Celebrity News

Viki Miljković neutešna: Čovek nikad nije spreman za smrt roditelja 

Viki Miljković neutešna: Čovek nikad nije spreman za smrt roditelja 

Viki Miljković neutešna zbog velikog gubitka koji je nedavno preživela


Da je smrt roditelja jedno od najtraumatičnijih iskustava koje doživimo tokom života i za koje nikada nismo spremni, potvrdila je i pevačica Viki Miljković. Njoj je nedavno preminula majka Zorka, kojoj je posvetila emotivnu objavu na društvenim mrežama. 


– Ova bol se ne može opisati rečima. Ova praznina se već tako brzo urezala u dušu, zapela za srce. Pa steže i ne pušta. I toliko suza. I toliko slika iz prošlosti u istom trenutku. Majka, jedna jedina – napisala je neutešna Viki na svom „Instagram” profilu.

NE PROPUSTITE:
Kupila i opremila tri stana u Beogradu na vodi, a sada je nakon prozivki progovorila o svemu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Viki Miljkovic (@viki_miljkovic) дана 14. Јул 2018. у 1:06 PDT

Pevačica se vratila na snimanje „Zvezda Granda”


Da utehu pronalazi u radu, Viki Miljković je pokazala kada se veoma brzo vratila na posao – u stolicu žirija „Zvezda Granda”. Ipak, nije propustila priliku da istakne koliko joj nedostaje majka.

– Mnogo sam bila vezana za moju mamu, svi koji me poznaju privatno, znaju to. Ostala sam bez oba roditelja i mnogo mi je teško. Nekako smo se pripremali za to, ali čovek nije nikada potpuno spreman. Pretpostavila sam šta će se desiti, lekari su mi javili neke stvari, ali smo se nadali. Nada poslednja umire. Mislili smo da postoji tračak nade da se izvuče i prebrodi tu krizu. Nažalost, izgubila je tu bitku, mi smo uvek s njom i ona sa nama. Još uvek je to sveže – rekla je pevačica za „Telegraf”.

NE PROPUSTITE:
Viki Miljković otvorila dušu o NEPRAVDI KOJU JE DOŽIVELA

Viki je priznala da su joj u pauzi snimanja nedostajale kolege, ali i da se nada da se već na prvom snimanju neće sukobiti s pevačicom i koleginicom iz žirija Jelenom Karleušom.

– Nadam se da nećemo posle ove korone imati sukobe, makar danas, a sutra ćemo videti. To se kod nas nikad ne zna – rekla je Viki za pomenuti portal.

Viki Miljković – Majka Zorka bila je odličan primer kako se neguju porodični odnosi


Poznata pevačica, koja je u skladnom braku s Draganom Taškovićem Tašketom, otkrila je da na početku roditelji nisu podržavali njihovu ljubav.

Kada je i sama dobila sina Andreja, mnoge stvari postale su joj jasnije. Viki je istakla da ona i njen suprug opstaju dugi niz godina jer su potpuno drugačiji, a na život gledaju isključivo s vedrije strane.

NE PROPUSTITE:
DOŽIVELA PEH: Evo šta se desilo Viki Miljković u samom finalu „Zvezde Granda“

– Bila sam mnogo mlada kada smo nas dvoje kročili u vezu, koju u početku moji roditelji nisu odobravali. Ipak, ubrzo su shvatili da sam se mnogo zaljubila i da su naše namere časne. Sada, sa ovom zrelošću i iskustvom, naravno da sam se promenila, ali nas dvoje smo zajedno sazrevali i napredovali. Pratili smo jedno drugo i međusobno se podržavali. To je veoma važno – rekla je pevačica svojevremeno za „Hello!”.

 

 

Komentari (0)

Loading