Blog

Deca poznatih – 2019. godina za pamćenje

Deca poznatih – 2019. godina za pamćenje

Deca poznatih – 2019. godina za pamćenje polako izmiče i čini se da iznenađenjima nema kraja. Mlade zvezde se trude da se svojim izgledom, ponašanjem, ali i sposobnostima izbore za svoje mesto u medijima. Skandali, žestoke psovke, svađe i tuče, seksualni odnosi pred kamerama, samo su neki od načina da se dođe do slave i medijske popularnosti. Međutim, neki mladi ljudi pokušavaju da se poštenim trudom i talentom koji neguju istaknu i opravdaju ime slavnih roditelja.

Deca poznatih u vatri estrade

Luna Đogani, ćerka nekadašnjeg slavnog muzičkog para, Gagija Đoganija i Anabele Atijas, postala je poznata poput svojih roditelja. Ova 23-godišnja pevačica i modna blogerka najveću popularnost je dostigla kada se pojavila u poznatom rijaliti-programu Zadruga. U drugoj sezoni ovog serijala, ona je pobedila i osvojila nagradu u iznosu od 50.000 evra! 

Ćerka poznate estradne zvezde Vesne Zmijanac, Nikolija Jovanović, sa prvom pesmom se pojavila 2011. godine. Dve godine kasnije, snimila je duet sa Anom Nikolić, pesmu pod nazivom Milion dolara i stekla ogromnu popularnost. Spot je već prvog dana imao preko 85.000 pregleda na Jutjubu. Pesma je, zbog provokativnog sadržaja i spota, kasnije bila zabranjena za maloletnike.

https://www.instagram.com/p/B35JojwJ78k/?utm_source=ig_web_copy_link

Nakon brojnih hitova, Nikolija je učestvovala i u rijaliti-programu Survajvor. Sa članom grupe Elitni odredi, Reljom Popovićem, čeka drugo dete. Druga trudnoća će Nikoliji sigurno obeležiti godinu koja je na izmaku. Njeni obožavaoci se nadaju Nikolijinom brzom oporavku nakon porođaja i njenom skorijem povratku na scenu sa novim hitovima.

Poznati mladi pevač, Nikola Rokvić, sin zvezde narodne muzike Marinka Rokvića, veoma je popularan među mladima. Njegove vokalne sposobnosti i lepo vaspitanje ističu ga u moru mlađih pevača. Osim uspešne karijere, Nikola je i uzoran muž i otac. Oženjen je manekenkom Bojanom Barović, sa kojom je početkom ove godine dobio i drugo dete. Osim radosti zbog proširenja porodice, Nikolinu 2019. godinu obeležio je i hit Evo ide proleće, snimljen za seriju Žigosani u reketu.

Deca poznatih – 2019. godina za pamćenje u srpskom glumištu

Kalina Kovačević, ćerka poznatih roditelja - glumice Ljiljane Blagojević i reditelja Siniše Kovačevića, ovu godinu će pamtiti po tome što je postala majka po drugi put. Posle problematične prve trudnoće i kliničke smrti koju je na porođaju doživela, dobila je drugo dete sa naučnikom Vladimirom Rekovićem. Glumica uživa u materinstvu i porodičnoj sreći i priprema se polako za nove glumačke izazove. Publika željno očekuje da se Kalina vrati na scenu kako bi što pre ponovo uživala u njenom glumačkom umeću.

https://www.instagram.com/p/BSMmKz2l7iE/?utm_source=ig_web_copy_link

Marko Janketić, sin pokojnog srpskog glumačkog barda, Miše Janketića, širem auditorijumu postao je poznat po maestralnoj ulozi inspektora Mirka u popularnoj seriji Ubice moga oca. U glumačkim je vodama još od 1998. godine, kada se pojavio u epizodnoj ulozi u filmu Tri palme za dve bitange i ribicu. Mladi glumac svojim talentom nastavlja glumačku tradiciju poznate porodice. Pored filmskih uloga, Marko beleži i zapaženo pozorišno angažovanje. On igra sa najvećim imenima srpskog glumišta i u iščekivanju smo njegovih novih uloga.

Umetnost i politika − idu li zajedno?

Za Baneta Trifunovića, sina glumca Tome Trifunovića i brata Sergeja Trifunovića, 2019. godina će ostati u sećanju ne samo zbog njegovih zapaženih pozorišnih i televizijskih uloga. Naime, ovaj daroviti pozorišni i filmski glumac, postao je politički aktivista. On se pridružio bratu Sergeju u pokretu građana Jedan od pet miliona. Njegovo angažovanje u aktuelnim protestima je veoma strastveno i izuzetno uticajno. Zbog toga je žrtva medijske hajke. Svojim govorima, Bane Trifunović pokušava da utiče na srpsku građansku svest i pozove na otpor.

Ipak, srpska publika se nada da politika ovog talentovanog glumca neće previše zaokupirati i da će on naredne godine blistati u novim filmskim i pozorišnim ulogama.

https://www.instagram.com/p/-Tg0VYqPmg/?utm_source=ig_web_copy_link

Bane Trifunović će 2019. godinu upamtiti i po priznanju koje je dobio zbog svog  rada na afirmaciji ljudskih prava. Trifunović se, kako sam ističe zalaže za dostojanstvo svih ljudi, ma koje političke, verske ili seksualne orijentacije oni bili. Kao oštar protivnik nepravde, nasilja i netolerancije, Centar E8 ovom glumcu je dodelio nagradu Pravi muškarac.

Deca slavnih – Teret popularnosti kao nasleđe

S obzirom na to da su slavni roditelji već prošli kroz sve turbulencije i pritiske koje život poznatih nosi sa sobom, postavlja se pitanje na koji  način oni savetuju svoju decu koja su krenula istim stopama.

Kako se nositi sa odsustvom privatnosti, sa zlonamernim komentarima, sa zavišću i ljubomorom, samo su neki od izazova sa kojima se potomci zvezda moraju boriti. I još jedno, čini se najteže pitanje na koje mladi glumci i pevači moraju da odgovore: na koji način se uzdići iznad imena slavnih roditelja i postati dostojan njihovog dela.

Komentari (0)

Loading