Blog

Darko Lazić okreće novi list - Baca se na zdrav život

Darko Lazić okreće novi list - Baca se na zdrav život

Darko Lazić vesti iz privatnog života rado deli sa više od 40 hiljada pratilaca, koliko ih ima na Instagramu. On je očigledno veoma ponosan na svoju zgodnu verenicu, Marinu Gagić, i sina Alekseja, koga su dobili prošle godine.

Zgodna crnka rešila je da Darka dovede u red. Ona ga je uslovila i zapretila da će, ukoliko se ponovo vrati svojim starim strastima - brzoj vožnji i alkoholu, morati da ga ostavi. Lazić je obećao da će se promeniti i potruditi da promeni svoje navike koje su ga i ranije skupo koštale.

https://www.instagram.com/p/B8HbDZpHTHT/

Susret sa smrću

Folker je već jednom bio na ivici smrti. Pre nešto više od godinu dana, doživeo je tešku saobraćajnu nesreću i bilo je pitanje da li će uopšte preživeti.

Brojne povrede i unutrašnje krvarenje okrenuli su mu život naglavačke. Pored ostalog, izvađena mu je slezina, zadobio je povrede glave, operisan mu je kuk i butna kost, a kasnije se ispostavilo da mu je stopalo trajno oštećeno.

Ovaj period pamtiće po velikim bolovima i strahu da će ostati trajno paralizovan. Kada se nakon 12 dana probudio iz indukovane kome, bio je besan i agresivan, ali morao je da se pomiri sa realnošću.

Višemesečna rehabilitacija bila je naporna, ali uz podršku svoje lepše polovine, pevač je uspeo da se oporavi.

Darko Lazić vesti o poteškoćama koje se tiču njegovog seksualnog života nije pokušavao da sakrije. On kaže da ga strah od povrede kuka opterećuje tokom vođenja ljubavi. Zbog toga je u krevetu znatno manje aktivan nego što je to bio slučaj pre udesa. Ukoliko ovaj problem ne bude mogao da prevaziđe samostalno, spreman je da potraži stručnu pomoć.

https://www.instagram.com/p/B8IAsJWHZsp/

Njegova veza sa Marinom Gagić od samog početka privlačila je medijsku pažnju, a upravo mu je ona pružala najveću podršku u teškim trenucima nakon nesreće. Zbog toga, pevač ju je nazivao anđelom čuvarem. Vest da je u drugom stanju, saznala je nakon saobraćajne nereće, dok je još bilo neizvesno da li će se Lazić oporaviti.

Tokom kobne noći, folker je vozio pod dejstvom alkohola, bez vozačke dozvole i bez vezanog pojasa. Njegov automobil je sleteo s puta i prevrnuo se na krov. Pravo je čudo što je Lazić uopšte preživeo.

Nekoliko meseci nakon nezgode, on se vratio nastupima. Koncertom u Sava centru koji je simbolično nazvan Novi početakLazić je potvrdio da je spreman za povratak na scenu.

https://www.instagram.com/p/B1cjaqXC3N_/

Darko Lazić - Vesti o operaciji želuca

Svestan toga da je imao mnogo sreće što je preživeo težak udes, Darko doslovno počinje život ispočetka. On zna da više nema mesta za greške i da sada ima odgovornost ne samo prema sebi, već i prema svojoj porodici.

Lazić oduvek ima problema sa prekomernom težinom, a stvari su se, posle udesa, pogoršale. Pojavili su se ozbiljni zdravstveni problemi, a Darko je počeo da oseća bol u kuku, što mu je otežavalo i kretanje. Gojaznost bi mogla da dovede do pucanja veštačkog kuka koji mu je ugrađen nakon nesreće.

Sa druge strane, zbog visokog pritiska i velikog procenta masnoće u organizmu, povećao se rizik za nastanak infarkta. Na nagovor Marine i ljudi iz najbližeg okruženja, pevač se odlučio na bajpas želuca. Ovo će mu pomoći da smanji kilažu i poboljša zdravlje.

Darko Lazić vesti o tome da koristi narkotike, da je dugovao novac zelenašima i da ga je bivša supruga, Ana Sević, uhodila, podelio je sa jednim domaćim novinama.

Iz braka sa Anom Sević, Darko ima ćerku Lorenu. Iako su u jednom periodu odnosi između Darka i Ane bili zategnuti, sada su se stvari popravile. Njih dvoje su, zarad dobrobiti deteta, odlučili da zakopaju ratne sekire.

Razmišljanjem o budućnosti svoje dece, Lorene i Alekseja, pevač je pokazao da je konačno počeo da shvata odgovornost koju sa sobom nosi uloga roditelja. On je odlučio da svojim mališanima na račun uplaćuje po pet hiljada evra. Do punoletstva, uplaćeni iznos na bankovnim računima dostići će vrtoglavih milion evra. Nije tajna da Lazić dobro zarađuje, ali ovakav njegov potez mnogima je bio iznenađujući.

Pratite story.rs. Za vas prikupljamo i komentarišemo aktuelne vesti iz zemlje i sveta.

Komentari (0)

Loading