Celebrity News

Eva Mendez potpuno izgubila kontrolu nad ćerkama! (foto)

21/05/2020

story

Čuvena glumica Eva Mendez na sve moguće načine pokušava da zabavi svoje ćerkice Esmeraldu i Amandu, pa je pristala i da je našminkaju. Na svoj način...

Eva Mendez i Rajan Gosling važe za jedan od najtajnovitijih holivudskih parova. O njihovom privatnom životu skoro da se ništa ne zna. Nisu na meti tabloida, paparaco fotografi ne mogu da ih „uhvate” u nekoj provokativnoj situaciji, a izgleda da će tako i ostati.

Jedni izvor informacija je „Instagram” profil poznate glumice, te putem njenih postova možemo videti šta se dešava u njihovom domu...

Budući da su u Americi još uvek na snazi stroge mere zbog pandemije, slavni glumački par je u karantinu sa svojim ćerkama, a kako to često biva, briga o deci spadne na majku…

Slično prolazi i glumica Eva Mendez koja na sve moguće načine pokušava da zabavi svoje devojčice Esmeraldu (5) i Amandu (4).

A devojčice kao devojčice, vole stvari iz maminog nesesera, te su je primorale na šminkanje...

Poznata glumica je rezultat veštih ručica svojih ćerki objavila na „Instagramu” i priznala da je potpuno izgubila kontrolu nad ćerkama.

– Pobedile su – napisala je u opisu fotografije.

NE PROPUSTITE:
Eva Mendes: Slavite svaki trenutak svog života!

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on May 16, 2020 at 1:55pm PDT

Devojčicama je sigurno mama lepa i ovako našminkana.

Sigurni smo i Rajanu.

NE PROPUSTITE:
Rajan Gosling dobio batine, i to slučajno

Eva Mendez o Rajanu: Htela sam da imam njegovu decu

Podsetimo, Eva Mendez i Rajan Gosling upoznali su se na snimanju drame „Gresi očeva” 2011. godine, kada su i započeli romansu.

Poznati glumac otkrio je jednom prilikom za časopis „People“ da su njihove ćerke glavni razlog što on i Eva drže u tajnosti svoju privatnost.

Lepu glumicu već dugo ne viđamo na velikom platnu, a tako će, izgleda, ostati još neko vreme.

– Kada bih počela da radim, to bi značilo da moram da budem daleko od svojih ćerki – rekla je glumica za „Women’s Health“ i dodala da je zapravo „opsednuta” svojim ćerkama.

– Majčinstvo mi nije bilo ni na kraj pameti. Onda se dogodio Rajan Gosling. Kada sam se zaljubila u njega, sve je dobilo smisao. Htela sam da imam njegovu decu – ispričala je Mendezova i dodala kako danas uživa u ulozi majke.

– Ja sam samo mama i zbog toga sam i više nego srećna – izjavila je.

NE PROPUSTITE:
Žene joj zavide, a muškarci luduju za njom: Ovako se neguje Eva Mendez!

Na pitanje da li je imala pomoć, posebno u vreme kada je dobila dve bebe jednu za drugom, odgovorila je:

– Porodica nam je mnogo pomagala. Rajanova mama, moja mama, Rajanova i moja sestra. Ma, nama je pomagalo ‘celo selo’. Moje srce je sa ženama koje sve ovo moraju da prolaze same – naglasila je glumica.

NE PROPUSTITE:
Savremena ljubavna priča: Skriveni od javnosti – Eva Mandes i Rajan Gosling

Komentari (0)

Loading