Blog

Jelena Karleuša – Novosti u životu dive

Jelena Karleuša – Novosti u životu dive

Jelena Karleušanovosti uvek prate ovu estradnu zvezdu i bude pažnju publike. Atraktivna pevačica je iza sebe ostavila izuzetno tešku godinu. Medijska haranga, koja je protiv nje vođena, pretila je da ugrozi njenu porodicu i brak. Napisi o Karleušinoj navodnoj aferi sa fudbalerom Ognjenom Vranješom uzburkale su javnost i narušile mir njenog doma.

Kada je eksplicitna prepiska isplivala, deo fanova nije poverovao u istinitost ovih novosti. Drugi deo Jelenine publike nalazio je razumevanje za postupke svoje dive i podržavao je u borbi da očuva svoj brak. 

https://www.instagram.com/p/BxDauqQBpGC/?utm_source=ig_web_copy_link

Ono što je sigurno, to je da intimno dopisivanje nikoga nije ostavilo ravnodušnim. Ostaje pitanje na koji način je ono dospelo u medije. Jelena je bila šokirana da se njeno ime na takav način blati. Najviše ju je potreslo to što je zbog svega trpela njena porodica.

Jelena Karleuša novosti – Zvezda sa ćerkama na novogodišnjem nastupu

Trudeći se da svoje dve ćerke, Atinu i Niku, drži dalje od lošeg uticaja „spoljnog sveta“, Karleuša pokušava da im pruži bezbrižno detinjstvo. Devojčice su neprestano pod budnim okom brižne majke i podržavaju je u poslu kojim se bavi. One uživaju u maminim nastupima, ali je prate samo u izuzetnim prilikama.

https://www.instagram.com/p/B6VL1veA4MO/?utm_source=ig_web_copy_link

Tako su Atina i Nika Novu godinu dočekale u Hotelu Hajat, na spektakularnom nastupu svoje majke. Praznično odevene, devojčice su se slikale u bekstejdžu i sa mamom delile prazničnu euforiju.

Kad je brak na testu, snaga je u duhu

Glavne novosti na kraju 2019. bile su te da Jelena, prvi put za 11 godina braka, za doček Nove godine neće biti sa suprugom. Duško Tošić je u to vreme boravio u Kini zbog poslovnih obaveza. Ipak, on je sa svojom porodicom neprestano bio na video-vezi.

Skandal koji je pretio da ugrozi njihov brak, ostao je iza njih. Jelena je jedva dočekala da se Duško vrati sa dalekog puta i odmah je objavila novosti – slike srećne porodice.

Ja sam udata žena i zauvek zaljubljena u svog muža, poručila je Jelena zlonamernima i prekinula sve spekulacije o tome da li je njen brak u krizi.

https://www.instagram.com/p/BxxqZzXobD7/?utm_source=ig_web_copy_link

Da na brutalnost medija treba gledati s humorom, Jelena je demonstrirala šaljivom porukom, koju je u novogodišnjoj noći uputila pevačici Nataši Bekvalac.

Karleuša je pokazala da ima internu šalu sa svojom koleginicom u vezi sa njenim ljubavnim životom. Uz fotografiju sa izvođenja svoje pesme Oro osmoro, pozdravila je Natašu i navela stihove: „Idemo, Bekvalčeva... Hoću osmoro muževa da imam, osam godina svadba da mi traje...“. Uz post, JK je stavila emotikon – smajlija koji plače od smeha.

Jelena Karleuša je za novu godinu najavila novosti – nešto nesvakidašnje i potpuno novo u njenoj karijeri. Fanovi su oduševljeni najavom i jedva čekaju da vide šta im je to njihova najdraža zvezda pripremila.

Jelena Karleuša – Novosti su povod za novi list u životu

S obzirom na to da je Jelena u 2019. godini pretrpela najveći gubitak u životu – ostala je bez voljene majke Divne, želela je da sa svojim ćerkama provede svaki trenutak.

U inat zlim ljudima, kako je rekla, koji su pokušali da naruše mir njene porodice, ona je svojim devojčicama priredila pravu novogodišnju čaroliju. Atina i Nika su bile skromne, pa su tako poželele da od Deda-Mraza dobiju slatkiše i igračke. Jelena se potrudila da ispuni sve dečije želje sa novogodišnjeg spiska. Zato se, kao i druge, „obične“ mame, borila za poslednju igračku u beogradskim prodavnicama. Njene ćerke su bile oduševljene kada su shvatile da je „Deda Mraz“ ispunio sva njihova očekivanja.

Ne sluteći da će 2019. biti godina velikih iskušenja i borbi, Jelena Karleuša je u nju zakoračila pevajući. Od emotivnih udaraca koje je ove godine doživela, još se oporavlja. Nalazeći utehu i snagu u svojoj porodici, borila se da prevaziđe beskrupuloznost domaćih medija u vezi sa seks-skandalom koji ju je pratio.

Pevačica je uverena da je taj stres bio presudan u tome da njena majka prerano izgubi bitku sa opakom bolešću. Divna Karleuša, jednostavno, nije mogla da podnese medijski linč kojem je njena ćerka mesecima bila izložena. Svoje poslednje dane provela je u strahu i brigama za svoju jedinicu.

Mama je živela za to da budem srećna, rekla je Jelena u novogodišnjem intervjuu. Čuvajući uspomenu na majku i pronalazeći snagu u sećanju na dragocene trenutke, zvezda je poželela da u novoj, 2020. godini bude više usredsređena na sebe i ličnu sreću. To je jedini pravi recept da se sve nedaće prebrode i da se iz svih iskušenja izađe jači i stabilniji.

Komentari (0)

Loading