što su bili na početku perioda.

Pomenuto pretresanje podrazumeva prvenstveno par razgovora sami sa sobom, a onda i suočavanje sa dragom osobom i rešavanje nekog zaostalog problema. Po pitanju partnerske komunikacije budite posebno oprezni sredinom sedmice, potrudite se da iskontrolišete sopstveni ego kako ne bi napravili veće komplikacije.

Krajem sedmice sledi povoljniji period za stabilizaciju i opušteniji način funkcionisanja. Slobodni Lavovi, ukoliko već niste, vrlo je moguće da čete ove sedmice moći da uplovite u ljubavne vode. Postoji jaka fizička privlačnost izmešu vas i nove simpatije.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče, Lavovima ova sedmica može doneti pojačan stres i nervozu i to se odražava bolove u vratu, glavobolju i depresiju.

Nedeljni horoskop do 14. aprila 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

 

Devica

dnevni horoskop

Posao: Dosta napeta i na momente nestabilna radna sedmica je pred Devicama. Od samog starta budite na oprezu, jer su moguće sabotaže i spletke na poslu. Problem će vam bit ii komunikacija sa saradnicima, kolegama, nadređenima i nećete uspevati da se razumete, što može donositi nervozu i pojačanu tenziju u poslovnom segmentu.

Pokušajte da budete strpljiviji i da imate više razumevanja za druge, pogotovo ako su po stažu i godinama ispod vas.  Iako neće biti lako, uspećete na kraju da se izborite sa svim izazovima i krajem perioda posvetite novim projektima, poslovima.

Ljubav: Nije povoljna sedmica za zauzete Device kada je ljubav u pitanju, opet, sve se svodi na komunikaciju i oprez u nastupu prema voljenoj osobi. Budite spremni na svađe i prepucavanja oko nekih sitnica a da ne govorimo oko krucijalnih stvari.

Sredinom sedmice može biti naročito burno, stoga se potrudite da budete strpljivi i tolerantni maksimalno moguće. Slobodni, ukoliko budete previše rezervisani, sumnjičavi i neodlučni, možete propustiti priliku da uđete u ozbiljniju ljubavnu priču. Opustite se.

Zdravlje: Što se vašeg zdravlja tiče, očekuje vas velika iscrpljenost, što za  posledicu može imati glavobolju, nesanicu i oscilacije krvnog pritiska.

Vaga

dnevni horoskop

Posao: Početkom perioda većina Vaga biće suočena sa bitnim i vrlo verovatno neočekivanim promenama u organizaciji i načinu realizacije ranije dogovorenih profesionalnih obaveza. Iako baš ne zavisi sve od vas, sve okolnosti ukazuju na potrebu da se prilagođavate novonastaloj situaciji.

To nikada nije lako ali potrudite se koliko god je moguće, ako ništa drugo makar zbog budućih, možda još većih poslovnih iskušenja. I dalje ćete morati da  obraćate pažnju na svaku reč i na svaki detalj, jer zbog istih može dolaziti do zastoja, A očekuju vas i  finansijski troškovi.  

Obratite pažnju na moguće nesporazume, i nepreciznu komunikaciju sa poslovnim saradnicima u prvom delu perioda, dok vas u drugoj polovini očekuje manje problema te vrste.

Ljubav: Zauzete Vage trebale bi tokom ove sedmice posebno da budu oprezne u komunikaciji sa svojim partnerima jer su moguće komplikacije, izazvane nekim lošim situacijama iz prethodnog perioda.

Treba biti strpljiv maksimalno, posebno sredinom sedmice, i ne dozvoliti da se stvari otrgnu kontroli tako što će se neko sa strane umešati u vaše intimne stvari.  

Slobodni, nije realno očekivati da se dogode neke kapitalno krupne promene, ali makar nekoliko novih interesantnih poznanstava, sa dobrom osnovom za fini razvoj situacije u budućnosti,  jesu dostižni dometi.

Zdravlje: Najviše razloga za brigu na polju zdravlja u ovoj sedmici, tipičnim predstavnicima Vage doneće osetljivost kardiovaskularnog sistema.

Nedeljni horoskop do 14. aprila 2024. godine preostale znake pročitajte u nastavku

Škorpija

dnevni horoskop

Posao: Na osnovu najvažnijih astroloških aspekata, ova radna sedmica neće se bitno razlikovati od prethodne, bar kod većine osoba rođenih u znaku Škorpije.

