Blog

Pesme Nevene Božović - Pravi hit na muzičkoj sceni

Pesme Nevene Božović - Pravi hit na muzičkoj sceni

Nevena Božović pesme brzo postaju pravi hit na muzičkoj sceni, jer mlada talentovana pevačica zaista ima puno toga da ponudi svojim fanovima.

Poznato je da je Nevena Božović predstavljala Srbiju na Evroviziji 2019. godine, a pesma "Kruna" posvećena je njenom suprugu, Nikoli Ivanoviću. Iako nije pobedila, postala je pravi hit, kao i mnoge druge pesme ove poznate pevačice. Story vam otkriva u kom pravcu se kreće njena muzička karijera, a novosti će vas sigurno obradovati.

Nevena Božović pesme - Više od Evrovizije

Nevena Božović pesme veoma brzo "ulaze u uši", jer ova pevačica zaista važi za jednu od najtalentovanijih na muzičkoj sceni. Sem toga, poznato je da gde god se pojavi, oduševi sve pristune svojim stajlingom.

https://www.instagram.com/p/B8_l1ESnvwk/

Kada se u junu prošle godine pojavila na žurci "Naxi" radija, nosila je elegantnu crnu haljinu koja ima dugačak šlic i kapuljaču. Wow efektu je doprineo i savršen nakit, poput metalnih alki koje su krasile celokupan outfit. U sličnom izdanju se pojavili na Evroviziji, što je izazvalo brojne simpatije svih prisutnih. Njenoj sreći nije bilo kraja kada je otkrila da je dobila nagradu za pevačicu godine, a svi znaju da ništa manje nije ni zaslužila.

Njen nastup na prošlogodišnjem Eurosongu će se dugo pamtiti, čak i ako nije ušla u prvih deset. I pored toga, mnoge poznate ličnosti su pohvalile njen performans, kojim je zaista pokazala da muzičari iz Srbije imaju mnogo šta da ponude. Nevena je celu naciju učinila ponosnom, i hvala joj na tome. Nije uvek bitno pobediti, što njen primer i pokazuje, jer je njena pesma i dan-danas hit.

Nevena Božović pesme - "Bal" i saradnja sa Bikovićem

Kada se pojavila pesma "Bal", propraćena muzičkim spotom u kojem se pojavljuje poznati glumac Miloš Biković, svi su reagovali sa oduševljenjem. Ubrzo je usledila i promocija, u jednom od beogradskih restorana, a gosti su bili brojne poznate ličnosti, poput Viktora Savića, Alekse Jelića, Tamare Paunović...

Što se tiče Nevene, prezadovoljna je ovim spotom. Veoma joj je drago što je imala priliku da sarađuje sa poznatim glumcem, koji je dobio dosta pohvala za ulogu u filmu "Južni vetar". Predložio je pevačici da režira spot, što je ona vrlo rado prihvatila.

Spot sadrži ljubavne scene, koje su odmah bile razlog da se pokrenu lavine komentara. Između ostalog, mediji su odmah krenuli da spekulišu da je pevačica u ljubavnoj vezi sa poznatim glumcem. Ipak, Nevena je kratko i jasno demantovala sve glasine i izjavila da između njih postoji isključivo prijateljski odnosi. Kako sama kaže, oni imaju vrlo lepu saradnju i ništa više. Otkrila je i kako su se upoznali, preko zajedničkih prijatelja. Sasvim spontano, Miloš Biković je postao reditelj i glumac u spotu koji morate pogledati, ako već niste.

https://www.instagram.com/p/B8jkIGfHcal/

Što se tiče privatnog života lepe pevačice, i na tom planu joj "cvetaju ruže". Poznato je da se venčala sa pilotom Nikolom Ivanovićem, nakon čega su se prepustili uživanjima u toploj Budvi. Nije novost da je to jedno od njenih omiljenih mesta, koje smatra svojim domom. Rado nam je pokazala raskoš u kom živi.

Nevena Božović je prvi put dospela u centar medijske pažnje kada se istakla kao učesnica u "Prvom glasu Srbije", zajedno sa takmičarkama Mirnom Radulović i Sarom Jovanović. Nakon toga, zajedno su učestvovale na Evroviziji 2013. godine, sa pesmom "Ljubav je svuda". Nakon toga, svaka je krenula da se bavi svojom muzičkom karijerom.

Nevena Božović - Planovi za budućnost

Ova pevačica ima muzičko obrazovanje koje joj pruža mogućnost da zaista bude najbolja u svom poslu. Kvalitet se uvek prepoznaje, a njene pesme zaista ostavljaju utisak.

Ova mlada umetnica svakog dana radi na svojoj karijeri, a mi jedva čekamo da čujemo njene nove pesme.

Komentari (0)

Loading