Moda

Slika u kupaćem Zlate Petrović zapalila Instagram! Nije čudo što je Saša Popović hteo da se ženi njom, u sedmoj deceniji OVAKO DA IZGLEDA

Kupaći Zlate Petrović u prvom planu

Slika u kupaćem Zlate Petrović zapalila Instagram! Nije čudo što je Saša Popović hteo da se ženi njom, u sedmoj deceniji OVAKO DA IZGLEDA

Ata Images/Antonio Ahel

Kupaći Zlate Petrović podigao je veliku medijsku prašinu, svi pričaju o stajlingu estradne umetnice, inače majke dva odrasla sina.

Nije tajna da pevačica iza sebe ima dva braka i dva naslednika.

Pročitajte: Reći ću vam nešto o bivšoj drugarici... Ova poznata pevačica 12 godina bila je nerazdvojna sa Lepom Brenom, više nisu bliske

Jednog je dobila u bračnoj zajednici sa muzičarem Hasanom Dudićem, drugog, pak, ima sa televizijskim voditeljem Zoranom Pejićem Pejom.

 

 

Obojica, i Miki Dudić i Jovan Pejić, vrlo su uzorni i vredni momci, čime Zlata prilikom gostovanja u televizijskim emisijama voli da se pohvali i ne krije da su, osim karijere duge tri decenije, upravo oni njen najveći uspeh.

printscreen

 

Zlata se vrlo ozbiljno i posvećeno bavila odgajanjem sinova, njihovim vaspitavanjem, obrazovanjem, a po njihovom rođenju nastojala je da svoje pojavljivanje u javnosti dovede do perfekcije kako nijedan od njih ne bi imao razloga da joj bilo šta zameri i postidi se.

 

 

Nažalost, postoje profili na društvenim mrežama koji vrlo svesno objavljuju malo provokativnija Zlatina izdanja što iz mlađeg doba, što iz bliske prošlosti, te je tako do javnosti nedavno stigla njega slika s plaže.

Pročitajte: Ako mi se još jednom obratiš sa "ljubavi", svašta će da bude! Neću više da te vidim! Snežani Đurišić srce slomljeno, više nema povratka

Kupaći Zlate Petrović od toga trena u prvom je planu. Svi govore o pevačici koju je nekada čak i Saša Popović voleo i planirao da se ženi s njom.

 

 

Budući da je sve u skladu sa njenim uzrastom i stasom negativnih kritika gotovo da nema, naprotiv svi hvale Zlatin izgled i modni odabir.

 

Komentari (0)

Loading