Celebrity News

Eva Mendez potpuno izgubila kontrolu nad ćerkama! (foto)

Eva Mendez potpuno izgubila kontrolu nad ćerkama! (foto)

Čuvena glumica Eva Mendez na sve moguće načine pokušava da zabavi svoje ćerkice Esmeraldu i Amandu, pa je pristala i da je našminkaju. Na svoj način...

Eva Mendez i Rajan Gosling važe za jedan od najtajnovitijih holivudskih parova. O njihovom privatnom životu skoro da se ništa ne zna. Nisu na meti tabloida, paparaco fotografi ne mogu da ih „uhvate” u nekoj provokativnoj situaciji, a izgleda da će tako i ostati.

Jedni izvor informacija je „Instagram” profil poznate glumice, te putem njenih postova možemo videti šta se dešava u njihovom domu...

Budući da su u Americi još uvek na snazi stroge mere zbog pandemije, slavni glumački par je u karantinu sa svojim ćerkama, a kako to često biva, briga o deci spadne na majku…

Slično prolazi i glumica Eva Mendez koja na sve moguće načine pokušava da zabavi svoje devojčice Esmeraldu (5) i Amandu (4).

A devojčice kao devojčice, vole stvari iz maminog nesesera, te su je primorale na šminkanje...

Poznata glumica je rezultat veštih ručica svojih ćerki objavila na „Instagramu” i priznala da je potpuno izgubila kontrolu nad ćerkama.

– Pobedile su – napisala je u opisu fotografije.

NE PROPUSTITE:
Eva Mendes: Slavite svaki trenutak svog života!

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on May 16, 2020 at 1:55pm PDT

Devojčicama je sigurno mama lepa i ovako našminkana.

Sigurni smo i Rajanu.

NE PROPUSTITE:
Rajan Gosling dobio batine, i to slučajno

Eva Mendez o Rajanu: Htela sam da imam njegovu decu

Podsetimo, Eva Mendez i Rajan Gosling upoznali su se na snimanju drame „Gresi očeva” 2011. godine, kada su i započeli romansu.

Poznati glumac otkrio je jednom prilikom za časopis „People“ da su njihove ćerke glavni razlog što on i Eva drže u tajnosti svoju privatnost.

Lepu glumicu već dugo ne viđamo na velikom platnu, a tako će, izgleda, ostati još neko vreme.

– Kada bih počela da radim, to bi značilo da moram da budem daleko od svojih ćerki – rekla je glumica za „Women’s Health“ i dodala da je zapravo „opsednuta” svojim ćerkama.

– Majčinstvo mi nije bilo ni na kraj pameti. Onda se dogodio Rajan Gosling. Kada sam se zaljubila u njega, sve je dobilo smisao. Htela sam da imam njegovu decu – ispričala je Mendezova i dodala kako danas uživa u ulozi majke.

– Ja sam samo mama i zbog toga sam i više nego srećna – izjavila je.

NE PROPUSTITE:
Žene joj zavide, a muškarci luduju za njom: Ovako se neguje Eva Mendez!

Na pitanje da li je imala pomoć, posebno u vreme kada je dobila dve bebe jednu za drugom, odgovorila je:

– Porodica nam je mnogo pomagala. Rajanova mama, moja mama, Rajanova i moja sestra. Ma, nama je pomagalo ‘celo selo’. Moje srce je sa ženama koje sve ovo moraju da prolaze same – naglasila je glumica.

NE PROPUSTITE:
Savremena ljubavna priča: Skriveni od javnosti – Eva Mandes i Rajan Gosling

Komentari (0)

Loading