Blog

Razvod Severine i Igora - Istina ili laž?

Razvod Severine i Igora - Istina ili laž?

Razvod Severine i Igora je jedna od najaktuelnijih tema u medijima.

Ljubavni život Severine je uvek u centru medijske pažnje, a vest o njenom razvodu je propraćena ogromnim interesovanjem. Mnogi fanovi poznate pop pevačice se pitaju šta se zapravo desilo, a Story vam donosi odgovore!

Razvod Severine i Igora - Šta se zapravo dešava?

Razvod Severine i Igora je izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama, a njeni fanovi se pitaju da li je reč o još jednoj glasini ili ne.

https://www.instagram.com/p/B88ibGGhNhG/

Lepa pevačica stalno privlači pažnju, i to ne samo medija. Zahvaljujući njenoj aktivnosti na društvenim mrežama, nijedna njena objava ne može da prođe neprimećeno. Kada je odjeknula vest o njenom razvodu, atraktivna Seve se ponovo našla u centru zbivanja. Pouzdan izbor je demantovao te glasine, a reč je o Minji Suboti. On nam je otkrio da je nedavno imao priliku da se druži sa popularnim parom, koji, po njegovim rečima, ima potpuno skladan brak.

Još jedan razlog za interesovanje medija jeste Severinino brisanje venčanog prezimena Kojić sa profila na Instagramu. Ovakav postupak su svi odmah primetili, te su se zapitali šta se zapravo dešava između lepe pevačice i Igora, sina poznatog pevača Dragana Kojića Kebe. Inače, šuška se da je Seve otpratila svekra sa Instagrama, što je svakako interesantna činjenica. Ipak, s obzirom da je Igor jedina osoba koju ona prati na ovoj društvenoj mreži, možda i nema razloga za uzbunu.

https://www.instagram.com/p/B6_MPeUhHsU/

Kada je reč o promeni prezimena, marketinški stručnjaci tvrde da to nije nimalo neobičan slučaj. Mnoge uspešne žene odlučuju da ostave devojačko prezime, koje je na neki način njihov lični brend po kojem ih ljudi prepoznaju. Iako je drastično promenila imidž, neke stvari ipak ne treba menjati.

Gotovo svi su bili sigurni da se Severina i Igor zaista razvode. Onda je Seve podelila fotografiju na kojoj se vidi kako porodica Kojić uživa u jednom beogradskom restoranu. I dok neki tvrde da je zapravo reč o staroj slici, niko iz porodice se ne oglašava da ovo demantuje ili potvrdi.

Kakva je sad situacija u njihovom braku?

Mediji prenose da ovaj bračni par već duže vreme ima probleme. Jedan od razloga za to je popularnost Igorovog oca, koji puni koncertne sale, ne samo u Srbiji već i u inostranstvu. Ovo je navodno poremetilo njihov odnos, a to je kulminiralo kada Seve nije došla na Kebin koncert. U toku tog dana popularni par je imao još jednu svađu nakon koje se atraktivna pevačica vratila u Zagreb. To je njenog supruga jako naljutilo, nakon čega je odlučio da ostane u Beogradu neko vreme.

https://www.instagram.com/p/B8q8c1RBRX_/

Poznato je da je Severina na dan pomenutog koncerta imala zakazano ročište sa Milanom Popovićem povodom starateljstva nad njihovim sinom. I dok ovo zvuči kao sasvim opravdan razlog da ostane u Zagrebu, priča se da je to samo "vrh ledenog brega" i da još mnogo toga izdešavalo između nje i Igora. Ipak, ni ona ni on se ne oglašavaju te cela priča ostaje samo na pretpostavkama.

Severina je zaista prošla kroz težak period. To se pre svega odnosi na borbu nad starateljstvom sina Aleksandra, koju je nažalost izgubila. Reakcije poznatih na ove tužne vesti su odmah usledile. Lepa Seve je dobila reči podrške od svojih koleginica koje su na njenoj strani. I pored svega što se izdešavalo, ona je ponovo nasmejana, jer je snažna žena koja nikada ne odustaje. Sreća prati hrabre, a ona to definitivno jeste.

https://www.instagram.com/p/B9txxEjh1g2/

Popularna pevačica je raznežila je sve kada je uputila emotivnu poruku sinu: mogu osvojiti svet jednom rukom dok me ti držiš za drugu! Šta god da se desi u njenom ljubavnom životu, ona ima razlog da se bori i da ne odustaje. Taj razlog je upravo sin Aleksandar, njeno najveće blago.

Komentari (0)

Loading