Celebrity News

Sofija Milošević otkrila detalje trudnoće: Luka me je mnogo razmazio!

Sofija Milošević otkrila detalje trudnoće: Luka me je mnogo razmazio!

Stefan Stojanov i Luka Bošković

Jedan od najlepših parova na domaćoj javnoj sceni, Sofija Milošević i Luka Jović, ponovo su privukli pažnju javnosti. Naime, kako je manekenka govorila, venčanje se ipak otkazuje, a evo i zašto!

Manekenka Sofija Milošević i fudbaler "Real Madrida" Luka Jović, prema pisanju domaće štampe, za vreme obavezne izolacije odlučili su da svoju emotivnu vezu ozakone, ali pred njima je tada bila velika prepreka koju ni oni sami nisu znali kako da reše, budući da je Sofija bila rešena da venčanja mora biti.

– Čim je saznala da je trudna, rekla je Luki da treba što pre da se venčaju! Svakog dana mu je ponavljala da joj ne pada na pamet da ima vanbračno dete. Rekla mu je da je briga za vanredno stanje zbog korone i da nađe način da se venčaju – otkrio je izvor blizak poznatom paru za „Informer“.

Lepa manekenka po izlasku iz karantina otvorila je dušu i u emisiji "Exkluziv" govorila o trudnoći i potencijalnom venčanju.

- Kako sam saznala, odmah je počela mučnina, muka, bile su takve muke i bilo mi je bilo tako loše. Prva tri meseca sam se namučila i ugojila sam se sedam-osam kilograma - rekla je Sofija.

NE PROPUSTITE:
Sofija Milošević objavila srećnu vest! Očekuje dete sa Lukom Jovićem! 

Potom je u istom intervjuu, Sofija Milošević pričala i o Luki, kao partneru i budućem ocu, pohvalivši ga da je izuzetno nežan i brižan prema njoj.

- On se stvarno trudi oko mene, razmazio me je, baš je pažljiv. Stvarno mi izlazi u susret za sve - rekla je manekenka.

Što se tiče venčanja koje je, po svemu sudeći bio jedan od prioriteta nakon izolacije, Sofija je pomenula da za sada, ceremonije neće biti.

- Nismo još isplanirali svadbu, bilo je priče, a nismo u celoj ovoj situaciji, jesmo pričali, ali ne u skorijem periodu - rekla je ona.

Sofija Milošević - Trudnica koja blista!

Prelepa manekenka Sofija Milošević ovih dana uživa u blagoslovenom stanju, a trudnički stomak već se nazire. Budući da je izuzetno aktivna i da tokom dana mnogo šeta, na Sofiji još uvek ne vidimo velike promene u izgledu. Iako sama ističe da se ugojila, razlike u njenom izgledu gotovo su minimalne.

Poslednja fotografija sa "Instagrama" najbolje svedoči o njenom vitkom izgledu.

NE PROPUSTITE:
Za ljubav ne postoje granice: Trudna Sofija Milošević ide kod Luke u Španiju!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on May 15, 2020 at 1:06am PDT

Sofija Milošević pokazala savršenu haljinu za trudničke dane!

Budući da je i sama kreatorka linije glamuroznih haljina, Sofiju smo često mogli da vidimo u seksepilnim izdanjima. Kratke, svetlucave haljine koje laskaju figuri i ističu ženske atribute, bile su njen „must have“.

Međutim, izgleda da sada stvari stoje ipak malo drugačije.

Lepa manekenka objavila je na "Instagramu" sliku u predivnoj zelenoj haljini, nešto šireg kroja. Budući da smo maločas pomenuli da nismo imali priliku da je vidimo u ležernim izdanjima osim u trenerci u izolaciji, zbog ove haljine pitanje se samo nametnulo – da li je ovo savršena haljina za trudničke dane?

NE PROPUSTITE:
Prva zajednička fotografija: Kako su Luka Jović i Sofija Milošević otkrili da su ponovo zajedno!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Apr 26, 2020 at 8:22am PDT

Komentari (0)

Loading