Blog

Sofija Milošević i Luka Jović: Vatreni poljubac na Kapriju! (foto)

Sofija Milošević i Luka Jović: Vatreni poljubac na Kapriju! (foto)

Jedan od najpopularnijih poznatih parova Sofija Milošević i Luka Jović ovih dana uživa u zajedničkom vremenu na ostrvu Kapri. Pre nekoliko nedelja uživali su i na egzotičnoj Palma de Majorki. Dok snestrpljivo iščekuju dolazak sina, u međuvremenu je Sofija razvila odličan odnos s Lukinim sinom Davidom...

Nećemo biti tako strogi prema fudbaleru Luki Joviću (22), kao što su nedavno bili domaći i inostrani sportski novinari kada su ocenili da je završio svoju prvu sezonu u “Real Madridu” jednim od najgorih učinaka koje taj prestižni klub pamti. Mi, ipak, znamo šta je ljubav.

iskoristili su ove letnje dane da provedu zajedno. Kao što je poznato, oni su privatnim avionom otputovali u Italiju, gde uživaju u zajedničkom društvu.

Nakon Positana, Sofija i Luka svratili su do čuvenog italijanskog letovališta Kapri.

Tamo su rešili da naprave jednu romantičnu fotografiju. Ova slika osvanula je kod Luka Jović na "Instagram" profilu.

Pogledajte:

NE PROPUSTITE: Nabacila 15 kilograma: Trudna Sofija Milošević i dalje bomba!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on Aug 13, 2020 at 1:40pm PDT

Sofija Milošević i Luka Jović - Ljubav je jedino bitna! 

Ljubav planula između ovog sportiste i poznate manekenke Sofije Milošević (30), takođe, znamo gotovo sve i baš zato blagi pad koncentracije ne treba nikog da iznenadi. Plamen visokog intenziteta koji trenutno gori na toj relaciji zbunio bi svakog na njihovom mestu, ali za neizlečive romantike poput nas odlična je vest što su odlučili da se maksimalno prepuste svojoj ljubavi umesto da se osvrću na komentare kako postoje i važnije stvari.

Usijanu atmosferu u ovom dvojcu, kome će se za samo dva meseca pridružiti i treći član, možda ništa trenutno ne može da rashladi, ali svakako im je prijalo kupanje u vodama Palma de Majorke, gde su se iznajmljenom skupocenom jahtom otisnuli na krstarenje. Naravno, nisu bili baš sami.

Pridružili su im se fudbalerovi dobri prijatelji, ali posebno je bio srećan što je s njima bio i njegov sin David, kojeg je dobio u vezi sa Anđelom Manitašević.

Omiljena aktivnost na jahti bila mu je igra sa Davidom, a posebno je fokusiran bio da sina nauči da pliva. Kad nije bio s njim, vozio je džet-ski i bavio se ostalim morskim vratolomijama sa svojim drugarima, a za to vreme Sofija je vodila brigu o njegovom uskoro starijem nasledniku. Manekenka i David, kako navode ljudi iz bliskog okruženja ovog para, razvili su odličan odnos a Luka se već na tom primeru uverio da će njegova izabranica biti i izuzetna majka.

NE PROPUSTITE: Trudna Sofija Milošević uživa na jahti: Za nju je ovo leto dobitno! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Aug 13, 2020 at 9:39am PDT

Sofija Milošević i Luka Jović - Sve je savršeno! 

Ona je nedavno rekla kako je David vrlo umiljato dete i da joj neverovatno liči na svog oca. Sofija je trenutno u sedmom mesecu trudnoće i fotografije sa ovog mondenskog odmora ujedno su prvi zapisi njenog trudničkog stomaka. Ipak, mnogi su se složili da čak ni drugo stanje nije previše uticalo na njenu savršenu figuru. Na početku trudnoće, međutim, nije bilo sasvim tako.

– Kako sam saznala da sam trudna, odmah je počela mučnina i bilo mi je baš loše. Prva tri meseca sam se namučila i ugojila sam se sedam-osam kilograma – ispričala je ranije Sofija i priznala da je velikim delom za to što trudnoću sada lako podnosi zaslužan upravo njen partner Luka koji je požrtvovan dečko i otac.

– On se stvarno trudi oko mene, razmazio me je i baš je pažljiv. Stvarno mi izlazi u susret za sve – istakla je manekenka.

NE PROPUSTITE: Sofija Milošević u iščekivanju sina: Luka već planira treće dete

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Aug 13, 2020 at 1:12am PDT

Otkrila je sada i da o liniji brine tako što se čak i u sedmom mesecu trudi da bude u kondiciji, pa određeno vreme provodi i na traci za trčanje iako se ne forsira previše. Takođe, ishranu je u potpunosti prilagodila trudnoći, što u Sofijinom slučaju zapravo znači da je počela da jede više. Istakla je, takođe, da sluša sve savete lekara i da je zato potpuno mirna i da se uopšte ne plaši porođaja. Jedino što pomisli kada se o tome govori, jeste da jedva čeka da ugleda svog i Lukinog sina.

Kada su se dogovarali o ovom odmoru, Sofija je imala određene brige, budući da koronavirus još uvek hara svetom, pa i ovim poznatim letovalištem. Ipak, utešilo ju je ohrabrenje svog lekara da je takav put bezbedan. Kako je nedavno ispričala, dodatnu sigurnost ulilo joj je to što je hotel u kojem su smešteni ispunjen trudnicama, a na svakom njenom koraku poštuju se sve moguće mere predostrožnosti.

NE PROPUSTITE: Da li je Sofija Milošević najlepša trudnica koju ste ikada videli?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Aug 9, 2020 at 7:48am PDT

Sofija Milošević i Luka Jović - Ljubav u doba korone

Pandemija je, međutim, uticala na neke druge planove ovog para. Naime, kako su brojni mediji preneli, imali su želju da se venčaju pre nego što se njihov sin rodi, ali su sada svi planovi, pa i taj, odloženi. Manekenka je svesna da će taj korak biti važan u njihovom odnosu, tim pre što do sada Luku nijedna devojka nije uspela toliko da omađija kako bi zajedno stali pred oltar.

– Luka nikada nije bio oženjen, a s devojkom je raskinuo pre tri godine. Istina je jedino da smo u vezi te da želimo da, koliko je moguće, sačuvamo našu privatnost – ispričala je Sofija na početku njihove veze.

Nikada nije ni potvrdila ni demantovala navode da je svog partnera pritiskala da uplove u bračnu luku, te da je čak insistirala da se venčaju makar i kod kuće, ali da to bude pre porođaja. Kako stvari stoje, prvi sledeći najvažniji događaj u njihovim životima ipak će biti dolazak prinove, a ostaje da se vidi da li kraj ove turbulentne godine za njih nosi i neka nova uzbuđenja.

NE PROPUSTITE:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Aug 10, 2020 at 8:04am PDT

Komentari (0)

Loading