Celebrity News

Stiže beba: Ana Sević trudna?

Stiže beba: Ana Sević trudna?

Ana Sević trudna – pevačica u trećem mesecu, njen izabranik Danijel Nedeljković presrećan

Tek što je javnost saznala da je pevačica Ana Sević tužila bivšeg supruga Darka Lazića zbog neisplaćenih alimentacija, stiže nova vest!

Pevačica je navodno trudna, a njen izabranik je presrećan zbog toga. Kako prenose domaći mediji, ona je navodno u trećem mesecu trudnoće, ali se ovim povodom još uvek nije oglašavala javno.

Ana Sević i Danijel Nedeljković nedavno „bacili oko” na luksuznu vilu u kojoj će nastaviti zajednički život

Podsećamo, Ana i Danijel razgledaju skupe kuće u elitnom delu Beograda, na Senjaku, a posebno im se dopada jedna od 700.000 evra.

Zgodna pevačica Ana Sević i njen izabranik Danijel Nedeljković nedavno su obnovili romansu, a izgleda da ih je samo vanredno stanje zaustavilo u planovima da svoju vezu podignu na viši nivo.

Neposredno pre početka krizne situacije u zemlji, krenula su „šuškanja” da par planira uskoro da stane na „ludi kamen”.

Priču je dodatno „podgrejao” snimak emisije „Paparaco lov” kada su Ana i Danijel snimljeni kako u nekoliko navrata posećuju salone koji prodaju opremu za kuću, te je zaključak da otpočinju zajednički život.

NE PROPUSTITE:
Ana Sević i njen izabranik Danijel ponovo u ljubavi! Počinju zajednički život?

Naime, pevačica Ana Sević i Danijel kupuju luksuznu kuću u kojoj će zajedno živeti.

– Danijel je pronašao fenomenalnu kuću na Senjaku, u elitnom delu prestonice. Vlasnicima se žuri, pa bi je prodali za oko 700.000 evra, iako ona vredi mnogo više, s obzirom na kvadraturu i lokaciju. Potrebna je restauracija cele vile, fasade, spoljašnjeg i unutrašnjeg bazena, dvorišta - rekao je izvor za „Alo” i dodao:

– Danijel je vodio arhitekte, kao i podizvođače radova, da pogledaju, a njihova je procena da u kuću treba da se uloži još najmanje 300.000–400.000 evra, ne računajući nameštaj i sve ono što dolazi na kraju.

Isti izvor je otkrio da je, navodno, Danijel nedavno vodio i svoju devojku u obilazak vile, ali i drugih kuća na Senjaku kako bi zajednički pronašli onu pravu.

NE PROPUSTITE:
Ana Sević se udaje? Vreme je za drugi brak?

Korona promenila planove

Ana Sević i Danijel kupuju luksuznu kuću, a što se venčanja tiče, izgleda da će i toga biti uskoro...

Izvor blizak poznatom paru otkrio je nedavno kakvo venčanje priželjkuje ovaj par.

– Ana i Danijel će se venčati i organizovati svadbeno veselje u Beogradu. Njihova želja je da svadba bude velika i da tog dana budu s njima svi njihovi prijatelji, saradnici i rodbina. Ana i Danijel već traže odgovarajući prostor za svadbu, prave polako spisak zvanica, a ona gleda po katalozima venčanice. Lorena se posebno raduje da vidi mamu u venčanici – rekao je izvor za „Pink.rs” i dodao:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) дана 1. Мар 2020. у 11:13 PST

– S obzirom na to da je Ana veliki perfekcionista, ne sumnjam da će svadba biti glamurozna, osmišljena do detalja i da će sve izgledati čarobno i nezaboravno.

Ana nije ni potvrdila ni demantovala ove navode pošto već neko vreme izbegava komentare koji imaju veze s njenim privatnim životom.

– Ne bih ništa da komentarišem. Svi naši planovi odloženi su zbog vanredne situacije. Hvala na razumevanju – rekla je pevačica.

NE PROPUSTITE:
Ana Sević otkrila DETALJE POMIRENJA sa Danijelom

 

 

Darko Lazić – Ani želim sve najbolje

 

Iako se čini da je priča da će nakon razvoda ostati prijatelji bila samo paravan za javnost, Darko je Ani poželeo sve najbolje kada je saznao da je trudna.

– Želim joj sve najlepše, i njoj i bebi! Da bude zdrava i da sve bude kako treba – rekao je Darko Lazić za „Blic” i dodao:

– Nisam se još čuo s njom, i ja sam tek saznao, ali čućemo se, pa ću joj čestitati.

Komentari (0)

Loading