Celebrity News

Stiže sin! Predrag i Ana Rajković očekuju drugo dete!

Stiže sin! Predrag i Ana Rajković očekuju drugo dete!

Ana Rajković i golman "Orlova" Predrag Rajković potvrdili su da na jesen stiže prinova!

Iako je pre dve nedelje kao bomba odjeknula vest da je Ana Rajković ponovo u drugom stanju, sada je stigla zvanična potvrda.

Lepa Ana Rajković u petom je mesecu trudnoće, a poznati par ne krije sreću što će se dobiti još jedno dete.

- Relja uskoro postaje stariji bata! Da li će dobiti batu ili seku? - napisala je supruga fudbalera Predraga Rajkovića u opisu objave.

Naime, lepa Predragova supruga objavila je na svom "Instagram" nalogu simpatičan video u kom su otkrili da će ponovo dobiti sina.

Iz kutije izleteli su plavi baloni, što je ujedno i šaljiva potvrda ove lepe vesti.

NE PROPUSTITE:
Žene srpskih fudbalera su GOSPODARICE INSTAGRAMA, ali Ana je APSOLUTNA POBEDNICA zbog ovih TRUDNIČKIH SLIKA! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ??? ???????? (@rajkovic__ana) on Jul 27, 2019 at 3:51am PDT

Predrag i Ana Rajković - Atipičan, skladan par! 

Nakon što su prošle godine u julu po prvi put postali roditelji malog Relje, Predrag i Ana Rajković ponovo se raduju prinovi. Iako nije prošlo ni godinu dana, mladi roditelji uživaju u roditeljstvu i potpuno su predani svom prvencu.

Budući da je Ana veoma mlada, njen suprug Predrag Rajković svojevremeno je pričao kako vidi svoju suprugu. Naime, golman je izjavioda je njegova izabranica atipična.

– Ana jeste mlada, ali je zrela za svoje godine. Nije znala da kuva na početku našeg zajedničkog života, iako nije morala, jer srećom možemo da imamo nekog ko to radi za nas, ona je naučila mnogo toga da skuva - rekao je Predrag. 

Budući da je Ana odlučila da se prošle godine porodi u Beogradu, fudbaler je istakao da oni nisu "klasični tipovi" koji vole noćni provod, ali da se ipak užele srpske prestonice.

- Mi nismo tipovi koji vole da skitaju, mada se uželimo Srbije i Beograda, pa smo više aktivni ovde nego u Izraelu. Takođe, ovde su nam i prijatelji, pa i to utiče na našu aktivnost. Kod kuće u Tel Avivu, gde je trenutno naša baza, nama je dovoljno da odemo na plažu ili da šetamo pored mora zagrljeni – ispričao je svojevremeno za Blic.rs fudbalski reprezentativac.

NE PROPUSTITE:
Ana i Predrag Rajković prvi put u javnosti od kada su stigli u Beograd: Lepa trudnica blistala u uskoj haljini

 

View this post on Instagram

 

❤️

A post shared by ??? ???????? (@rajkovic__ana) on Mar 2, 2020 at 2:00am PST

Komentari (0)

Loading