Lifestyle

Zašto su hijaluronski fileri popularni

Danas, kada je mladolik izgled postao više od želje - skoro pa neophodnost, jedan tretman izdvaja se kao pravi eliksir mladosti. Hijaluronski fileri, nekada čuvani kao tajna najvećih svetskih zvezda, sada su dostupni svima koji žele da zadrže svežinu, jedrinu i lepotu kože. Zaronimo u svet hijaluronskih filera i otkrijmo zašto su tako brzo postali popularni u svetu antiejdžing tretmana.

Zašto su hijaluronski fileri popularni

Andreja Damnjanovic

Šta su hijaluronski fileri?

Hijaluronska kiselina, prirodno prisutna u našem telu, ključna je za hidrataciju i elastičnost kože. S godinama, njena proizvodnja opada, izazivajući pojavljivanje bora i gubitak volumena. Hijaluronski fileri injektuju se da bi se nadoknadio ovaj gubitak, čineći kožu punijom i svežijom.

To su sterilni gelovi koji nisu trajni već biorazgradivi i visoko su usklađeni sa našim tkivom. Imaju skoro isti sastav kao hijaluron koji se nalazi u našoj koži, te ih organizam ne prepoznaje kao strano telo. Zato izuzetno retko daju alergijske reakcije.

Transformacija bez skalpela pomoću hijaluronskih filera

Zamislite da možete da izgledate mlađe, bez operacija i dugotrajnih oporavaka! Hijaluronski fileri to omogućavaju. Tretman traje do pola sata, a efeka je odmah vidljivi. Bore se zaglađuju, usne postaju punije, a konture lica jasnije!

Procedura je komforna za pacijenta jer se pre apliciranja hijaluronskih filera nanosi anestetik u obliku kreme.

Efekat traje od šest do 12 meseci, što zavisi od tipa kože i regije koja se tretira, kao i od genetike i hormonskog statusa.

Andreja Damnjanovic

 

Zašto su fileri popularni među poznatima

Od Holivuda do naših estradnih zvezda, hijaluronski fileri su postali neizostavni deo rutine lepote. Oni omogućavaju prirodan izgled, uobičajenu mimiku, bez preterivanja, čuvajući svežinu i mladolikost lica.

Eksperti govore: bezbednost i efikasnost

Lekar specijalista estetske hirurgije i dermatologije iz poliklinike "Diva" dr Bogdanović ističe da, uz pravilan odabir filera i izvođenje procedure od strane iskusnih stručnjaka, hijaluronski fileri predstavljaju bezbedan izbor. Važno je birati kvalitetne preparate, a lice prepustiti u ruke samo licenciranim profesionalcima!

Lekari poliklinike "Diva" isključivo koriste preparate renomiranih svetskih brendova, koji su zvanično registrovani u našoj zemlji, usaglašeni sa Evropskim CE standardima i odobreni od strane Američke agencije za hranu i lekove (FDA), što sve zajedno garantuje kvalitet.

U poliklinici "Diva" za aplikaciju hijaluronskih filera koriste tehniku sa piksel kanilom. To je napredna i maksimalno precizna tehnika koja svodi na minimum rizik od komplikacija, a tretman čini komfornim za pacijenta.

Od 2010. godine poliklinika "Diva" je regionalni centar za obuku lekara u ovoj tehnici, a više od tri decenije rada ove medicinske ustanove garantuje vrhunski kvalitet, iskustvo i bezbednost.

Stručnjaci iz poliklinike "Diva" ističu da je pre procedure sa hijaluronskim filerima važno informisati se i konsultovati se sa lekarom jer svaki tretman je individualan i zavisi od tipa kože, starosti i željenog efekta.

Andreja Damnjanovic

 

Izaberite stručnost i kvalitetne hijaluronske filere

U poliklinici "Diva", sa dr Svetlanom Bogdanović, specijalistom estetske hirurgije, na čelu, očekuje vas devet lekara specijalista estetske hirurgije i dermatologije. U toj medicinskoj ustanovi stav stručnog tima je da korekcije lica hijaluronskim filerima treba da budu suptilne, sa fokusom na poštovanju proporcija lica i prirodnom izgledu!

Za više informacija posetite polikliniku "Diva" ili zakažite pregled, besplatne konsultacije ili proceduru na telefone +381 63 338 334 i 011 32 42 841.

Poliklinika "Diva" na tri adrese:

Kosovska 34,

Njegoševa 19a, Vračar - Slavija i

Bulevar Zorana Đinđića 125d, Novi Beograd.

 

Komentari (0)

Loading