Drugačije rečeno, nastavljate tamo gde ste stali, vredno i marljivo odrađujete profesionalne obaveze, kojih će u ovom periodu biti još više. Energija i radni elan neće biti sporni, ali će vam povremeno biti jako teško da se organizujete i funkcionišete normalno ni oko svakodnevnih obaveza.

Škorpije ipak ne bi bile to što jesu, kada bi dozvolile da se prepuste stihiji i ostave na pola završene poslove, pa makar se i iscrpeli do maksimuma.

Ljubav: Stabilno bi trebalo da bude na ljubavnom planu zauzetih pripadnika znaka Škorpije. Uhvatili ste neki ritam koji vam prija i stoga ne menjajte ništa.

Biće tu i nekih momenata koji će vam na kratko pokvariti raspoloženje ili vas iznervirati, ali generalno gledano to su samo prolazni problemčići.  Najkomplikovanije situacije ponekad rešavaju jednostavni potezi. Slobodni, možete otpočeti vezu ukoliko to želite. Ukoliko suviše vagate, prilika vam može i promaći.

Zdravlje: Nema nagoveštaja većih zdravstvenih problema tokom ove sedmice za tipične Škorpije. Mogući su manji respiratorni problemi, kao  i osetljivost zglobova.

Strelac

dnevni horoskop

Posao: Dinamično će biti na profesionalnom polju Strelčeva ove sedmice. To bi u suštini trebalo da znači – aktivnosti na više strana, dosta kretanja i sklapanja novih, pozitivnih poslovnih ortakluka. Vi ćete lično osećati veliki pritisak, ali to je samo vaš subjektivni osećaj. 

Nema razloga za veću bojazan kada je energija u pitanju, mada bi koristilo da malo usporite, i tako izbegnete ishitrene odluke i povlačenje brzopletih poteza.

O tome bi valjalo da povedete najviše računa u prvoj polovini perioda kada je realno očekivati paralelne profesionalne dogovore, i pregovore na više strana. U drugoj polovini sedmice velike su šanse da dobijete pozitivnu povratnu reakciju od osoba koje odlučuju o novim profesionalnim projektima, što će vam dati dodatni vetar u leđa. Budite spremni na sve, iskoristite sva svoja znanja i iskustva, to će biti karta za neka buduća vremena.

Ljubav: Ova sedmica nije najpovoljnija za velike planove i pojačano angažovanje Strelčeva na polju ljubavnih odnosa.

Malo zbog energije i pažnje koja će biti usmerena ka poslovnim aktivnostima, ali i zbog nešto formalnijeg stava i odnosa, neuobičajenog za većinu osoba rođenih u znaku Strelca prema ovoj sferi. 

Sredinom sedmice bi moglo biti malo napetije u vašim odnosima, potrudite se da nešto dodatno ne zakomplikujete. Slobodni, za neke ozbiljnije i konkretnije ljubavne korake sačekajte povoljniji period koji uskoro nailazi. Za sada uživajte u flertu.

Zdravlje: Praktično cela ova sedmica trebalo bi da protekne u znaku stabilnog priliva energije, što ukazuje da je realno očekivati da vas veće zdravstvene tegobe zaobiđu.

Nedeljni horoskop do 14. aprila 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

Jarac

dnevni horoskop

Posao: Po nepisanom pravilu, ispravne i provereno dobre stvari ne treba menjati bez preke potrebe, ali naiđu periodi kada je to neminovnost. Jedan takav period očekuje osobe rođene u astrološkom znaku Jarca tokom ove radne sedmice.

Sve što niste uspeli da završite do kraja prethodne sedmice, na početku ove čeka vas na radnoj traci. Ukoliko zaista nešto od toga ima, onda je najbolje da prvo to okončate pa tek  se onda  okrenete realizaciji novih poslovnih ideja.

Ako vam se učini da zbog toga kompletan poslovni proces trpi usporenje i kašnjenje, već od sredine sedmice možete dodati gas i povećati profesionalno angažovanje. Ne pozajmljujte novac, pogotovo neproverenim osobama. Bitno je da će jedan deo posla, onaj najzahtevniji  biti završen.

Ljubav: Što se tiče potencijalnih dešavanja u sferi ljubavi, astrološki aspekti tokom ove sedmice biće znatno naklonjeniji osobama rođenim u znaku Jarca.

