Celebrity News

Luna Đogani je želela da zablista, ali zbog ovoga sve je palo u vodu

Autor: | 28/01/2020

Luna Đogani je želela da zablista, ali zbog ovoga sve je palo u vodu

Ćerka Anabele Atijas, Luna Đogani, želela je da iskoristi priliku i zablista na najvećem regionalnom muzičkom događaju - MAC 2020, ali joj se desio peh!

Luna Đogani se nedavno upustila u muzičke vode u nadi da će uspeti da iskoristi popularnost koju joj je donelo učešće u rijalitiju "Zadruga".

Ipak, ma koliko to izgledalo lako izvodljivo, "instant slava" ponekad može da bude i kontraproduktivna.

Luna Đogani je na stalnom radaru javnosti i svako njeno pojavljivanje ili izjava se "seciraju", a potom nemilosrdno komentarišu

 

Iako ima veliki broj fanova, nije zanemarljiv ni broj onih koji smatraju da joj nipošto nije mesto na muzičkoj sceni i da nema ni malo talenta.

Želeći da se pojavi u divnoj haljini na crvenom tepihu prilikom dodele MAC 2020 nagrada, Luna Đogani je zahvaljujući kiši, ali i dužini haljine, doživela peh.

Luna Đogani je želela da izgleda glamurozno, ali kiša je pokvarila sve!

Iako je prednji deo haljine bio kratak i otkrivao Lunine duge noge, zadnji deo haljine je bio problematičan. Zahvaljući kiši, ali i blatu, pre ulaska u Arenu, Luna je najverovatnije prošetala šlep haljine po bari. Iako uprljanog dela haljine, ona je s osmehom pozirala paparacima. 

Luna Đogani nije želela da pokaže pred kamerama da joj je neprijatno

Pink haljina s živim presekom, koja je zahvaljujući prednjem delu tek podsećala na savršenu haljinu Jelene Rozge, nije ostavljala previše mašti.

Luna Đogani je igrala na kartu seksepila i provokacije, kao što to uspešno rade njene koleginice Jelena Karleuša ili pak Severina i Nataša Bekvalac. Ali, očigledno se radi o nedostatku iskustva ili pak o tome da nema stilistu koji bi je savetovao prilikom izbora garderobe za javno pojavljivanje.

Da li Luna Đogani pokušava da kopira Jelenu Karleušu i Natašu Bekvalac?

Zahvaljujući ovoj fotografiji i stavu mlade pevačice, svi su se zapitali da li je Luna Đogani trudna!

Iako slatka, nasmejana i drugačija, Luna Đogani je izazvala lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama.

"Šta je ovo? Ko je savetuje šta da obuče? Lutko, nisi ti Diva"; "Lunči ti si savršena šta god da obučeš, volimo te!"; "Zaista izgleda jeftino u ovoj haljini, ne pristaje joj nikako!"

Ovo su samo neki od komentara na pojavljivanje Lune na spektakularnoj muzičkoj svečanosti.

Šta vi kažete:

Luna Đogani je...
  • ...Izgledala savršeno, haljina je predivna!
  • ...Izgledala strašno, ovo nije smela da obuče, ne stoji joj!
1764  · 1764 

Inače ovo nije prvi put da Lunu iskritikuju za izgled. Ponajviše zbog toga što nikako da pronađe neki svoj lični stil, već pokušava da bude slična nekim domaćim zvezdama.

Prilikom rada ne svojim numerama, kao i na spotovima, Luna Đogani je pokazala da može i ume, ali da li je spremna na kritike javnosti?

Breme slave nakon rijalitija je prolaznog karaktera, ova druga vrsta popularnosti se mnogo teže stiče, a vrlo lako se gubi. Teret koji mora da nosi na leđima nije ni malo naivan, a put koji je izabrala možda nije idealan. 

Jer, biti Instagram zvezda i biti pevačica koja će nastupati po klubovima i pred živom publikom su dve potpuno različite stvari.