Blog

Megan Markl korekcije: Koliko se bivša vojvotkinja stvarno promenila?

Megan Markl korekcije: Koliko se bivša vojvotkinja stvarno promenila?

Megan Markl korekcije koje je imala na licu nije potvrdila, ali ni demantovala. Umesto njenog priznanja, dobili smo fotografije koje govore umesto nje. 

Megan Markl korekcije - pometnja koja ovih dana intrigira veći deo ženske populacije jeste izgled Megan Markl. Javnost šuška da su navodne operacije koje su urađene na njenom licu, u stvari odraz njenog blistavog izgleda.

Mnogi, naime, upoređuju stare tinejdžerske fotografije sa današnjim, na kojima se vide promene. Udajom za princa Harija postala je jedna od najpopularnijih dama kraljevske porodice, a korekcije koje je navodno uradila, pomogle su joj da ima lice koje se smatra simbolom lepote kraljevske dive.

Megan Markl korekcije - Zbog čega je toliko strašno nositi se sa informacijom da je bivša vojvotkinja korigovala lice?

Da li zbog toga što je ona žena princa Harija ili zbog toga što je svojom titulom trebalo da služi kao primer mlađim naraštajima?

Ukoliko se slažete sa obe konstatacije, moguće je da imate prilično stereotipnu ličnost sklonu predrasudama i osudama.

Pa, idemo redom.

Budući da je donedavno, lepa bivša vojvotkinja bila pod okriljem britanske palate, isčupavši se iz kraljičinog krila, kao da je odjednom krenula najezda na nju. Nalaze joj mane o kojima se pričalo već stotinu puta.

Dok su je jedni osuđivali što je zavela šarmantnog princa, drugi su pak odmah počeli da kopaju po njenoj prošlosti. Tako su došli do informacije da lepa Megan Markl, koja je tumačila ulogu seksi advokatice u seriji "Suits" već ima jedan brak iza sebe i da će zbog svoje reputacije loše uticati na smernog princa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Orgella Entertainment (@orgellaonline) on May 24, 2018 at 3:22am PDT

Pre nego što se udala za Harija, Megan Markl živela je "običnim" životom glumice. Vodila je svoj blog o zdravom životu, jogi i putovanjima. Njene privatne "Instagram" fotografije obrisane su po nalogu kraljevske porodice, ali sada su neke od njih ponovo dostupne.

Na njima vidimo koliko je Megan gipka, jer se u slobodno vreme bavila jogom. Pored izuzetnih sposobnosti za kuvanje i ulepšavanje, Megan Markl voli da živi život punim plućima, a ova disciplina pomagala joj je u tome da održi balans u svom telu.

Bez obzira na razna govorkanja, Megan je neke fotografije ipak zadržala na društvenim mrežama, a sada je i više nego jasno zbog čega je jedna lepa, uspešna glumica pobegla "glavom bez obzira" iz kraljevske palate.

NE PROPUSTITE:
Koliko je para prošle godine na odeću potrošila ikona stila Megan Markl: Najskuplja je bila ova haljina

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Honest Yoga (@honestyogani) on May 19, 2018 at 4:16am PDT

Megan Markl korekcije - Priče o estetskim operacijama prestale su onog trenutka kada se mnogim ženama dopao njen novi izgled

S druge strane, kada su shvatili da saznanja o prošlosti Megan Markl ne mogu da naškode novom, slavnom paru, pojavili su se novi, zluradi komentari.

Kako se to Megan oblačila u prošlosti?

Slike sa raznih događaja, slobodnije su pokazivale njene noge, dekolte i gola leđa. Međutim, ni to nije uspelo da poljulja strast između Harija i Megan koja se veoma brzo pretvorila u sudbinsku ljubav.

Deo konzervativne javnosti brzo je došao i do fotografije Megan Markl iz mlađih dana. Tada su svi primetili razliku u obliku njenog nosa i svi su odmah zaklučili -  Megan Markl korekcije na nosu ne priznaje, ali su zato tu slike koje govore umesto nje.

Nedugo posle toga, mnogim ženama dopao se njen "novi izgled" i odmah su sve poželele da izgledaju baš kao ona.

Stare fotografije Megan Markl privlačile su pažnju i kada je zavela šarmantnog princa Harija. Mnogi su imali poriv da crnoj britanskoj princezi odmah nađu mane i uspevali su u tome. Osim informacija o njenom životu pre Harija, oni su se osvrtali i na njen fizički izgled i oskudno odevanje.

– Megan ima gotovo savršeno oblikovan nos. Pravilno su joj smeštene oči. Njena brada u obliku slova V je klasično lepa. Lice joj je lepog oblika i blizu je onoga što su Grci smatrali savršenim – izjavio je jednom prilikom estetski hirurg De Silva za britanske medije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WOMEN THE MAGAZINE (@womenthemag) on May 21, 2018 at 12:43am PDT

Megan Markl korekcije - Koja je poenta ako si royal? 

Mnogi smatraju da i ukoliko je operisala nos, bivša vojvotkinja od Saseksa za to nije imala razlog. Budući da "sedi na zlatu" većina je govorila da joj ne priliče te "turbo-folk ideje" te da bi po toj logici i njen suprug, princ Hari, trebalo da uradi transplantaciju kose?!

Mnogi se i dan-danas pitaju koja je poenta raditi ovakve stvari ako si iz kraljevske porodice? Čemu onda to "royal" ako pripadaš manirima mase - pitanje je na koje još uvek čekamo odgovor...

Koliko se bivša vojvotkinja stvarno promenila?
  • Mnogo se promenila, korekcije na nosu su evidentne!
  • Promenila se, međutim bila je mlađa, a telo i sve na nama menja se do 25 godine!
  • Ne vidim razliku!
90  · 90 
Glasaj RezultatVrati se na glasanje

Megan Markl ima dvojnicu - Stjuardesa Kristina Matis živi za trenutak da upozna bivšu vojvotkinju!

Stjuardesa iz Nju Džersija Kristina Matis neodoljivo podseća na Megan Markl, i već godinama sluša o tome koliko liči na vojvotkinju od Saseska. Spekulacije o njihovoj sličnosti, krenule su po emitovanju popualrne serije „Suits“.

Kristina je uistinu njen veliki fan. Stjuardesa koja je zapravo „obična devojka iz komšiluka“ sanja o tome da glumi u filmu o Harijevoj supruzi.

– Moj najveći san je da glumim Megan u filmu o njenom životu – rekla je Kristina Matis i dodala da ljudi zapravo misle da je ona Megan koja putuje po svetu i koristi lažno ime.

Kako ističe, pre nekoliko godina to se i dogodilo. Na jednom aerodromu zaposleni nisu poverovali da se radi o devojci koja samo mnogo liči na vojvotkinju, dok nisu skenirali podatke iz pasoša.

Bez obzira na neprijatnosti koje doživljava zbog toga, Kristina Matis ipak smatra da joj njena sličnost sa Megan može doneti puno uspeha u životu.

– Mislim da imam mnogo prilika zbog svog izgleda. Dosta mojih poznanika misli da ja i jesam Megan Markle. Njoj se dive iz daleka jer do nje ne mogu da dođu, pa mi se čini kako sam im ja pristupačnija opcija – našalila se Kristina.

NE PROPUSTITE:
Megan Markl stigla sudbina koju je i očekivala: Govorili su mi da će me uništiti, nisam dobro!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christine Primrose Mathis (@christineprimrose) on Feb 19, 2020 at 11:51am PST

Komentari (0)

Loading