Celebrity News

Zbog ove venčanice bi je danas svi ismevali: Ovo je jedina fotografija sa svadbe Zlate Petrović i Hasana Dudića, imala je 20 kilograma više

Venčanje Zlate Petrović i Hasana Dudića - jedina fotografija

Zbog ove venčanice bi je danas svi ismevali: Ovo je jedina fotografija sa svadbe Zlate Petrović i Hasana Dudića, imala je 20 kilograma više

Ata Images

Venčanje Zlate Petrović i Hasana Dudića bilo je početak turbulentne ljubavne priče, koja nažalost nije imala srećan kraj.

Kako je svojevremeno govorila, Zlata se prvi put udala sa 14 godina, a drugi put udala se za Hasana, koji je u to vreme već bio ozbiljno ime na muzičkoj sceni.

Pročitajte: POTRES u porodici - Zlata Petrović U SUZAMA zbog sina Jovana, oglasila se na Instagramu (FOTO)

Venčanje Zlate Petrović i Hasana Dudića zabeleženo je jedinom fotografijom sa venčanja, koju je javnost imala prilike da vidi, a na kojoj Zlata umesto venčanice nosi haljinu zemljanih tonova, sa kojom je Hasan uskladio kravatu.

 

 

Srećni i zaljubljeni par otpočeo je ljubavni život, dobio sina Mikija, i brak ubrzo okončao. O svom odnosu kasnije oboje su odabrali da zadrže svoju stranu priče za sebe, a bivši suprug Zlate Petrović otkrio je da uprkos svemu o njoj nikada neće ružno govoriti.

Pročitajte: Dom Zlate Petrović je drugačiji od svega što ste videli: Ovde živi sa sinom, mnogi kažu da muško dete ovde nema šta da traži (FOTO)

 

- Znaš šta, o njoj neću. Ma šta se između nas dešavalo i ma šta da mi je uradila, ja na nju nikom ne dam. Dužnost mi je da je zaštitim. Ja sam je stvorio. Bio sam joj sve, muž, prijatelj, brat, otac, a izdala me je od starta. Ona je majka mog sina, baka mojim unučićima i štitiću je do poslednje kapi krvi. Ako je neko udari, sa mnom će imati posla. Ne dam nikom na Zlatu - rekao je u jednoj emisiji Hasan.

 

Komentari (0)

Loading