Lifestyle

Nova neXt višnja – i magija i inspiracija

Nova neXt višnja – i magija i inspiracija

Putujući po svetu i tražeći izvore neponovljivih iskustava, često se kući vratimo svesni da smo uložili mnogo truda, energije i kilometara, a da nismo dobili potpuni ugođaj. Dobar marketing, ili naša neinformisanost, tek često hrlimo na prekogranična putovanja, ne shvatajući da se ona prava avantura krije nedaleko od nas.

Koliko puta ste slušali o planini Rtanj? Za ovu neverovatnu planinu vezuju se mnoge mitske priče. Bilo da verujete u njih ili ne, vazduh, ukusna hrana i lekovito bilje sa ovih prostora, graniče se sa magijom. Na ovom mestu spajaju se ruže vetrova sa Karpata, Jadranskog mora i severnih ravnica, pa ne samo što se oseća specifičan oštar vazduh, već u ovoj neobičnoj oblasti imate osećaj da udišete čisto zdravlje. Ova moćna planina samo je jedna u nizu vanserijskih prirodnih lepota Istočne Srbije. Čista vrela, huk brzih i prelepih reka, bogata vegetacija, poljane i pašnjaci, osvojiće vas na prvi pogled i navesti da se ovom mestu magije zauvek vraćate.

Najveći deo ove oblasti nalazi se na nadmorskoj visini između 200 i 300 metara, a upravo ovakvi uslovi, idealni su za uzgajanje voća. Osim po ostalim plodovima, ovaj kraj izdvaja se po kvalitetnoj i nadaleko čuvenoj višnji. Podaci govore da Istočna Srbija godišnje iznedri preko dve hiljade tona ovih crvenih plodova. Upravo tu, u kraljevstvu višnje, započnite svoju avanturu - onu istinsku koja će istovremeno zadovoljiti vašu znatiželju i avanturističku prirodu, ali i vaše istančane ukuse.

Inspirisan čistom prirodom i zrelim sočnim plodovima, neXt je ponudio novi ukus – neXt višnju, koji će istog trenutka oživeti magiju Istočne Srbije. Novi neXt vratiće vas u trenutke uživanja uz bakine stare proverene recepte, a fino izbalansirano slatko-kiselkasto osveženje napravljeno sa puno pažnje i ljubavi, podsetiće na period detinjstva, bezbrižnosti i sreće. Neka vas novi ukus neXt višnja inspiriše, baš kao što je ova jesen, lepota prirode i mistika Istočne Srbije inspirisala neXt.