Blog

Milica Pavlović - Instagram zavodnica

Milica Pavlović - Instagram zavodnica

Milica Pavlović Instagram koristi da brojne obožavaoce upozna sa svim aktuelnostima iz svog života. Njih preko 600 hiljada koristi modernu tehnologiju ne bi li zavirili u život senoritamilice, što je njeno ime na toj društvenoj mreži.

Mica je praznike provela radno. Za Novu godinu nastupala je u Budvi, a svojom prepoznatljivom energijom atmosferu je dovela do usijanja. U raskošnoj srebrnoj haljini, svojim fanovima poželela je srećne praznike. Posebno je istakla da moramo biti samouvereni i istrajni kako bismo stigli do željenog cilja.

S obzirom na to koliki je uspeh postigao njen poslednji album, Mica je svakako neko ko može deliti savete ove vrste.

https://www.instagram.com/p/B6yM9XTJr3f/

Za doček pravoslavne Nove godine, pevala je u Novom Sadu, gde je svojim nastupom ulepšala proslavu u jednom lokalnom klubu.

Tako lepa, tako zgodna

Milica Pavlović Instagram upotrebljava ne samo da bi promovisala svoje nove pesme, već i kako bi pokazala svu lepotu života zvezde. Ona slobodno vreme koristi da otputuje i uživa u svetskim metropolama. Sudeći po slikama koje objavljuje, boravila je i u Berlinu, Atini, na Mikonosu...

Poznato je da ova zavodnica voli da koketira svojim seksepilom, pa je često možemo videti oskudno odevenu. Izazovne poze, dekoltirana garderoba, nonšalancija svetskih diva i senzualnost jesu ono što prosto isijava iz nje.

Bujnim poprsjem i dugim nogama, Milica Pavlović Instagram dovodi do tačke ključanja. Njenu savršenu liniju i izgled komentarišu kako žene, tako i muškarci. Svi su saglasni da je ona, pored izuzetnih vokalnih sposobnosti, nestvarno lepa. Neki je nazivaju boginjom, dok drugi primećuju da je rođena za Holivud. Ona svakako spada u najlepše i najpoželjnije žene sa domaće estrade.

Besprekorno našminkana, u ekstravagantnim haljinama, Milica izgleda kao da je upravo sišla sa modne piste. Ona voli da ponese i kreacije domaćih dizajnera, a posebno lepo joj pristaju kreacije Biljane Tipsarević.

U svojoj karijeri, Milica je sarađivala sa mnogim kolegama. Neki joj zameraju da je teška za saradnju, ali ona ne haje za to. Svesna je da saradnici na nju uvek mogu da se oslone i da će do detalja ispoštovati sve što je dogovoreno. Druži se prvenstveno sa ljudima koji ne dolaze iz sveta estrade, tako nema mnogo prijatelja među kolegama.

Kako Milica Pavlović Instagram savetima pomaže svojim pratiocima?

Sa svojim pratiocima, popularna pevačica deli i informacije o kozmetičkim tretmanima koje primenjuje kako bi njena koža bila besprekorna. Nega lica i tela mi je izuzetno bitna i uvek se trudim da moja koža bude zdrava i sjajna, a ten blistav. Nedavno sam otkrila potpuno prirodan tretman i to je sve što vam je potrebno da zablistate za samo pola sata! - poručuje ova seksi lepotica.

https://www.instagram.com/p/B4xpi4FpIhP/

Milica ima razloga da bude prezadovoljna prethodnom godinom. Njen album, Zauvek, odlično je prihvaćen od strane publike. To je treći album talentovane pevačice koja se proslavila izvođenjem ne samo svojih, već i tuđih hitova. Album je uspešno promovisala u zemlji i regionu, a na Jutjubu beleži milionske preglede.

Međutim, Mica se na tome nije zaustavila. Atraktivna brineta uveliko planira snimanje novih pesama. Ona je rešila da se oproba i u svetu mode, pa je tako postala promoter jednog inostranog lanca obuće.

Kada je reč o njenom ljubavnom životu, Milica je, kako kaže, obazriva. Ona ne voli da se zaleće sa donošenjem odluka kada su muškarci u pitanju. Iako komplimente i ljubavne ponude obožavalaca dobija svakodnevno, još uvek nije upoznala muškarca pored koga će se skrasiti.

Za potrebe snimanja spota, sarađivala je sa Vukom Kostićem. Oboje su zračili posebnom energijom, šarmom i lepotom.

https://www.instagram.com/p/B55w1XapKns/

Nadamo se da će se u Micinom životu konačno pojaviti neko ko će biti dovoljno snažan i energičan kako bi ispratio njen životni tempo.

Čitajte Magazin Story i budite u toku sa aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Poznati, make up, lepota - sve što vas interesuje.

Komentari (0)

Loading