Celebrity News

Saša Popović napustio Grand i otputovao iz Srbije!

Saša Popović napustio Grand i otputovao iz Srbije!

story

Čovek koji je stvorio najveću muzičku imperiju, Saša Popović je iznenada u sred snimanja emisija "Zvezde Granda" odlučio da napusti sve i otputuje iz Srbije!

Iako su u prvommomentu svi pomislili da se radi o nekoj svađi ili pak o prezasićenju poslom, istina je mnogo jednostavnija.

Saša Popović je posle 22 godine rada u „Grandu“, prvi put usred sezone snimanja emisija, odlučio da ode na odmor, i to na Maldive. Povod je proslava 24-godišnjice braka sa Suzanom Jovanović.

Mag šou-biznisa pristao je da ispuni želju supruzi, pa je usred sezone napravio pauzu i otputovao na odmor, a vođenje emisije prepustio Voji i Sanji.

Bivši direktor i suvlasnik Granda, koji je i dalje zadužen za emisije „Zvezde Granda“ i „Zvezde Granda specijal“, jer više od dve decenije nije imao nijedan izostanak, ali je pristao da supruzi ispuni želju.

Zato je kormilo emisije „Zvezde Granda specijal“ prepustio Voji Nedeljkoviću i Sanji Kužet, ali samo nakratko.

 

Saša Popović je zbog supruge koju obožava ostavio posao

Na ovu njegovu odluku, pored supruge, uticale i Lepa Brena i Jelena Karleuša.

- Čim je Brena doputovala sa Maldiva, videla se sa Popovićima i pokazivala im slike i snimke hotela, plaža, mora... Suzana se oduševila, pa je pomenula kako joj je i Jelena Karleuša pokazivala slike sa Maldiva, a potom počela da ubeđuje Saleta da i oni odu.

On je rekao da posao ne sme da trpi, da mogu da putuju u avgustu, ali su mu objasnili da to nije sezona za Maldive, zbog kiša, pa je na kraju pristao.

- Suzana se nervira zbog njegovog zdravlja, zamera mu što mnogo radi i često ga savetuje da uspori, pogotovo jer je od prošle godine u penziji. Sada mu je baš očitala bukvicu: „Dokle ćeš da radiš toliko? Moraš da napraviš pauzu, radiš kao mrav, samo će te strefiti jednog dana nešto -  ispričao je izvor za Kurir.

Saša Popović je poslušao Lepu Brenu i Jelenu Karleušu!

Izgleda da su lekcije Brene i Suzane urodile plodom, pa je posle samo nekoliko dana Saša iznenadio suprugu kada joj je doneo avionske karte i aranžmane za luksuzan rizort na Maldivima.

- Rekao joj je da je to njegov poklon pred predstojeću godišnjicu braka i da je bila u pravu. Tamo su već nekoliko dana, retko se javljaju, samo kažu da uživaju.

Da se razumemo, Suzana je skromna žena i njoj nisu bitni Maldivi, više joj znači to što je uspela da ga ubedi da odu zajedno na odmor u februaru, jer je to za Saleta bila misaona imenica.

Bitna im je privatnost, pa zato Suzana ne kači gotke na Instagram, koji joj je inače letos otvorila Karleuša - priča izvor pomenutog lista.

Kontaktirali su i PR službu „Grand produkcije“, gde su potvrdili da je Popović na odmoru, ali nisu hteli da kažu gde je i koliko ostaje.

Uvek letuje na istom mestu

Saša Popović je, kada je u pitanju odmor, veran jednoj destinaciji. Pre nekoliko godina on je kupio kuću u Opatiji, gde provodi celo leto, a letos su mu u gostima bili Jelena Karleuša i Duško Tošić sa ćerkama.

Inače, pre nego što je kupio nekretninu u Hrvatskoj, Suzana, on i deca su godinama letovali u Linjanu, malom mestu u Italiji, koje izlazi na Jadransko more. Pre toga, Popovići su letovali kod Miloša Bojanića u Baošićima.