To se naročito odnosi na one zauzete predstavnike. Ne samo što nije realno očekivati veća neprijatna iznenađenja, već je vrlo verovatno da nekim sitnim gestom budete prijatno iznenađeni od strane voljene osobe. Takođe bi bilo dobro da predložite i insistirate na udruženim aktivnostima, i što dužim vremenskim intervalima provedenim zajedno.

Malo upozorenje odnosi se na moguće manje verbalne nesporazume u prvoj polovini sedmice, kada je važno da ne forsirate stare priče i prevaziđene teme, već da se fokusirate prvenstveno na sadašnjost i bližu budućnost. Slobodni, neće vam biti dosadno, posebno ukoliko ste otpočeli neku  ljubavnu komunikaciju.

Zdravlje: Tokom ove sedmice bićete pod stresom što može prouzrokovati neispavanost.

Vodolija

dnevni horoskop

Posao: Ako ste u prethodnom periodu uhvatili dobar radni ritam, tokom ove sedmice mogli da profesionalno uzletite i napravite krupan, pozitivan poslovni korak.

Doduše, tokom početna dva – tri dana perioda Vodolije bi mogle da naiđu na veći otpor poslovnog okruženja ili osoba koje donose najvažnije odluke, pre svega zbog nerazumevanja futurističkih ideja tipičnih predstavnika ovog znaka.

Period će proteći u vašem nerviranju jer prilivi kasne a obaveze kucaju na vrata. Pokušajte da se ne nervirate, finansijski segment polako kreće uzlaznom linijom u drugom delu perioda.

Ljubav: Sedmica puna zamki i potencijalnih preokreta u sferi ljubavi očekuje zauzete Vodolije. Ma koliko nešto zabrljali, za očekivati je da dobijete priliku – dve da nešto i popravite, pa uz onu narodnu „više sreće nego pameti“ da eventualno budete čak i nagrađeni.

Takvi preokreti ne dešavaju se  Vodolijama baš često, pa se potrudite da takvu vrstu pozitivne promene okolnosti iskoristite u što većoj mogućoj meri. Slobodne Vodolije imaće i dalje brojne mogućnosti da upoznaju nove interesantne osobe. Uživajte.

Zdravlje: Ova sedmica  vam donosi izraženiju nervozu što za posledicu ima glavobolje. Vežbajte, odmarajte, možete imati probleme sa disajnim organima, izražene glavobolje i probleme sa krvnim pritiskom.

Ribe

dnevni horoskop

Posao: Početak nove radne sedmice donosi tipičnim predstavnicima astrološkog znaka Riba prilično haotičnu atmosferu na polju komunikacije i organizacije profesionalnih aktivnosti. Ne žurite sa svojim zaključcima, a na drugoj strani dodatno proverite šta se očekuje od vas, odnosno potrudite se da izbegnete krupnije nesporazume.

Ukoliko do toga dođe, pokušajte da ih ispravite dok su još sveži, kako ne bi došli u poziciju da drugi pokupe plodove vašeg rada. U drugoj polovini perioda, imaćete bolje uslove da zaštitite svoje interese, ali i da iznesete neku novu ideju na svetlo dana.

Ipak i tu postoji upozorenje u vezi nelojalne i nečasne konkurencije, drugačije rečeno – budite spremni na borbu, ali i na priče rekla – kazala i osećaj nepravde zbog neargumentovane kritike.

Ljubav: Bez obzira koliko se osobe rođene u znaku Riba trudile, veći deo perioda biće nekako u kontra ritmu. U situacijama kada bi bilo dobro da budete direktniji, za očekivati je da se vaša energija prepolovi, a onda kada bi bilo mudrije taktizirati, verovatno nećete imati dovoljno strpljenja.

Posebno obratite pažnju na prvu polovinu sedmice kada su mogući veći nesporazumi u komunikaciji sa dragom osobom.  Slobodne Ribe, obratite pažnju na pritajene signale koji dolaze od osobe iz drugarsko – prijateljskog okruženja.

Zdravlje: Tokom ove sedmice za tipične predstavnike Riba savetuje se fizička aktivnost, bolja ishrana i više sna za odmor kompletnog organizma.

Nedeljni horoskop do 14. aprila 2024. godine je sa sajta Astroputnik.com

Komentari (0)

Loading