Blog

Svi problemi estrade - Katarina Grujić imala je buran ljubavni život, propraćen psihičkim nasiljem?

Svi problemi estrade - Katarina Grujić imala je buran ljubavni život, propraćen psihičkim nasiljem?

Katarina Grujić je jedna od pevačica koje su poznate po iskrenosti, i par puta je javno govorila pred medijima sve o svojim vezama. Svi problemi estrade su uvek u centru medijske pažnje, pa ni dešavanja u životu ove lepe pevačice nisu izuzetak.

https://www.instagram.com/p/B40SQ0oAgjJ/

Katarina je jasno priznala da je imala veoma buran emotivni život, i zna da nažalost nije jedina jer mnogo žena širom sveta prolazi kroz isto. Konačno je za Story po prvi put podelila svoju priču, u kojoj će se, nažalost, mnoge devojke pronaći.

Svi problemi estrade - Ljubomorni bivši Katarine Grujić

Po njenim rečima, nije doživela fizičko, ali jeste psihičko nasilje. Kao i mnoge druge devojke, bila je u vezi sa momcima koji su bili veoma ljubomorni. Katarina ističe da je doživljavala stalna kritikovanja i prebacivanja koja su išla dotle da su njeni bivši pokušavali da promene njen stil oblačenja. Ipak, ponosno ističe da nikad nije dozvoljavala da je drugi kontrolišu niti da upravljaju njenim životom. Ona nikada ne pristaje na promene zbog muškarca, i upravo zbog toga su se te veze neslavno završile.

https://www.instagram.com/p/B5n8rs5Aibi/

Svi problemi estrade uvek privlače pažnju, pa je tako i vest da Katarina vara svog dečka vrlo brzo dobila medijsku pažnju. Ipak, kako ona ističe, takve laži su zapravo izmišljotina muškaraca koji nisu uspeli da je osvoje, ili pak ljubomornih žena. Ovo je veoma moguće, s obzirom da lepa Katarina trenutno neodoljivo podseća na Moniku Beluči, te izaziva zavist mnogih devojaka. Ipak, to nju nimalo ne brine, jer ona zna šta je istina, a ljudi će uvek pričati svašta.

Svi problemi estrade - Da li će se Katarina ostvariti na majčinskom planu?

Iako je do skoro bila u vezi koju je raskinula, ozbiljnih planova za sad nema. Katarina smatra da joj je rano za decu, s obzirom da je trenutno posvećena građenju svoje karijere. Kao i mnogi mladi danas, ona ima moderna shvatanja i smatra da nema potrebe žuriti sa građenjem porodice. Kako sama ističe, vremena se menjaju, pa ni abortus više ne bi trebalo da bude tabu tema. Ovo naročito važi ako je u pitanju neplanirana ili neželjena trudnoća. Ipak, bolje sprečiti na vreme, što danas ne bi trebalo da bude teško.

Pitanje je kada će se Katarina odlučiti na ovaj korak, s obzirom da nije imala baš srećne veze. Poznato je da je finansirala jednog svog bivšeg dečka, i da dugo nije shvatala da je neko iskorišćava.

https://www.instagram.com/p/B6XwZsDJfIp/

Po njenim rečima, pomenuti dečko čiji identitet ne želi da otkrije je materijalno iskorišćavao, a to je išlo dotle da ona finansira sve njegove potrebe. Nažalost, prekasno je shvatila o čemu se radi, a danas njega smatra svojom najvećom greškom. Kako sama priznaje, kada smo zaljubljeni ne prihvatamo čak ni dobronamerne savete svojih prijatelja, koji su je upozoravali o čemu se radi.

Katarina uvek voli da čuje istinu, kakva god ona bila. Iako se kaje zbog svojih pogrešnih izbora, čvrsto je rešena da ih zauvek ostavi u prošlosti.

Katarina o estetskim korekcijama i odnosima sa koleginicama

Katarina Grujić je jedna od retkih pevačica koja ne krije da je imala estetske korekcije. U poslednjem zahvatu ponovo je uvećala usne, koje sada izgledaju još punije. Deluje nam da je mlada pevačica veoma zadovoljna svojim izgledom, jer zrači samopouzdanjem. Pritom, uopšte ne krije da je spremna da preduzme sve korake kako bi se osećala još privlačnije.

https://www.instagram.com/p/B6bah9Gptdj/

Nije novost da spada u one koji mrze foliranje, i par puta je javno govorila o tome šta zamera svojim koleginicama sa estrade. Katarina je jedna od retkih koja će stvari reći u nekom u lice, bez obzira na posledice. Hrabro i smelo, a ništa manje nismo ni očekivali od ove mlade pevačice u usponu.

Komentari (0)

Loading