Blog

Sonja Vuksanović - Instagram uzbudljive lepotice

Sonja Vuksanović - Instagram uzbudljive lepotice

Sonja Vuksanović Instagram pokazuje svima da ova lepotica vodi jedan uzbudljiv i zanimljiv život.

Iako se pre samo nekoliko meseci razvela od poznatog folk pevača, Ace Lukasa, ova atraktivna dama deluje veoma zadovoljno i ispunjeno. Story vam otkriva sve uzbudljive novosti u vezi Sonje Vuksanović, koja je sama, ali veoma srećna.

Sonja Vuksanović Instagram - Proslava rođendanske žurke

Sonja Vuksanović Instagram profil pokazuje da ona uživa u svakom trenutku. Još uvek se spominje kako je proslavila rođendan, a odlučila se za jedan elitni restoran u Beogradu.

https://www.instagram.com/p/B6NN_6Uhk8A/

Iako još uvek nije zvanično razvedena od poznatog pevača Ace Lukasa, izgleda da je to ni najmanje ne brine. Štaviše, odlučila je da napravi veliku žurku, a gošće su bile isključivo pripadnice lepšeg pola. Njene dugogodišnje drugarice nisu propustile priliku da zajedno sa njom obeleže ovaj bitan događaj i da se odličnu provedu. Kada je reč o poznatima, spomenimo da su tu bile Marina Visković i Dajana Paunović, koje su njene višegodišnje prijateljice.

Sama slavljenica je blistala u punom sjaju. Njen izbor je bio Versaće, dok je na ruci imala skupoceni Roleks. Kao i uvek, ova lepa dama je izgledala krajnje glamurozno, kao i uvek. Prefinjen ukus, iskombinovan sa jednostavnim, ali efektnim komadima, učinio je da njen jedinstven stil i osećaj za modu dođu do punog izražaja.

Sve prisutne dame su se sjajno zabavile, a sama proslava je trajala do ranih jutarnjih sati. Sonja Vuksanović uvek zna kako da priredi svojim gošćama nezaboravan događaj, koji će se dugo pamtiti i prepričavati, pa ni njena rođendanska žurka nije bila izuzetak!

Sonja Vuksanović Instagram - Dešavanja na ljubavnom planu

Opšte je poznato da su se Sonja Vuksanović i Aca Lukas razveli krajem prošle godine. Po rečima poznatog folkera, razvod je bio sporazuman. I dok se i dalje spekuliše o raznim komentarima na njen račun od strane bivšeg supružnika, ona nema razloga da se bilo kome pravda. Ne čita novine i ne zanimaju je tračevi, nije je briga šta ko misli, i jedino što joj je bitno jeste u šta njene ćerke veruju.

https://www.instagram.com/p/B7D7DD5hhRH/

I dok je popularni pevač svima predstavio svoju novu lepšu polovinu, Jovanu, koja je po njegovim rečima "bolja od svih top modela",njegovu bivšu suprugu to ni najmanje ne dotiče. Kada su je pitali kakvo je njeno mišljenje o tome, rekla je da nije ni znala za tu novu devojku, ali da je to ni najmanje ne zanima. Navela je i to da njoj svaka žena ide uz Acu, i da joj je sve to simpatično. Verujemo da ovakav komentar niko nije očekivao, ali očigledno Sonja trenutno ima druge preokupacije.

Kada su je pitali zašto je sama, rekla je da je uvek zaljubljena. Ostvarila se kao majka, ima ćerke i dobro zdravje, i to joj je sasvim dovoljno da bi bila srećna, čak i bez muškarca. Naravno, udvarači su uvek tu, ali im ona uspešno odoleva. Ili je makar do skoro...

Sonja Vuksanović - Nova ljubav na pomolu

Nedugo nakon razvoda od Ace Lukasa, Sonja Vuksanović je pokazala simpatije prema turskom milioneru i humanisti Ozkanu Šenu, koji je poznat i pod nadimkom Mister Džad. On kaže da se zaljubio u nju čim je ugledao, a to se desilo na jednom gala događaju u Nemačkoj. Proradila je hemija, i poznata modna kreatorka je ubrzo osvojila njegovo srce. Po njegovim rečima, zaslužila je i zadržala njegovo poverenje, što je u današnje vreme veoma teško.

https://www.instagram.com/p/B55BZnOB0zP/

Iako su prošli meseci od početka njihovog zabavljanja, Ozkan nijednog trenutka nije prestao da se udvara Sonji i da joj pokazuje koliko mu znači. Jedan prelep gest koji joj je priredio bila je pošiljka od 1001 ruža, koje su stigle na njenu kućnu adresu. Izgleda da u životu ove lepotice bukvalno "cvetaju ruže, a mi joj želimo puno sreće u budućim danima.

Komentari (0)

Loading