Blog

Najbolji horoskop za april 2020. godine

Najbolji horoskop za april 2020. godine

Horoskop za april 2020. godine donosi vam najbolje savete i vesti o tome šta vas očekuje četvrtog meseca u godini. Da li ćete se posvađati sa partnerom? Hoćete li dobiti povišicu ili ćete ostati bez posla? Treba li da obratite pažnju na zdravlje ovog meseca? Saznajte na osnovu astrološkog predviđanja!

Horoskop za april 2020. godine - Bikovi, čuvajte se!

Ovan

Posao Postaćete otvoreni i više radoznali. U ovom mesecu pokretaće vas nove ideje. Konačno ćete biti spremni da preuzmete inicijativu i da se izborite za mesto koje vam pripada. Oslanjajte se samo na sebe. Izbegavajte zaduživanja iako će se finansijska situacija popraviti.

Ljubav - Oni koji su u vezi, sjajno će se razumeti sa partnerom. Prijalo bi vam kratko putovanje. Ukoliko niste u vezi, početkom meseca ćete se upoznati sa osobom koja će vas veoma privući. Krajem meseca bude se osećanja.

Zdravlje - Budite obazrivi. Možda ćete morati da budete u izolaciji. Mogući su i padovi, kao i povrede.

Bik

Posao - Ovog meseca ćete se suočavati sa nestpljivim osobama. To će dovesti do konflikta, jer su Bikovi ponekad isuviše tvrdoglavi. Finansijska situacija će se popraviti u odnosu na prethodni period.

Ljubav - Bikovi koji su u vezi ući će u fazu netrepeljivosti i neće imati poverenja u partnera. Moguće česte svađe. Ukoliko nemate partnera, ulazićete u kratke avanture bez budućnosti.

Zdravlje - Bićete veoma napeti i nervozni. Moguće slabljenje imuniteta.

Blizanci

Posao - U aprilu će vaše strpljenje biti na testu. Na radnom mestu ćete imati pošteniji tretman. Osoba koja vam je predstavljala konkurenciju, postaće dobar posrednik. Bićete hrabriji tokom ovog meseca. Povoljan period da zatražite povišicu.

Ljubav - Zauzeti Blizanci će biti motivisani da unesu neke novine u svoju vezu. Investirajte u zajednički dom. Moguće prolazne svađe. Slobodni pripadnici ovog znaka će upoznati osobu koja će u njima probuditi strast.

Zdravlje - Nemojte biti lakomisleni. Stariji pripadnici ovog znaka treba da obrate posebnu pažnju.

Rak

Posao - Vreme je za buđenje! Nemojte da budete tvrdoglavi ili svadljivi. Ukoliko ste dobro organizovani, nemate o čemu da brinete. Obratite pažnju na troškove i ne rasipajte novac bez plana.

Ljubav - Rakovi će imati sjajan odnos sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, upoznaćete osobu sa kojom ćete poželeti dugu vezu, ali ona neće biti zainteresovana.

Zdravlje - Vreme je za fizičku aktivnost i vežbanje! Nemojte se zapostaviti.

Horoskop za april 2020. godine - Višak energije nije uvek dobar

Lav

Posao - Bićete aktivni i energični! Sada je vreme za hvatanje u koštac sa problemima. Imaćete poriv za takmičenjem i dokazivanjem i to može da dovede do konflikta. Pažljivo raspolažite novcem.

Ljubav - Zauzeti Lavovi će uživati u veoma stabilnoj vezi sa svojim partnerom. Imaćete detaljan razgovor sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, zajubićete se početkom aprila. Sve će delovati idealno, ali će biti kratkog daha.

Zdravlje - Višak energije može da dovede do zdravstvenih problema.

Devica

Posao - Device će ovog meseca biti poletne i nadahnute. Potrudite se da ne kasnite i da ne probijate rokove. Takođe, nemojte da radite površno. Finansijska situacija se menja na bolje.

