Blog

Goca Tržan i Raša Novaković - Bračna idila uprkos svemu

Goca Tržan i Raša Novaković - Bračna idila uprkos svemu

Goca Tržan i Raša Novaković uspešno grade svoju ljubavnu priču iako se suočavaju sa brojnim životnim izazovima. Ovaj skladni par već godinama sjajno funkcioniše uprkos razlici u godinama. Pa ipak, želja im je da se u ovoj, 2020. godini, stvari donekle promene. Oni bi voleli da dobiju potomstvo, a dečak ili devojčica uneli bi novu energiju u njihovo malo carstvo.

Poznata po tome što razbija tabue i govori o onome o čemu se najčešće ćuti, Goca je potpuno iskreno govorila i o problemima sa začećem, koji su sve češća pojava među parovima. Na ovaj način, ona podržava žene koje i same prolaze kroz stresnu situaciju sličnu njenoj.

U predstojećem periodu, Goca Tržan i Raša Novaković ponovo će pokušati da se ostvare u ulozi roditelja. Goca će po treći put ići na vantelesnu oplodnju, a svi se nadamo da će se obistiniti izreka treća sreća.

Goca Tržan i Raša Novaković ne odustaju od borbe za potomstvo

Proces vantelesne oplodnje je mučan i naporan, a da bi do njega uopšte došlo, prolazi se kroz niz komplikovanih procedura. Sve ovo veoma je iscrpljujuće, kako psihički, tako i fizički. Zbog toga, treba biti jak i uporan da bi se došlo do cilja. Na sreću, Goca je odabrala partnera koji joj u svemu daje nesebičnu podršku. Ovakva vrsta sigurnosti dodatno je motiviše u odluci da se ponovo ostvari kao majka.

Goca Tržan i Raša Novaković u vezi su devet godina, a tokom tog perioda bilo je mnogo i lepih i smešnih situacija. Iako na prvi pogled deluje kao da je Goca ta koja u braku vedri i oblači, ona kaže da nije tako. Priznaje da je u kućnom ambijentu manja od makovog zrna, a da je Raša taj koji je glavni.

https://www.instagram.com/p/BzC0sA1C7le/?utm_source=ig_embed

U više navrata, popularna pevačica spominjala je da sa suprugom ima sjajan odnos. Ona nije ljubomorna i ne opterećuje se time što je mlad, lep i zgodan. Iako je on veoma atraktivan i često na meti drugih žena, Goca u njega ima puno poverenje.

Rašino mišljenje ceni ne samo kada je reč o muzici, već i kada je reč o stilu. Često od njega potraži savet kada je nesigurna u izbor neke kombinacije za javni nastup. Sa druge strane, šarmantni Raša takođe uvek rado posluša ono što Goca ima da kaže o njegovoj toaleti. Jednom rečju - njih dvoje se savršeno dopunjuju na različitim poljima.

https://www.instagram.com/p/B1vUTQ2i6G7/

Pre nego što je upoznala bubnjara Radomira Rašu Novakovića, Goca Tržan bila je udata za muzičara Ivana Marinkovića, sa kojim ima maloletnu ćerku, Lenu. Ovaj brak okončao se uz mnogo međusobnih optužbi, a situacija se nije popravila ni kasnije.

Iskustvo ju je naučilo da bude oprezna

Kao neko ko prati aktuelne trendove, Goca se odlučila da, pored bavljenja muzikom, svoje obožavaoce edukuje i kada je u pitanju mejkap, kuvanje, kao druge aktuelne teme. Svestrana plavuša ima svoj Jutjub kanal na kome deli korisne savete namenjene onima koji imaju dileme o nekim važnim životnim pitanjima.

Goca je oduvek poznata kao žena koja otvoreno govori o onome što joj se dešava. Ljudi cene njenu iskrenost i ne ustručavaju se da od nje potraže savet kada su u pitanju stvari koje ih muče.

Jedna od intrigantih tema koju svi zaobilaze je i prevara.  Goca se ne libi da o tome govori iz ličnog iskustva, a kaže da zarad unutrašnjeg mira, neke stvari treba da oprostimo. Ukoliko dopustimo da nas nešto izjeda i muči, rizikujemo da ugrozimo svoje zdravlje.

O tome koliko nam tehnologija utiče na decu, Goca takođe govori na osnovu sopstvenog iskustva. Promene u ponašanju ćerke Lene navele su je na razmišljanje i dovele do zaključka da društvene mreže i korišćenje Interneta treba svesti na razumnu meru. U suprotnom, deca postaju asocijalna, bez emocija i empatije.

U iščekivanju novih pesama, Gocine avanture pratićemo na njenom Instagramu.

Čitajte Story! Saznajte kako se slažu neki od naših estradnih parova - Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, a kako Vesna i Đole Đogani.

Komentari (0)

Loading