Ljubav - Moguće nejasnoće u vezi ukoliko ste zauzeti pripadnik ovog znaka. Česta neslaganja i svađe tokom aprila. Ukoliko niste u vezi, moguće je poznanstvo sa osobom koja će delovati idealno u početku. Vremenom, smetaće vam to što sve posmatra kroz materijalnu sferu.

Zdravlje - Mogući problemi sa plućima i disajnim organima.

Vaga

Posao - Bićete pod nadzorom osobe koja će vam unositi nemir. Pokušajte da budete tolerantniji. Nezadovoljni ste materijalnom situacijom. Pažljivo raspolažite novcem.

Ljubav - Zauzete Vage će se često sukobljavati sa partnerom, ali i zanemarivaće njegove potrebe. Ukoliko ste slobodni, u aprilu nećete ni tražiti vezu, već avanture.

Zdravlje - Odmarajte i hranite se zdravo. Moguć pad imuniteta.

Škorpija

Posao Bićete izuzetno napeti, pa bi trebalo da izbegavate konflikte sa kolegama. Nemojte da učestvujete u situacijama u kojima bi neko mogao da bude diskreditovan. Isto tako, isuviše samouverenosti može da vam šteti. Pokušajte da budete razumni.

Ljubav - Škorpije će uživati u skladnim odnosima. Poboljšaćete komunikaciju sa ukućanima. Ukoliko ste slobodni, saznaćete da vaša simpatija ima nekog sa kim je u tajnoj vezi.

Zdravlje - Slušajte svoje telo.

Najbolji ASTRO saveti

Strelac

Posao - Nagomilavaju se problemi koje ste zapostavili prethodnih meseci. Ukoliko iskoristite prilike koje se ukazuju, ostvarićete svoje ciljeve. Fokusirajte se. Potrebna je bolja organizacija finansija.

Ljubav - Zauzeti pripadnici ovog znaka imaće stabilne odnose sa voljenom osobom. Partner će vas u svemu podržavati. Pojačaće se strast. Ukoliko nemate partnera, početkom aprila ćete upoznati osobu sa kojom ćete imati mnogo zajedničkih interesovanja.

Zdravlje - Promenite način ishrane. Moguće su česte glavobolje.

Jarac

Posao - U aprilu ćete biti izuzetno neodlučni. Stalno ćete se preispitivati. Bolje se organizujte kako ne biste bili pod tenzijom.

Ljubav - Zauzeti Jarčevi bi morali više da se posvete svom partneru. Raspoloženje će biti promenljivo, a u skladu sa njim, odnos sa partnerom će varirati. Slobodni Jarčevi tokom aprila neće nailaziti na osobe koje će im privući pažnju.

Zdravlje - Očekuju vas fizičke povrede, ali i upale mišića i groznice. Napetost može dovesti do učestalih glavobolja.

Vodolija

Posao - Preopterećenost će dovesti do toga da izgubite ravnotežu i kontrolu. Razočaraće vas osoba koja vam sada deluje kao pouzdana. Trebalo bi da budete iskreniji, optimističniji i prilagodljivi.

Ljubav - Ako ste u vezi biće vam potrebno više zabave i razonode. Pokušajte da više izlazite. Ukoliko ste slobodni, upoznaćete osobu sa kojom ćete imati sjajnu komunikaciju.

Zdravlje - Umerena aktivnost je sve što vam treba ovog meseca. Moguće glavobolje.

Ribe

Posao - Vreme je za nove poduhvate i obaveze. Takođe, moguća je i promena posla i ukoliko do toga dođe, bićete mnogo zadovoljniji. Moći ćete da ostvarite sve svoje zamisli. Poboljšanje finansijske situacije.

Ljubav - Ukoliko ste u vezi uživaćete svu pažnju svog partnera. Prijaće vam zajednički izlasci. Ako ste slobodni, upoznaćete nekog putem društvenih mreža i ludo se zaljubiti.

Zdravlje - Mogući problemi sa bešikom i genitalijama. Neophodno je da ojačate imunitet.

Čitajte Story! Uvek smo tu za vas sa najboljim savetima i sa najnovijim vestima iz života poznatih.

Komentari (0)

Loading